Hoe het min of meer begon 5

Geplaatst door: robywet op 07-10-22

Na opnieuw diverse reactie en beoordelingen volgt toch het vervolg. Overigens schrijf ik niet om de hoge beoordelingen maar vooral voor mijn eigen plezier.


Ik haalde de brief uit de enveloppe. Vouwde hem open en begon te lezen. Hey geil neuk teefje ik heb jouw nu toegelaten in mijn groep van gebruikssletten en daar zul je jezelf zeker thuis gaan voelen. Het is gebruikelijk dat ik je een geregistreerd slavennummer ga geven, dat staat geregistreerd in een grote slaven database. Verder ben je vanaf nu verplicht om alle berichten welke je ontvangt te beantwoorden, sowieso van mij maar ook van jouw mede slaven en dus lotgenoten. Ik zit alleen nog met wat onduidelijke gedachte over jouw namelijk, je zult een mega geile crossdress travo slaaf kunnen zijn maar ook een gewoon homosexuele slettekop. Dat is volgens mij best wel handig voor het geval ik je uitleen. Ik heb gemerkt dat je super geil wordt van ghb en poppers. Dat diep doorsnuiven is voor jouw niets vreemds. Heb daar een vriend voor die daar zeker gebruik of misschien wel misbruik van gaat maken. Hij zal ook jouw eerste “klant” gaan worden.

Verder zul je jezelf vanaf heden dagelijks scheren, haargroei op jouw lijf is onacceptabel. Vanaf nu draag je alleen nog maar damesslips, dus zoek iets uit waar die klit in past met die hangzak van je, duidelijk ?

Het was al best een hele eer om toegelaten te zijn bij de slaven parade, dus waren dit alleen maar dingen welke ik ffff moest overdenken hoe ik dit zou kunnen uitleggen aan mijn vriendin indien dat nodig zou zijn.


Ik wil ook dat je een prepaid telefoon koopt waar foto’s mee genomen kunnen worden en waar je op afgesproken momenten op bereikbaar bent, en waarvan je het nummer direct aan m’n door zult geven zodat ik dit kan delen met eventuele klanten en de andere sletten slaven. 

Dan wil ik dat je jezelf dinsdag meldt in Roosendaal bij een geile dominante vriend van mij. Je moet er stipt om 19 uur zijn, als man want hij heeft specifieke wensen en die ga jij waarmaken. Het adres volgt zsm op je nieuwe telefoon. 

Ik was hierdoor best wat overrompeld maar had A gezegd dus ging nu ook door Z, hihihi.

Omdat ik nog afgeneukt stond te lekken bespeurde ik toch weer wat opwinding want m’n penis werd weer stevig, en ik voelde een geile roes opzetten 

Ik liep naar de badkamer en keek naar mijzelf in de spiegel, “geile slaaf” sprak ik tegen mijzelf “ga jezelf douche en spoel dat lekkere zaad uit die neukgrot. 

Ik zette de douche aan en begon mezelf te wassen en pakte de anaaldouche, die schoof erg eenvoudig in mijn kutje en deed zijn werk prima, vlokken zaad spoelde richting de afvoer, en verdwenen zo in het putje. Er trok een goed maar ook geil Gevoel over mij heen, geweldig. Ik besluit toch nog even te gaan slapen. 


Dan schrik ik wakker ben stram en geil en besluit mijzelf aan te kleden. Gelukkig heb ik nog slips schoon in de kast. Ik scheer mijzelf geheel en smeer mij na het douche in met goedkope bodylotion wat erg geparfumeerd ruikt, zeg eigenlijk maar goedkoop stinkt.

Trek mij strakke dames jeans aan en mijn T-shirt en besluit een telefoon te gaan kopen. 

Ik loop en voel ogen die mij bekijken terwijl ik niks geks draag. Ik loop de mediamarkt in en koop direct een prepaid met telefoonnummer. Dit nummer deel ik direct met mijn “bezitter eigenaar” en het duurt geen uren voordat hij overgaat. “Met je meester, goed gedaan slaaf en fijn dat ik je nu kan bereiken. 

Dan is het inmiddels dinsdag geworden en de zenuwen gieren door mijn buik als de telefoon afgaat. “ zo jij gaat zo naar het station, houd die heerlijke strakke jeans maar aan en koop onderweg op het station een stel panties welke je op de WC moet aantrekken. Sla vervolgens je broekspijp iets om zodat iedereen jouw bekousde voeten in je sneaker schoentjes ziet. Zorg dat je om Ca 19’uur in Roosendaal op het station sta en daar zul je worden afgehaald. Oh ja en reken er maar op dat je niet thuis kom voor zaterdag. 

Begrepen?? Ik bevestig met “ja begrepen” terwijl ik mijn agenda voor mijn werk afblok onder “beursbezoek” ik neem vd zekerheid toch maar tasje mee net wat toiletartikelen en een schone slip. 

Dan trek ik de deur dicht en pak de fiets naar het station. Ik koop snel een kaartje en loop naar de AH shop waar ik een paar netpanties koop zoals opgedragen. Ik stop ze in mijn tas en loop zoals ik al een tijdje probeer wat heupwiegend en rechtop naar het perron. 


Daar stopt de trein en het is eigenlijk rete druk in de trein, maar dat zal de spits wel zijn. Wat mij opvalt is dat er een bijzondere geurtjes hangen in de trein. Ik moet blijven staan en kijk zo ver dat lukt of ik de toilet aangegeven zie staan. Ik schuifel tussen de mensen door en kom aan bij de toilet waar net iemand uitkomt. Ik schiet snel de ruimte in en sluit deze af. Ik pak de panty uit mijn tasje en doe mijn broek en schoenen uit. Dan bedenk ik mij dat ik ook mijn slip maar uitdoe omdat ik die panty toch aanheb. Dat doe ik en trek daarna snel mijn strakke jeans weer aan die ik hoog optrek en met de ceintuur stevig vast sjor waardoor mijn klit mooi zichtbaar in mijn broek aftekent. 

Ik ruim mijn spullen op in mijn tas en loop de toilet weer uit. Er stonden wat mensen te wachten en er volgde wat commentaar. Ik ga tussen de andere passagiers staan terwijl de trein lekker door boemelt. Ik voel ineens dat iemand in mijn kruis grijpt en stevig in mijn klit knijpt, voordat ik het besef gaat mijn telefoon ik neem direct op en hoor zeggen “heerlijk om te zien dat je mijn opdracht zo hebt uitgevoerd het staat je goed die strakke slettejeans. Ik mis nog een mooie natte plek in de regio van jouw klitje”. Ik kijk naar mijn kruis en inderdaad niets te zien. Kijk gelijk om mij heen om te kijken of ik mijn eigenaar toevallig zie, maar helaas. 

Inmiddels nadert de trein Roosendaal en dat wordt omgeroepen. Zodra de deuren openen stap ik uit en zie mijzelf in de ruit van de kiosk. Shit ik heb mijn broekspijp niet omgeslagen. Dan midden op het drukke perron buk ik en sla ze flink om zodat mijn panty voetjes en benen goed zichtbaar zijn. Gelijk terwijl ik buk slaat iemand mij op keihard op mijn kont, ik kijk op maar niemand die het claimt, tja dan maar genieten, tis best lekker zo’n tikje op je reet als slaaf slet. 


Dan loop ik rustig heupwiegend verder naar de uitgang van het station. 

Ik ontvang een sms bericht, kom uit het station en wacht op een rode Ford station wagen. Als die stopt ga je achterin zitten schuin achter de chauffeur. En je houdt je bek tot je wat wordt gevraagd tot zo snuifteef groet van jouw snuif trainer/klant meneer Erik. 

Zodra ik het station uitloop zie ik inderdaad een rode stationauto komen aanrijden die stopt. Ik stap zoals opgedragen achterin schuin achter de chauffeur. “Hallo Roby ik ben Erik en wij gaan is wat plezier maken. Je hebt je wel netjes aan de kleding voorschriften gehouden en die panty voetjes benen staan heerlijk.”  Ik ben direct redelijk ontspannen want meneer is best vriendelijk en ik zit comfortabel en heb ruimte. “Iets drinken zeker”?  Graag meneer ik krijg een bidon en hij zegt hier drink maar lekker op slettekop. 

En ik wil dat je zo kijkt wat er in die doos zit die naast je staat. Ik neem het slangetje in mijn mond en begin eraan te zuigen en drink de bidon leeg. Dan kijk ik in de doos en zie daar een stel mooie high heels enkellaarsjes inzitten. Ik geef aan ze wel stoer te vinden. “Zullen best geil staan onder dat strakke legging jeans broekje van je”


Vervolg komt er weer aan 

1609 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.