Rox sterk aanwezig 8 Hoertje of...

Geplaatst door: rox op 10-10-22

De laatste weken meermaals vol genoten van mijn travestie dna. 

Soms bedenk ik waar licht de grens. 
Hoe blijf ik dit verborgen leven combineren. 
Hoever ga je ...?
Het lijkt wel een verslaving die me telkens botergeil maakt en enkel een shot zaad kan me intomen tot dan weer de honger naar een mannenlijf opsteekt, zo ook vanmiddag zondag familiedag. De drang stiekem beantwoorden via chat op deze site. Een man alias Jef beantwoorde mijn geile woordendrift, porde voor een date welke ik vriendelijk trachtte te negeren. Neen, ik kan het niet weer maken om te verdwijnen. De pogingen om me te verleiden tot risico’s en geile sex spookte in mijn hoofd maar streng voor mezelf bleef ik afwijzen al kriebelde mijn kontje en genoot ik van het vrouwelijk plaatsen van mijn lijf en benen. Klasse Rox in het lijf, geiler en geiler... de uitdagingen van hem gingen verder en waar ik meermaals soortgelijke voorstellen weigerde overkwam me nu de goedkeuring. Jef stuurde tomeloos berichten en noemde me zijn hoertje. Toegegeven, de idee speelt al langer door mijn hoofd. Voor ik mezelf tot orde kon roepen smeerde ik mijn kutje in met het geilste glijmiddel en ging trendy in een groen kleedje, men benen waren al gladgeschoren en licht gebruind, zo de baan op naar mijn date. Mijn éérste klant zo noemde hij zichzelf.

Een welstellend man zo blijkt. Of hij eigenaar was van de keukentoonzaal waar hij me uitnodigde weet ik niet maar de nonchalance waar hij me mee betaalde zegt veel. Mijn fake controle gaf groen licht, dus wandelde ik vanmiddag tussen de toonzaalkeukens kort voor sluitingstijd. Een kleine man met een kale kop, type sportschool zo beschreef hij zichzelf en zo herkende ik hem ook. The Real Thing, Jef begroete me en sprak zakelijk. Mevrouw, ik ben zo bij U, ik laat even deze mensen uit. Kort later, ik verborg me wat tussen de verschillende presentatie wanden, hoorde ik een knarsend geluid, stalen rolluiken gingen omlaag. Daar was hij Jef, vlotte tongval en zelfzeker getuigen zijn directe aanpak. Of ik al langer via tgirl afspraakjes maakte als hoertje. Mijn eerlijke ontkenning nooit als hoer te daten grapte hij weg met de woorden: dan zullen we dat eens snel veranderen en 200€ stopte hij in mijn tas om meteen zijn broek te openen en op de rand van een spoelbak te gaan zitten.. een niet besneden pik in zijn hand wat me aanzette tot strelen en zuigen.... was het geil kan ik niet beschrijven al was het precies de normaalste zaak van de wereld dat ik knielde en achter een niet zichtbaar gedeelte van de toonzaal me hoerig begon te gedragen door met sterke halen de nu harde pik te pijpen en met mijn andere hand mijn string omlaag manoeuvreerde.

Het voorvocht smaakte zout, mijn kontje genoot van de frisse bries onder mijn streelzacht kleedje. Uit mijn tas toverde ik een condoom die zonder morren overheen zijn eikel schoof. Ik draaide me tegen hem en zijn harde speelde wat met mijn billen, Jef kwam van de wastafel en stuwde me voorover op het marmer tableau van de toonzaalkeuken kortbij. Zijn ruime handen vielen me op in contrast met zijn korte lichaamslengte waardoor hij op zijn tippen moest gaan staan om zijn pik tegen men kontlipjes te duwen. In een vlotte beweging schoof zijn dik dooraderde staaf in me wat meteen een druk bij hem gaf. Grrr grrr en een duidelijke ademhaling, ik ging licht door mijn knieën wat hem de kans gaf dieper in me te stoten, mijn borsten plat op de marmer en met mijn beide handen trok ik als hoertje mijn bilspleet open voor mijn klant. Jef pompte in een vast ritme, ik genoot maar om een duistere reden liet ik me niet gaan, was ik nu een hoer spookte door men hoofd. Oja want in mijn tas zat 200€ van hem. Jef kwam naar ik zijn lichaamstaal kon ervaren heerlijk klaar. Zijn volgespoten condoom verwijderde ik nuchter en verdween in een tiseau in mijn tas. Onze kleren wat op orde en hij liet me langs de magazijndeur het pand verlaten. Op weg naar huis mijn éérste 200€ verdienste als hoer. Of ik hier een nieuwe weg mee insla zal de tijd uitwijzen. Het was geil maar helemaal anders.... 

2208 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.