Vaste klant

Geplaatst door: maaiketravo op 09-08-23

Zoals bekend, werk ik veel mannen/boys af op de bekende parkeerplaatsen waaronder oa Callantsoog.

Het was 2 weken terug, terwijl het de hele week regende dat ik weer geheel gedresd naar de parking reed om te kijken of mijn vaste klant in zijn truck er was die ik bijna wekelijks van zijn zaad af helpt.

Inderdaad zag ik de truck weer staan door de regen heen dus parkeerde mijn car naast zijn truck en opende snel zijn deur aan de passagierskant om naar binnen te gaan.
Wat voor mij een verrassing was dat hij niet alleen in de cabine aanwezig was maar ook een veel jongere collega....en allebei al naakt...

Vind je het geil om ons 2e te verwennen? Nou zeg ik, al zijn het er vier van zulke lekkere boys, ik wil wel..
Meteen pakte ik de prachtige pik van de jongere collega en begon deze heerlijk te pijpen terwijl mijn vaste klant zijn pik met een beetje kunst en vliewerk, de cabine is best klein natuurlijk, in de mond stopte van zijn collega.
Mijn vinger begaf zich inmiddels al in zijn kutje en vingerde hem best wel hard en waar ik ook met gemak een 2e vinger bij kon stoppen..

Ik denk dat we elkaar zeker al 10 minuten aan het pijpen waren toen onze benjamin wilde dat ik hem ging neuken..
Ook dat was ff schikken vanwege de ruimte maar op zijn knietjes kon ik mijn klitje in zijn kutje stoppen terwijl hij nu zijn collega pijpte en ik hem zalig best wel hard neukte...ik heb totaal niet aan een condoom gedacht want dit was zo'n lekker ding en denk ik nog maagd dat bare geweldig aanvoelde..

Ik hoorde de oudere collega roepen dat ie kwam maar dat jong bleef pijpen en slikte gewoon alles door...
Ook ik stond op het punt om te komen en spoot alles in zijn zalige strakke maagdelijke kutje...
Terwijl ik mijn klitje uit zijn kutje haalde draaide ik hem xo goed als kon op zijn rug en pijpte hem toen zalig en ontving ook zijn zaad in mijn mondje en ik kon niet anders dan alles te slikken..

Ik vroeg uiteraard of hij niet elke week mee kon komen maar hij was nu alleen mee vanwege de vakantie want hij studeert nog...
Ik zeg stop met studeren...voor de sex ben je cumlaude geslaagd..
Ik hoop dat ie de herfst vakantie weer mee komt...

2098 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.