Mijn Fantasie

Geplaatst door: roxannebloemen op 10-08-23

Hoi iedereen!


Ik ben al jaren actief op deze website, maar heb eigenlijk nog nooit echt aandacht besteed aan sexverhalen.
Het leek mij leuk om mijn fantasie te delen met gelijkgestemden. Deze fantasie is al (deels) uitgekomen, maar wie weet staat iemand open om deze met mij te herleven?

Ik zit (als man) in de auto naar onze date, we hebben s'avonds bij jou thuis afgesproken, en jij zou ervoor zorgen dat ik me rustig kon opmaken en omkleden in jouw badkamer. Ondertussen lig jij lekker in de slaapkamer op bed te wachten tot ik klaar voor je ben.

Wanneer ik je voordeur inloop, die je al voor mij op een kier had gezet, voel ik de spanning door mijn lichaam schieten. Ik loop de trap op, de badkamer in. Ik fluister nog snel 'hallo' naar je terwijl ik naar binnen glip, om te laten weten dat ik er ben. 
Eenmaal in de badkamer haal ik mijn spulletjes tevoorschijn. Ik ontdoe mijzelf van mijn mannen-kleding, en begin langzaam mijzelf te transformeren tot Roxanne. 
Beginnend met mijn favoriete kledingstuk; een prachtige opaque panty van 100 denier. Het voelt heerlijk om deze over mijn benen te laten glijden, en raak direct opgewonden.
Hierover draag ik een mooie bodysuit, met een (veel te) kort rokje erover. Onder mijn bodysuit draag ik nog een BH om mijn vormen wat te accentueren. Over mijn panty draag ik roze kniekousen.
Ik doe mijn mooie roze pruik op, felrode lipstick, lange nep-wimpers en een grote nepbril. Nog 1x kijk ik in de spiegel, lach goedkeurend naar mijzelf, en maak me klaar de slaapkamer te betreden.

Mijn fantasie is gebaseerd op het feit dat mijn date zeer onderdanig is. Het liefste heb ik dat je je mond houd tijdens de date, en mij compleet mijn gang laat gaan. 
Elk commando volg je op, en je geeft je helemaal over aan mij. Het is niet dat ik ontzettend dominant ben, maar ik zie jou meer als mijn levende 'sex-pop'.

Wanneer ik de slaapkamer inloop, zie ik jou op bed liggen in alleen je boxer. Je kijkt naar me, en krijgt direct je eerste opdracht.
"Kom maar even staan" zeg ik tegen je. 
Je staat op, en ik ga direct op mijn knietjes zitten voor je. 
Zacht strelen mijn vingers over je boxer, langs je benen langzaam naar je pik. 
Ik hoor je zachtjes kreunen, en dit moedigt mij aan om je onderbroek langzaam aan de pijpen omlaag te trekken.
Steeds verder en verder zie ik je pik verschijnen, tot hij opeens uit je boxer springt, en mij zacht op mijn wang slaat.
Zonder twijfel neem ik je warme eikel in mijn mondje, en laat mijn speeksel je mooie pik glad maken.

Steeds makkelijker en dieper glijd je penis tussen mijn volle rode lippen, en ik voel je elke seconde harder worden.
Terwijl ik je nog aftrek, zeg ik je dat je op bed mag gaan liggen, met je benen over de rand. Zonder aarzeling doe je dit.
Ik kruip op m'n knietjes tussen je benen, en ga door met jouw heerlijke pik aftrekken.
Langzaam laat ik mijn tong langs je schacht glijden, en zie mijn spuug over je ballen druipen. Direct neem ik je ballen zachtjes in mijn mond, en lik je zak helemaal schoon.

Terwijl ik druk met jou bezig ben, laat ik ook mijn handje stiekem ook soms over mijn eigen benen strelen. Wanneer ik over mijn eigen pik streel, voel ik dat ik ontzettend geil ben geworden. Mijn hele panty is nat.. Nog meer geilheid!

Ik stop met jou verwennen, en kruip zelf op bed. "Nu ben ik aan de beurt" zeg ik.
Ik ga op mijn rug liggen, en commandeer je mijn inmiddels zeiknatte panty te likken. Wanneer ik jouw warme tong over mijn pik voel, ontplof ik bijna..
Nu vertel ik je dat je mijn bodysuit mag openen, en mijn panty mag open scheuren, zodat mijn penis en mijn kontje goed te bereiken zijn.
Zodra je dit gedaan hebt, til ik mijn beentjes voor je op, en commandeer ik je mijn anusje heerlijk te likken.

Terwijl je mij likt, voel ik je hand langzaam over mijn penis glijden, en trek je me zachtjes af. Ik moet oppassen dat ik niet klaarkom, en vraag je nog langzamer te gaan.
Na een heerlijke likbeurt, moet jij op je rug gaan liggen, zodat ik heerlijk 69 bovenop je kan klimmen.
Ik duw mijn grote kont in je gezicht, en voel je tong in mijn anusje drukken terwijl je je handen onder mijn rokje over mijn pantybenen en kousen laat strelen.
Dit allemaal terwijl ik jou zachtjes af blijf trekken, en je pik met mijn spuug glad blijf houden.

Half kreunend zeg ik je dat ik wil dat je klaar gaat komen. 
Ik klim van je af, en ga op mijn rug liggen. Het maakt mij altijd zo geil als mannen over mijn kont of benen klaarkomen, over mijn panty, dus dit vraag ik dan ook aan je. Zonder twijfel begin je jezelf langzaam op mij af te trekken terwijl ik zachtjes met je ballen speel.
"Ik ga komen!" zeg je enthousiast. En ik maak me klaar voor een grote lading sperma over mijn dijen. Hard kreunend spuit je mijn dijen, billen en benen helemaal onder, en direct glij ik mijn wijsvinger door het zaad heen, en proef een klein beetje, wat heerlijk..!
"Nu ik nog!" zeg ik, en beveel je mij ook klaar te laten komen.
Wederom geen twijfel, en je pakt mijn keiharde pik vast, en begint mij heerlijk te verwennen.
Door alle geilheid had ik nog geen 10 seconden nodig, en mijn pik spuit ook mijn panty-beentjes helemaal onder.

Ik lig nog even een minuutje na te genieten op bed, en dan besluit ik terug naar de badkamer te gaan.
Hier fris ik mijzelf snel wat op, en kleed me me weer om, om vervolgens direct weer de auto in te stappen.

Wel liet ik nog een klein souvenirtje voor je achter. Mijn volgespoten panty ligt nog in je badkamer..!

Zoals ik hierboven al schreef, is deze fantasie meerdere keren waarheid geworden, maar is de lust nog altijd aanwezig om zo'n date weer te mogen ervaren.

Stuur me vooral een berichtje als je dit ziet zitten!

X Roxanne

P.S. Ik hou van foto's en filmpjes maken tijdens mijn date (anoniem als je dit wilt!)

1663 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.