Lust en vernedering

Geplaatst door: tgirl020 op 14-08-23

Ik zag eruit als een sm meesteres. De outfit dit keer waren overknee leren veterlaarzen met daaronder netkousen die van boven aan een leren corset werden vastgehouden. Daarbij handschoenen tot aan de elle boog, uiteraard zwarte pruik, en vuurrode lippen bij een licht opgemaakt gezicht. Wat wellicht nog ontbrak waren grote ronde oorbellen, lederen pet en zweep, maar omdat ik geen plannen heb om andere slaven te domineren laat ik dit voor wat het is. Nee, als subje wil ik juist gedomineerd worden en mijn Meester beval mij deze outfit aan te trekken bij de komende date. Zo gezegd, zo gedaan. In de huiskamer moest ik op mijn hoge laarzen paraderen, hij zat in een sofa met leren broek aan en bekeek mij aandachtig. Na een paar rondjes heupwiegend te hebben gelopen moest ik naar hem toe komen. 'Je hebt niet hoerig genoeg gelopen zoals ik je de vorige keer heb geleerd', en ik wist wat er nu ging komen. Ik ging over zijn dijbenen liggen met kont omhoog bereid voor de spanking. Hij was de kwaadste niet, want hij kneedde eerst zachtjes mijn billen, stak af en toe zijn middelvinger diep in mijn kut als voorbereiding voor de klappen die daarop zouden volgen. 10 slagen waren het dit keer met een klein zweepje, de laatste klap was pijnlijk maar liet gelukkig geen sporen na.

Vervolgens moest ik op mijn knieën zitten en werden mijn handen achter mijn rug in boeien gezet. Ik moest zijn pik pijpen, dan aan zijn ballen en vervolgens naar boven aan zijn tepels likken. Dit een paar keer achter elkaar. 'Mmm, dat doe je goed, slet' riep hij tussendoor, en omdat zijn pik steeds stijver werd, wist ik ook dat ik goed bezig was. Tussendoor telde hij tot drie en vervolgens werd mijn hoofd naar beneden gedrukt om zijn lul zover achter in mijn keel te krijgen. Na de eerste keer kokhalzen kreeg ik de techniek door, en zonder problemen verdween zijn pik er diep in. Hij trok opeens ruw aan de collar en op handen en voeten volgde ik hem naar een salontafel waar ik voorover moest liggen, met kontje naar achteren en zover mogelijk omhoog. Hij pakte een zwarte buttplug en met glijmiddel propte hij die in mijn gapende opening. Ik hoorde hem een foto maken, 'Voor mijn verzameling' riep hij. Nu ging het er wat steviger aan toe. Een zweep met vlak uiteinde gebruikte hij om afwisselend op mijn billen en zijkanten van mijn dijen te slaan. Ook de binnenkant van mijn benen en ballen kregen klappen te verwerken. Totdat ik het stopwoord zou gebruiken, kon hij zijn gang gaan. Opgewonden begon mijn clit stijf te worden, hij zag dat en door eraan te trekken werd hij nog harder. Hij stopte met de zweep en bekeek mijn billen die nu wat rood zagen, striemen zaten er nog niet op maar als hij in dit tempo zou doorgaan zouden die er zeker komen. In plaats van de zweep gebruikte hij nu zijn grote handen, en dat voelde ik ook, want na enkele klappen hield ik het niet meer uit, mijn pijngrens was bereikt en ik gebruikte het stopwoord.

Ik werd met de riem aan de collar omhoog getrokken en kreeg een ball gag om, ik zag er nu hulpeloos uit, zo op mijn knieën zonder kans iets te zeggen. Het korset werd wat omlaag geschoven, mijn tepels waren nu zichtbaar en klaar voor gebruik. De wasknijpers deden pijn bij het opzetten, daarna bleef een zeurende pijn over die - gezien mijn gevoelige tepels - mij enorm opwond. Alweer werd een compromitterende foto van mij gemaakt, bij het nemen ervan plaatste hij een papier met tekst 'Onderdanige en gewillige gangbang travo hoer, neem contact op voor interesse'. Mijn hoofd werd nu naar beneden geduwd, mijn handen werden tezamen aan mijn voeten gebonden. Hij haalde de buttplug uit, mijn ass was nu rijp voor een neukbeurt. Zijn stevige dikke pik ging moeiteloos in mijn kontje, en zonder enig gevoel stootte hij hard en diep zoals hij dat gewend is te doen. Op de achtergrond hoorde ik geluiden van binnengekomen e-mails als reacties op de publicatie van de foto op het internet. Hij kwam nu snel klaar en vulde mijn kut vol met sperma, 'Hou het binnen als glijmiddel hoer, je krijgt waarschijnlijk bezoek'.

Zonder enig tijdsbesef zat ik daar vastgebonden en volgespoten te wachten op wat komen ging. Dan werd ik geheel losgemaakt en werd aan de riem geleid naar de voorhal van de woning. Ik moest zitten en mezelf omdraaien met kont naar de voordeur, ik kreeg een blinddoek om, handen en voeten werden afzonderlijk aan elkaar vastgebonden. Niet lang daarna ging de deurbel en kwamen enkele mannen binnen. Ik hoorde de Meester onderhandelen over de prijs, pijpen en neuken zonder condoom kostte dubbel zo veel. Mijn clit werd nu enorm stijf, mijn fantasie door een pooier te worden uitgeleend werd nu werkelijkheid. Ik vergat daardoor Meester's sperma in mijn kut te houden, van de opwinding stroomde het er nu uit. 'Kijk naar die geile snol, ik heb haar voor jullie al ingereden, glijmiddel hoeven jullie niet te gebruiken', en na die opmerking trok Meester zich terug in de woonkamer en liet mij alleen met de bezoekers. Ik zat daar als een loopse teef op handen en knieën te wachten tot ik werd gedekt. Snel voelde ik een dikke pik in mijn natte hol schuiven, met zijn brede handen op mijn billen bepaalde hij het tempo, en alsof ik niets anders gewend was bewoog ik ritmisch met hem mee zodat zijn pik in volle lengte in mijn hoerekut kon verdwijnen. Mijn mond bleef niet gespaard, een besneden pik werd daar ruw daarin gepompt, uiteraard zover diep tot aan mijn keel. Ik begon mij uit te leven als een travo prostituee, en begon die direct hard af te zuigen. ‘Ze geeft inderdaad waar voor haar geld, laten we ervan genieten’. 

Ze wisselden van positie, de facefucker nam plaats achter mijn ingereden kontje en ging mij net zo ruw neuken als hij daarnet mijn mond aan het verkrachten was. De andere vond het leuk om hard met zijn pik tegen mijn gezicht aan te slaan, tegen beide wangen totdat ze een beetje rood werden. Ik gaf geen kik, ik wilde geen ontevreden klanten voor de eerste keer. ‘Braaf zo, nu je pijpmondje open, ik ga straks klaarkomen in je bek en je slikt dan alles door, ok?’. Uiteraard verwachtte hij geen antwoord, hij neukte mijn mond met lange, diepe halen. Mijn speeksel droop nu uit mijn mond en ik probeerde zijn tempo bij te houden. Hij begon nu ook sneller te bewegen, met krampachtige bewegingen stortte hij uiteindelijk zijn sperma vol in mijn mond en keel. HIj hield mijn hoofd vast zodat ik gedwongen werd alles te slikken. Alle remmen gingen nu bij mij los, en als spermahoer keek ik met zaadvragende ogen achterom en riep hitsig ‘Kom maar schat, dump je geile lading maar in mijn hoerekut, zoveel als je kunt’. Na deze woorden liet zijn lading niet lang op zich wachten, schokkend kwam hij klaar in mijn uitgewoonde kut, hij perste al zijn opgespaarde zaad van de afgelopen dagen zo diep mogelijk in mijn lichaam. Niet alles kon ik binnenhouden, een sperma plas begon zich onder mijn kontje te vormen. 

Maar daar ging de deurbel weer, de Meester maande de gasten te vertrekken want nieuwe klanten stonden klaar om mijn kut met sperma af te vullen. ‘Lik het maar snel schoon voordat ze binnenkomen’, en terwijl hij en de anderen lachend toekeken begon ik als dorstig teefje op handen en knieen het verspilde zaad op te likken. Dit was zeker niet de enige vernedering die ik op deze avond moest ondergaan, vele zouden volgen en eerlijk gezegd wilde ik niets liever dan als onderdanig pijp- en neukvlees te worden gebruikt.

1807 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.