De lifter

Geplaatst door: maaiketravo op 15-08-23

In de jaren 70-80-90 zag je zeer regelmatig lifters staan langs de kant van de weg of op parkeerplaatsen maar tegenwoordig zelden...


Maar het geluk was met mij 4 weken terug toen ik op weg was naar Hargen aan zee om in mijn meiden outfit weer de hoer uit te hangen..zo zit ik dus al heerlijk geil in de auto..

Omdat ik niet van langzaam aan rijden houd rij ik met grote regelmaat te hard en ook nu...ik zag de agent met laser niet...hij mij wel..dus ik moest stoppen..
Ik opende me raampje en de vriendelijke agent vroeg of ik altijd zoveel haast hebt want ik reed met aftrek, 16 km te hard.
Ik excuseerde me natuurlijk en vertelde dat ik wat aan de late kant was, vandaar..
Nou "jonge dame" dat gaat u wel een bon opleveren..lang verhaal kort, de agent heeft mijn gegevens genoteerd, best spannend natuurlijk en ik mocht verder nadat de agent mij een heerlijke middag verder wenste..
Ik.moet zeggen dat ik het nog wel geil vond ook..

Ik reed weer verder en onder het rijden af en toe ff trekken aan mijn haarloze klitje was ik weer helemaal de slet.
In de verte zag ik iemand langs de kant staan met bordje Amsterdam, ik stopte deed me raam open, hij zag natuurlijk meteen mijn outfit en zei dat ie mee kon rijden tot vlakbij Alkmaar.
Graag zei hij en stapte in en begon meteen met u bent mooi..

Dank je zei ik en vertelde dat ik op weg was naar een parking waar ik mezelf aanbiedt.. ik dacht nu zal er wel een stilte vallen maar integendeel.. hij vertelde dat ie dat heel geil vind...en dat ik hem ook wel mocht helpen...met meteen de handeling dat hij zijn broek liet zakken en daar een mooi, niet te groot, stijf kaal pikje stond...
Ik pakte em meteen rijdend beet en begon al langzaam hem aftetrekken.

Ik reed de parking op en zette de auto midden in de parking en zorgde dat mijn mondje deze zalig mini pikje heerlijk vulde.
Hij maakte al beste neuk bewegingetjes en neukte mijn mondje tot hij een heerlijke zaadlozing vol in mijn slette bekje liet lopen..
Met mijn mondje vol zegt ie, niet doorslikken want ik wil je tongen.. uiteraard geen probleem en zijn zaad in mijn mondje en onze slijm vermengde zich met elkaar en beide slikte alles...

Ik mag wel zeggen dat dit een zeer geil beging was van een middagje de hoer uithangen..
Uiteraard heb ik em keurig weer afgezet richting Alkmaar.

Dikke kus, waar je maar wilt, Maaike.

1930 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.