P-plaats blijft spannend

Geplaatst door: hannewilwel op 15-08-23

Vanaf mijn eerste kennismakingsdate in Oosterhout, nu laat in de avond naar huis. Omdat het toch al donker is, ben ik onder mijn kleren, nog gekleed als hoerige slet. Zo ben ik bij hem weggegaan. De auto staat 100 meter verder in zijn straat geparkeerd en daarom even een broek en jack aangedaan. Mijn heels verruild voor mijn gewone schoenen. Ook even een zonnebril op om mijn zwaar opgemaakte ogen te bedekken en toen snel ingestapt. Op weg naar huis in Gelderland kom ik dan langs een bekend P-terrein voorbij een benzinestation, waar het vroeger altijd prijs was. Nu jaren later ben ik weer in de buurt en ik kon het niet laten er even overheen te rijden. De afslag genomen en langs het benzinestation onder het viaduct meteen rechtsaf. Het staat er vol met geparkeerde vrachtauto's. Adrenaline jaagt door mijn lijf en ik trek de stoute schoenen uit en broek en jack en doe mijn heels aan. Dan rijd ik door naar achteren en zoek tussen de vrachtwagens naar een plekje. Dan parkeer ik en doe mijn lichten uit. Er gaan op dat moment iets verderop bij twee wagens de bestuurdersdeuren open en ze slenteren richting mijn auto. Een man slank van een jaar of 35 in korte broek en shirt en een wat oudere man, iets wat gezet met een openstaande blouse met korte mouwen en eveneens een korte broek. Ze komen en lopen ieder aan een zijkant van mijn auto en blijven dan staan bij de deur. Mijn raam links heb ik laten zakken en de man rechts van mij opent de bijrijdersdeur en neemt snel plaats naast mij. 

Wie wie is, maakt me niet meer uit. Ik word zo overspoeld door adrenaline en geil verlangen, dat ik maar half hoor dat ze me uitnodigen in hun cabine. In helderheid van geest, zeg ik dat ik nu nog geen trio wil, maar dat ik om de beurt in hun cabine kruip, mits ze een slaapplaats achterin hebben. Dat hebben ze beide. De man naast mij in de auto, zit aan vol aan mijn tepels en ik zeg dan ook door hoerigheid overmand, dat ik eerst met hem mee ga. Ik doe het raam omhoog en we stappen uit. Ik doe de deur op slot en loop van de wat oudere man mee naar zijn vrachtwagen. Buiten kleedt hij zich al uit en om een lang verhaal kort te maken; we stappen in en duiken achterin. Hij gaat op zijn rug liggen en ik word direct door de man gesommeerd om zijn lul te pijpen. Ik glibber met mijn tong over zijn staaf en ballen. Dan neem ik zijn keiharde dikke korte lul uiteindelijk in mijn mond. Daar zuig en lik ik zijn dikke eikel. Hij probeert zijn paal steeds verder in mijn bek te duwen. Tot hij denk ik bijna klaar komt, moet ik stoppen en legt hij mij op mijn rug. Ik heb wat glijmiddel genomen en smeer mijn kut even snel. Hij neemt mijn  slettenpoten met netnylons bij de enkels en drukt deze gespreid omhoog tegen het dak. Hij rolt een condoom om zijn staaf en dan dringt die dikke lul naar zo mijn kut in. Zo laat ik hem neuken en het is een feest ondanks dat ik vanavond al herhaalde malen lul in mijn kut heb gevoeld. De man komt klaar na een minuut of 10 en spuit het condoom in mijn kut vol. Blijft even liggen en dan rol ik onder hem vandaan. Ik klim naar voren en met mijn kut nog open stap ik uit. Daar zie ik mijn man, maar wel met enkele mannen ernaast. Dit ga ik verliezen denk ik.

En ja, ze komen op me af en dirigeren me naar de picknicktafel. Daar ga ik op mijn rug liggen en wel zo, dat ik naar lullen kan grijpen, maar ook een lul kan pijpen en door een andere lul kan worden geneukt. Ik heb wel eens van een orgie gehoord, maar dit is echt feest voor mij. Ik weet echt niet of het vijf of zes mannen zijn, het zal me een worst wezen. Ik wil de hoer zijn en zoveel mogelijk lullen afwerken tot ze spuitend klaarkomen en het liefst in mijn hoerenkut. 

Er wordt aan mijn tepels gedraaid e getrokken waardoor ik nog hoeriger word. Ik word doorgepaald en nadat er een klaarkomt, staat de volgende harde lul alweer klaar om in mijn kut te duiken. Zo wordt er zeker een uur geneukt en ik hoor slechts alleen dirty talk. Ik ben een zaadhoer, een pijphoer een zaadslet en weet ik allemaal wat nog meer. Een buitenlandse chauffeur kon ik niet verstaan, maar ik wist dondersgoed wat hij bedoelde. Puta en nog meer complimenten hoorde ik aan. Na bijna twee uur, waren alle lullen leeg gespoten en mijn kut was rood aangelopen. Ik slenterde en waggelde met een dienstbare geile vent naar mijn auto. Daar vroeg hij of ik nog wel kon rijden. Dat ging nog aardig goed. In een laatste wolk van wapp reed ik rustig huiswaarts, waar ik om 02:30 u arriveerde. Wat voelde ik me voldaan en eerlijk gezegd nog geil. Ik trok me nog even lekker af met olie erbij en daarna viel ik met zaad op mijn buik en handen in een lekkere vrouwelijke hoerige slaap.  

2714 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.