Travo milf (1)

Geplaatst door: tgirl020 op 18-08-23

Bijna naakt daten is ook heel geil. Ik had hem een foto gestuurd waarbij ik tegen de muur aan stond met zwarte lak lieslaarzen aan met 12 cm hak, zodat je een mooi uitzicht had op mijn welgevormde billen. Mijn spleetje kon je niet zien, die was bedekt met een lak string die je met clips aan de zijkanten aan beide kanten kon losmaken. Bijhorende lak handschoenen en collar maakten de beperkte outfit compleet. De date had gevraagd de blonde pruik aan te trekken, ik zag er dan uit als een ordinaire bimbo slet die voor de kost bijkluste in een bordeel op het platteland. De date was zwaar geschapen toen hij de deur opendeed, niets gelogen tijdens de chat, ik heb niets liever dan een dikke pik in mijn mondje en kontje. Ik ging al met mijn tong langs mijn lippen en mijn clitje werd stijf toen ik de kloppende pik met mijn rechterhand vastpakte. Ik zag al wat voorvocht uit de grote paarse eikel verschijnen. Met zijn pik nog in mijn hand leidde hij mij naar de slaapkamer, gordijnen waren gesloten en er brandde alleen een nachtlampje. In de hoek zag ik een statief met camera staan, tijdens de afspraak had ik gezegd dat ik kik op filmpjes, als aandenken om mezelf terug te zien. Diep van binnen wilde ik een pornoster zijn, en na elke keer terugkijken probeerde ik bij de volgende date mezelf nog beter als travohoer te presenteren. Ik wilde gewoon de beste slut in de omgeving zijn waar iedereen hun opgespaarde zaad mocht legen.

Vergeleken met de date was ik een milf, leeftijdsverschil was 20 jaar en ik was benieuwd hoe hij het zou aanpakken. Ik date meestal wat ouder, mijn eigen leeftijd ongeveer, die houden meer van voorspel, langere sessies ook en niet binnen 5 minuten klaarkomen zodat je nog sneller buiten de deur staat dan een hoer die je op de Amsterdamse Wallen afwerkt. En die kijkt al elke minuut op de klok. Maar vanwege de looks, eerdere ervaringen en gezellige chat wilde ik het met hem uitproberen. Daten met tgirls was voor hem de normaalste zaak, en zo kwam hij ook over. Op rustige doch strenge toon moest ik tegen de muur staan, benen gespreid en kontje omhoog. Hij kwam achter mij staan en zijn handen gleden over mijn strakke lijf, voelde aan mijn stijve clit waarna hij mijn billen met zijn handen zachtjes begon te kneden. Een natte vinger boorde zich een weg in mijn opgewonden kutje, zo stond hij een tijdje te vingeren totdat hij het welletjes vond en zijn eikel tegen mijn kont plantte. Die ging er niet makkelijk in, ik moest me nog meer ontspannen, en met wat poppers en glijmiddel erbij lukte het uiteindelijk zijn grote dikke pik bare in mijn hoerekut te krijgen. Eenmaal binnen was het zaak om langzaam maar sneller mijn geile kontje af te neuken. Ik voelde zijn pik heerlijk langs de ingewanden van mijn natte kut schuren, en omdat ik zoveel mogelijk fysiek contact wilde hebben draaide ik mij hoofd achterom en vroeg ik hem geil aankijkend mijn tepels te bewerken, ja knijpen totdat ik de pijn niet meer kon verdragen. Zonder te aarzelen deed hij dat ook en ik sloot mijn ogen van puur genot, kon ik dit moment maar voor de eeuwigheid vasthouden! Hij voerde het tempo op, niet lang daarna loosde hij zijn kostbare zaad in mijn afgeneukte billen, en om te voorkomen dat ik ging lekken als een loopse teef werd snel een buttplug in mijn volgespoten spermakontje geplaatst.

Hij had nog een verrassing in petto want een filmpje ontbrak. Ik moest plaatsnemen op bed in doggy style zodat ik rechtstreeks in de camera kon kijken. Ik had eerder aangegeven dat ik niet vies was van een trio, en ik hoorde geluiden vanuit een andere kamer waar vandaan een nog jongere broekie met een lange stijve pik verscheen. 'Voor hem de eerste keer om een teef in haar kont te neuken. Kijk recht in de camera en vertel hoe geil je het vindt om als hoeremilf maagdelijke pubers af te werken en je door hen te laten volspuiten'. Ik werd nu helemaal geil door zijn taalgebruik en als een gewillige teef bood ik mijn ingespoten kut aan het jochie aan. Hij haalde de plug eruit, het warm gehouden zaad spoot eruit waarna hij voorzichtig zijn pik in mijn kontje bracht. Ik kon zijn gezicht via de camera zien, zijn ogen waren gesloten van puur genot. Ik vertelde hem dat ik zijn buurvrouw kon zijn die elke keer wanneer hij dat wenste klaar stond om vers zaad tussen haar billen te ontvangen. Ik had verwacht dat hij snel zou klaarkomen, maar hij pompte en pompte maar door terwijl zijn handen mijn billen strak vasthielden. Ik bleef doorgaan met geile vieze praat, maar de eerste date vond dat ik nu genoeg had gekletst en stak nu zijn alweer stijf geworden pik in mijn mond. Zo werd ik als travo milf van beide kanten in mijn openingen genomen en vernederd door jonge geile gasten, alles gefilmd zodat het als promotiemateriaal voor sexfeesten kon worden gebruikt. De jongere broekie wilde mij nu op mijn rug neuken. Eenmaal omgedraaid legde hij mijn beide laarzen over zijn schouders alsof het de normaalste zaak van de wereld was. 'Blijf hem geil aankijken totdat hij zijn sperma in je kut heeft geleegd'. Onze gezichten raakten elkaar bijna aan, en als een volleerde tgirl liefhebber begon hij nu mijn afgewerkte kontje harder te beuken. We bleven elkaar de hele tijd strak aankijken totdat het moment daar was dat hij ging klaarkomen. Hij sloot zijn ogen tijdens de ontlading, ik pakte van achteren zijn hoofd vast en kuste hem vol op de mond en zocht met mijn tong een weg daarbinnen. Eerst aarzelend maar dan met volle overgave beantwoordde hij die met een natte tongzoen. Mmm hij leert snel, jij mag vaker bij mij langskomen om je sperma af te geven, dacht ik bij mezelf.

De eerste date wilde nog een keer klaarkomen, en terwijl ik daar lag met uitgelekt jongeren zaad stak hij zijn pik diep in mijn mondje tot ver achter in mijn keel. De camera had hij versteld zodat mijn gezicht in close-up terug te zien was. 'Pijp me alsof je een hele tijd droog hebt gestaan'. Ik slurpte zijn lul als ware het een lollie die je als kind voor de eerste keer op de kermis kreeg. Niets heb ik liever dan stijf pikvlees om hard af te zuigen en vervolgens warme sperma over je gezicht, mond en in je keel gespoten te krijgen. Wat hij dan ook deed. Hij schold mij daarbij uit als hoer, snol, slut, slet en alle vunzige woorden die hij kon bedenken, ja een lustobject voor jonge potente mannen zich willen laten opgeilen door wat oudere vrouwen.

1967 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.