Travo milf (3)

Geplaatst door: tgirl020 op 18-08-23

Hij was eerder thuis dan de travo milf, en werd opeens wakker doordat de voordeur van de woning werd gesloten. Waarschijnlijk was haar vriend vertrokken, hij stond op, rekte zijn armen uit en keek naar buiten. Het was nog donker, de klok gaf 4 uur aan. Geeuwend zocht hij via de gang de wc. Op de terugweg zag hij de deur van milfs slaapkamer op een kier staan. Zijn gedachten gingen onmiddellijk naar de avond ervoor, hoe zij zich als hoer aan hem presenteerde en liet gebruiken, zonder te weten dat hij het was. Zijn pik reageerde meteen en zwol aan tot een odol. Hij begon zich zachtjes af te trekken toen hij de kamer binnen keek, ze lag op haar zij te slapen en was verder geheel naakt, haar pruik en blinddoek had ze echter nog aan. Wellicht vond haar vriend het nog geil om haar zo te neuken, en zijn blik viel op haar glinsterende kontgaatje. Hij kwam langzaam dichterbij, het kon niets anders dan verse sperma zijn die uit haar kut begon te lekken. Zijn lul begon nu hard te kloppen, hij wilde zijn eigen zaad weer in haar vochtige spleetje planten. Hij kroop voorzichtig op bed en positioneerde zijn gezwollen pik tegenover haar druipende hol. Het aanwezige zaad van haar vriend maakte de penetratie een stuk makkelijker, zijn pik zat in korte tijd geheel in haar doorgesmeerde holletje. Nu kwam het erop aan haar zo te neuken dat ze niet wakker zou worden, soms bewoog ze even, maar hij toen hij constateerde dat ze nog te stoned en moe was om wakker te worden voerde hij het tempo op. Hij zat in een lepeltje positie achter haar, en greep haar ene been voorzichtig vast en hief die omhoog, zo kon hij zijn staaf nog dieper in haar sappige kut duwen. Hij voelde haar warme kontspieren reageren op zijn pikbewegingen, alsof hij van binnenuit door haar kont werd gemolken. Hij kuste haar op de schouders, en genoot van alle teugen terwijl hij zijn pik nu wat harder in haar hoerekut pompte, hij was zo geil en ging dadelijk haar weer blij maken met zijn ochtend zaad. Hij spoot krachtig zijn volle zak leeg, en wat eruit droop pompte hij zo veel mogelijk terug in haar geile slanke lichaam. Totdat er niets meer uitkwam trok hij zijn slappe pik uit haar afgewerkte kontje, en sloop voorzichtig terug naar zijn eigen kamer.

Toen hij wakker werd had hij een stijve pik. Hij wreef zich diep in de ogen, had hij gedroomd dat hij de travo milf tijdens haar slaap van achteren had geneukt of was het daadwerkelijk gebeurd? Maakte hem eigenlijk niet uit, hij begon hard aan zijn pik te rukken en had niet door dat milf nu naar zijn kamer toekwam om hem te wekken. Toen hij bijna klaarkwam stond zij inmiddels bij de voordeur, een glimlach kon ze niet onderdrukken. Hoort bij zijn leeftijd dacht ze, maar ze bleef toch opvallend kijken naar zijn grote mooie pik, en onbewust ging ze met haar tong langs haar lippen. ‘Goedemorgen, als je klaar bent neem dan je laken mee naar beneden, ik ga dan de was doen’. Hij schrok zich te pletter en trok de laken direct over zijn pik. Alleen zijn voorvocht had hier en daar zijn laken bevuild, en door schaamte was hij nog niet klaargekomen. Hij wilde zo graag opnieuw zijn sperma in haar geile hoerekut lozen, en bedacht een plan dat hopelijk zou werken. 

Hij wachtte een poos totdat hij de milf hoorde zingen. Ze deed dat meestal als ze de vuile was aan het sorteren was. De wasmachine stond beneden in de kelder, en met alleen een t-shirt aan, maar verder naakt ging hij met zijn was bundel naar haar toe. Ze zat op haar knieën met een zwart satijnen jurkje aan, ze had een zwarte bob pruik opgezet en verder geen make-up. Hij vond dat ze dat eigenlijk niet nodig had, van nature zag ze er al vrouwelijk uit.  Ze keek niet achterom en strekte haar hand automatisch uit om de was van hem te ontvangen. Hij greep haar hand vast maar in plaats van de was kreeg ze daarvoor zijn pik, die door haar aanraking weer snel stijf werd. ‘Je liet me daarnet schrikken, daardoor ben ik niet klaargekomen’ en wachtte op haar antwoord. In eerste instantie schrok ze van de brutaliteit om zoiets te vragen. Maar toen ze omkeek en zijn keiharde pik in haar hand omklemd zag, kon de geile teef de verleiding niet weerstaan. Zeker toen ze uit de paarse eikel wat voorvocht zag druppelen. Haar gezichtsuitdrukking veranderde, boosheid en verbazing maakte snel plaats voor zaad smekende ogen. Max wist genoeg en hij trok haar met zijn hand dichterbij, hij plaatste zijn andere hand achter haar hoofd zodat zijn pik nu recht voor haar pijpmondje stond te zwaaien. ‘Eerst nog mijn ballen likken voordat je mij gaat pijpen’ en gehoorzaam deed ze wat haar werd opgedragen. Een voor een nam ze de ballen in haar hand, alsof ze wilde wegen hoeveel sperma erin zat die ze van hem later zou ontvangen. Daarna nam ze die voorzichtig in haar warme mondje, hij draaide haar hoofd naar boven, hij wilde haar geile blik zien terwijl ze aan zijn ballen zoog. Qua leeftijd was ze ongeveer even oud als zijn eigen moeder, hij fantaseerde dat zij hem nu aan het zuigen was en onbewust riep hij nu 'Ja mama, zuig mijn jongenspik maar goed af. Ga zo door’. Zijn woorden maakten haar nog hitsiger en zijn ballen kregen de uitgebreide behandeling waarom hij had gevraagd. 

Daarna was het tijd voor een facefuck. Hij wilde zijn pik weer in haar mond en ver in haar keel neuken, gewoon laten zien dat ze niets anders dan een ordinaire hoer is die op elk moment op haar knieën gaat als er sperma te verdienen valt. ‘Beide handen achter je rug, en mond open’, zijn toon werd ruwer en zodra die open was ramde hij in 1 stoot zijn pik diep in haar keel. Even moest ze kokhalzen, maar daar kreeg ze verder de kans niet voor want hij hield haar hoofd van boven stevig vast. Hij pompte hij zijn lul in afwisselend tempo in haar hete mondje, dan langzaam, dan weer snel. Hij genoot van milf's pijpbeurt en hoe vernederend het voor haar moest zijn om een jochie als hem te pijpen. Maar deze travo was niets anders dan een sloerie, ze vond het heerlijk omdat ze slurpende geluiden maakte en tijdens het pijpen hem met geile ogen bleef aankijken. ‘Je bent een echte pijpslet, een straathoer die voor elk bedrag, ja desnoods gratis elke man op straat wilt zuigen en zijn lading doorslikken'. Milf ging totaal op in haar toebedeelde familierol en toen hij eindelijk beide ballen in haar spermamondje en op haar mooie gezicht leegde, riep ze tussendoor 'Zoonlief, spuit maar lekker bij mama. Mijn mondje en kontje staan altijd voor je klaar als je ballen weer van het zaad gaan overlopen'. Hij glimlachte, want het doel was nu bereikt, voortaan had hij een mama milf tot zijn beschikking voor zijn geile avonturen. Haar vriend de pooier had voortaan een geduchte concurrent.

1371 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.