Jenny op de Wallen

Geplaatst door: jeanette-van-damme op 21-08-23

Nou het gaat van kwaad tot erger met mij.... Aangezien ik de Spuistraat overdag wel erg rustig vond, op 1 hoog achter het raam en vrnl. werkend op afspraak - heb ik me toch maar eens gewaagd aan de volgende grote stap. Geïnformeerd bij de kamerverhuurder en ja hoor: ik mocht (bij wijze van uitzondering?) afgelopen zaterdag op de Bloedstraat staan - in het hart van de Wallen, één van de bekende travestietenstraatjes. Toch weer ontzettend spannend vooruitzicht. Geboekt van 19:00 hr tot 03:00 hr. Bij aankomst was het al retedruk, werkelijk honderden mensen, misschien wel duizend per uur slenteren daar voorbij. Een soort circus - aapjes kijkengevoel overviel mij. Meestal groepen schreeuwende jongeren, groepen meiden (studiejaar net begonnen), mannen met vrouw of vriendin - duidelijk avondje uit en eten etc., schichtig kijkende nerds, idioot uitziende buitenlanders uit alle windstreken, en dan inderdaad wat later op de avond komen de "wandelaars", mannen alleen die ook echt de ramen goed bekijken en aankloppen/onderhandelen. Je herkent de meesten zo, ze lopen soms wel 10 x heen en weer en bekijken je vanuit hun ooghoeken, of gaan recht voor je neus staan. Daar stond ik dan - duidelijk (en tenminste) 2 x zo oud als de gemiddelde collegaatjes daar ..... en duidelijk travo. Sommigen zijn echt bloedmooi, om je vingers bij af te likken.... maar OK ik als stevige Hollandse meid - denk ook zeker in een bepaalde behoefte te voorzien (waarschijnlijk ook qua prijsstelling). Maar de dames waren hartstikke lief voor mij, de één kwam me een flesje water brengen, een ander een waaiertje (buiten 25 graden, binnen ik denk wel 30 graden). Ik wist niet dat ze (wij) onderling zo collegiaal waren. Ook hart onder de riem stekend, éen zei tegen mij dat ze me stoer vond. Weer een ander wees me op de rode lampen. Ik kreeg het er warm van, zo verwelkomend, en zou als ik dat kon iedere avond daar gaan staan (zeker nu ik een aantal wat beter ken). 


Nou de eerste uren waren vrij stil voor mij, maar ik kon goed bekijken hoe het er daar aan toe ging. De meeste mannen gaan toch voor een "quicky", 10-15 minuten binnen. En ja, een beetje een houding aannemen hoort er wel bij, ik ben geen type dat in de deuropening een soort paaldans gaat opvoeren - ik vind mezelf niet mooi genoeg om dat te doen - en ik tik ook niet de hele tijd op het raam. Ik probeer gezien leeftijd en uiterlijk toch een beetje beschaafde indruk te wekken, als nette sekswerker die een appeal doet op mannen die de wat rustiger variant zoeken. Nou ja, je word daar zeker goed bekeken. Uiteraard niet de hele tijd op je telefoon gaan zitten loeren. Uiteindelijk had ik mijn pose wel gevonden, quasi leunend op een asbakje in de hoek en vooral lief de mannen aankijken, knipoogje hier, duimpje omhoog daar, dan weer eens op het krukje - en korte rokje net over mijn edele delen laten vallen... Later op de avond heb ik deur opengedaan en ben op het trappetje voor mijn raam gaan zitten - dichter bij de straat, en dan word je toch vaker aangesproken. De gêne nam duidelijk af met het vorderen van de avond. Zoals ik al eerder heb gezegd, je bent toch anoniem in zekere zin, niemand kent je, en je valt in het verwachtingsprofiel.
Uiteindelijk had ik die avond 2 x succes, 'n man die me alleen maar gepijpt wilden worden, maar wel 2 uur lang, iedere x verlengend maar uiteindelijk zeer goed betaald (had wel kramp in mijn kaken), en op het einde van de avond een klassieker: lekker wederzijds pijpen, ballen likken, rimmen en goed geneukt worden.

Omdat zo'n zaterdagavond/nacht vrij duur is qua kamerhuur (en parking in nabije garage, en advertentie op Kinky.nl) speelde ik net quitte - maar de ervaring was voor mij het allerbelangrijkste. Zeer vermoeiend voor mijn 65 jaartjes, 8 uur achter elkaar mannen lokken op superhoge stelten en dan bij je klanten in die hitte je uiterste best doen om ze te laten genieten voor hun goeie geld, maar ik heb er van genoten en zodra ik de kans krijg doe ik het opnieuw.  Ik denk dat een doordeweekse nacht beter is, minder uitgaanspubliek en schreeuwende jongeren die indruk willen maken op hun maatjes - en meer gericht publiek, die weten wat ze zoeken, bij dames die ze kennen en af en toe iets nieuws willen uitproberen. Het afscheid was ook erg leuk, terwijl ik mijn boeltje pakte en bij een groepje collegaatjes kwam te staan kreeg ik allemaal complimentjes, zo van goed gedaan meid, en verbaasd dat ik op deze leeftijd nog deze stap nam als (in hun ogen) toch een soort gesettelde pensionado (ben je arts, of advocaat, of directeur hihi.....).

Zo nu eerst op vakantie en medio september verder op dit pad....  XXX Jenny

1924 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.