Geile date

Geplaatst door: tgirl020 op 22-08-23

Hij heette Mark en ik zou hem ontmoeten op een parkeerplek vlakbij de zee. In mijn tas op weg daar naartoe zat een zwarte pruik, zonnebril, lange zwarte lieslaarzen en een doorschijnend topje. Eenmaal daar aangekomen, zocht ik een stil plekje in het nabijgelegen bos om mezelf om te kleden en op te maken. Toen ik keek in de spiegel zag ik mezelf als een tippelhoer die op het punt stond haar komende maand huur van een te klein appartement in Amsterdam bij elkaar te verdienen. ‘Je ziet er geil uit meid, laten we het verhaal exact naspelen zoals je dat hebt verzonnen’, en bij die gedachte gingen mijn tepels al gloeien en mijn clitje werd stijver in mijn te nauwe g-string. Er stonden enkele auto's geparkeerd, de meeste hadden het raam open vanwege de hitte en ik hoorde verschillende soorten muziek door elkaar heen. Ik wist in elke auto hij zou zitten, hij had verteld dat hij jazz piano muziek zou draaien. Langzaam en heupwiegend als een straathoer liep ik naar de bewuste auto, boog voorover en tikte op de half geopende linke raam. Hij was van normaal postuur, stoer uiterlijk, bijna kalend hoofd en een stoppelbaard. Ook hij had een zonnebril op, ik kon hem niet recht in de ogen kijken en met kauwgom nog in mijn mond vroeg ik op ordinaire toon of hij zin had in een nummertje. Pijpen was €50 en  €100 voor neuken, zonder condoom was de dubbele prijs.

Een tijdje zei hij niets, maar vervolgens kreeg ik een discussie met hem. Sex zou sowieso gratis moeten zijn, in travo’s zoals ik was niemand geïnteresseerd en ik zou blij moeten zijn als ik vandaag een klant kon afwerken. Hij lachte mij recht in het gezicht uit en stapte uit de auto om zogenaamd een sigaretje op te steken. Ik dacht dat hij geen interesse meer in mij had en begon teleurgesteld aan de terugreis totdat ik opeens van achteren met mijn buik hard op de motorkap werd geduwd, polsen bij elkaar geklemd door een van zijn grote handen. ‘Ik zal hoeren zoals jij laten zien hoe ze je moet aanpakken’ en tegelijkertijd schoof hij met zijn andere hand mijn string opzij zodat mijn kontgaatje goed zichtbaar was en door elke langskomende zaadlul genomen kon worden. Hij spreidde mijn billen zover mogelijk open zodat mijn holletje nog groter werd. ‘Mmm geil, strak en smooth kontje, je bent Asian, die zijn supergeil en horny en gillen altijd hard als ze geneukt worden. Je bent vast zo'n type dat alleen geschapen blanke Nederlandse mannen date met een pik vanaf 18 cm.’ Hij haalde een 20 bij 5 cm zwarte dildo tevoorschijn, deed er wat glijmiddel op en probeerde het in mijn gapende opening in te steken. Natuurlijk paste het niet en eerst met zacht, dan met hard geweld werd de dildo roekeloos naar binnen geschoven. Ik schreeuwde het uit van de pijn, normaal snuif ik wat poppers voor dit soort zwaar geschut. ‘Ja schreeuw maar als een speenvarken, je hebt hier niets te zoeken als je deze maat niet eens aan kan snol’ .Zo werd ik een tijdje verkracht tot hij het welletjes vond, mijn opgerekte sterretje was nu klaar voor zijn pik die gelukkig niet langer, maar wel dikker was. Ik voelde zijn staaf schuren langs mijn kont, na een poos werd de pijn dragelijker en langzaam verdween de pijn die uiteindelijk veranderde in pure lust. ‘Oh ja, ik merk dat je mijn pik lekker vindt', hijgde hij toen hij merkte dat ik mijn kont meebewoog met zijn harde stoten. ‘Ja Mark, gebruik mij als je sexslavin, als loops teefje die dagelijks door jou gedekt wilt worden’. Hij werd nog geiler toen hij door haar bij zijn voornaam werd aangesproken. Tijdens de chat deed deze Chinese travo slut zich voorkomen als een stijlvolle classy tgirl die alleen met beschaafde mannen wilde daten die haar met respect in haar waarde lieten, in werkelijkheid was ze niets anders dan een goedkope travo milf die door een pooier aan elke willekeurige klant - jong, oud, vies, dik, dun, lang, behaard, verwijfd -  zou worden uitgeleend en het ook nog lekker zou vinden, onverzadigbaar als ze was.

Intussen kwamen andere mannen kijken, sommigen zaten zich al af te trekken bij het zien van onze intense neukpartij. Mark vond het tijd voor een andere positie. Hij draaide mij op mijn rug en benen omhoog en enkels vastgepakt pompte hij zijn dikke pik weer in mijn inmiddels rauw geworden vleeskutje. Hij pakte mijn ene hand en bracht die naar een andere pik die ik mocht aftrekken. Datzelfde deed hij met mijn andere hand. ‘Mannen, spuit deze Chinese travo hoer maar onder, ze houdt van alle soorten sperma dus dump je zaakje maar op haar gezicht en lichaam’. En zo werd ik geregeld ondergesproeid met sperma, ik genoot intens van het warme gevoel van de vele anonieme zaadlozingen. Ik kreeg vaak ook vocht op mijn lippen, waarbij ik dan snel mijn mond opende en vervolgens een paar stralen achter in mijn keel als beloning kreeg. ‘Zuig die spuitende pik’ zei Mark en op commando begon ik met gesloten ogen elke druipende lul die voor mijn gezicht stond te bungelen leeg te zuigen. De plas met opgespoten hetero zaad werd langzamerhand groter, mijn lichaam werd nu een spermaputje die weldra vol zou geraken. Mark wilde nu klaarkomen en beval mij te liggen op het gras, kont wat omhoog. Hij kwam bovenop mij liggen, zijn gezicht vlakbij die van mij, ik hoorde hem zwaar ademhalen. Ik hield zijn beide handen vast en kneep erin, gek genoeg alsof ik wat intimiteit wilde bij de verkrachting die zou volgen. Zijn dikke pik gleed in deze liggende positie nog verder in mijn kontje, ik spande mijn kontspieren samen om hem nog dieper in mijn sloppy kut te laten spuiten, ja ik wilde eindelijk zijn sperma in mijn hete kut. Ik voelde hem krampachtig stoten, en kneep nog harder in zijn handen totdat hij stil bleef liggen. ‘Nu nog het einde meespelen Mark’ fluisterde ik zachtjes in zijn oor. Samen liepen we terug naar zijn auto, alsof er helemaal niets was gebeurd. Toen ik naast hem in de auto ging zitten zag ik buiten nog de plas met verspild sperma, ‘Zonde’ dacht ik terwijl hij mij een sigaret aanbood en wij samen nog genoten van alles wat ik op voorhand als verhaal had opgeschreven en precies hadden nagespeeld. Hij reed rustig weg, langs de geil en jaloers starende mannen. En ikzelf? Hij had mijn hoofd alweer tussen zijn benen gedrukt, ik moest als zijn gulzige Chinese slet zijn pik weer hard pijpen.

1540 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.