De Mode Koningin

Geplaatst door: missclaire op 23-08-23

Hallo, ik kom zo bij je hoor! Haar grote vriendelijke ogen onder haar Krystle kapsel (Dynasty...) kijken mij een seconde onderzoekend aan.  Even een klant helpen hoor en wég wiegde ze op haar hakken. Ze glipt achter de balie van haar modezaak, gevestigd in een dorp nét onder de stad Groningen, en rekent af met een dame die ze daarna uitgeleide doet. 

Dingeling doet de deurbel. Het is tegen sluitingstijd. 

Zoooooo, even kijken. Jij komt kleding ophalen voor je moeder hé?! Ik heb alles al klaarstaan. Wil je even controleren of alles er is?( Ik had een lijstje meegekregen) Dé Mode Koningin van het dorp. Zij was het. En ze stond voor me. Uitdagend, sexy gekleed en heerlijk ruikend. Ik genoot er altijd van als ik haar zag lopen in het centrum. Púre klasse. Hoog op de hak, goed gekleed, gekapt, mooi opgemaakt en haar décolleté trots vooruit wijzend in een goede bh. Gewoon laten zien wat je hebt.

Ik liep met haar mee naar achteren waar diverse dure kleding op een rek hing. De prijskaartjes er nog aan. Pfff, niet goedkoop zeg die Rodier kleding. Ze streelde even een stofje en keek mij onderzoekend aan. Meteen kreeg ik het warrrrm. Een rood hoofd ook denk ik. En er groeide iets in mijn spijkerbroek. Ik was 18 en kleedde mij al een paar jaar om in de chique dameskleding van mams en gebruikte ook haar 70s pruiken. Vooral de rode wollen jurk met col was toen favoriet. God wat heb ik die vaak aangehad. Wel 100den keren denk ik. De jaren 80 waren machtig!! 

Ze zag het meteen. Wind dameskleding jou soms op vroeg ze met een lachje? Eh, ja, nogal stotterde ik. En ik draag het ook flapte ik er zo maar uit. Ach wat lief zei ze en streek even met haar hand met rode nagels over de bobbel.

Wil je een jurk passen?? Ja, TUURLIJK. Stomme vraag. In een flits stond ik in mijn onderbroek, deed een panty aan en gooide een mooie japon over mijn hoofd. Ik clipte haar oorbellen in en deed haar collier om. Ze gaf me ook een lange blonde pruik die ik maar al te graag meteen op deed. De lange lokken vielen over mijn schouders. Wat een heerlijk gevoel!
Ze pakte een lippenstift uit haar handtasje en verfde mijn lippen bloedrood. Nu ben je wel klaar zei ze en trok me mee de winkel in naar een grote passpiegel. WOW, ben ik dat?? Die aanblik van mijzelf als vrouw wond mij enorm op en dat was goed te zien onder de japon. 

Daar gaan we wat aan doen meisje zei ze en trok langzaam de japon omhoog en panty en onderbroek naar beneden. FLOEP, daar sprong mijn harde piemel vrolijk tevoorschijn en bleef kaarsrecht staan.
Nou, nou, wat een mooie zei ze lachend en trok er een paar keer plagend aan. Vervolgens nam ze de eikel tussen haar mooie lippen en likte er een paar keer aan. Daarna schoof ze de harde stang door tot in haar keel en begon er heerlijk op te zuigen. Ik stond perplex! Die chique dame, die ik zo verafgoodde en ook nog een vriendin van mijn moeder was, zat op haar knieen mij af te zuigen. En dat terwijl ik opgetut was!! Dit alles wond mij enorm op en ik kreunde dat ik zo klaar ging komen.

HO,HO, liefje, ik wil ook nog zei ze en stond op en ging tegen haar buro staan en trok haar rok omhoog en broekje naar beneden. Ze droeg kousen met jarretelles. Hoe sexxxxy!!! Die aanblik van haar geschoren poes zal ik nooit vergeten!! Nu knielde ik voor haar neer en mijn tong vond de natte knikker bovenin tussen haar schaamlippen. Ik likte er overheen en omheen en aan haar gekreun te horen vond ze het erg lekker. Een hand landde op de mooie pruik en hield mijn hoofd stevig op de juiste plek geklemd. Jaaaaa hijgde ze, daar! MEER. En ik likte braaf door. Ze kwam even later schokkend klaar. Haar handen op mijn schouders, haar hoofd in de lucht. Een siddering trok door haar lijf. 

Ze draaide zich om, greep mijn harde stang en leidde mij naar het paradijs. Ze was kletsnat en ik gleed tussen de natte lippen door meteen diep in haar. Wat een heerlijk gevoel. Ze kreunde van genot en stootte haar mooie kont lekker naar achteren. Oj jaaa, pak me, neuk me dan!!! En ik, ik voldeed heel graag aan haar verzoek.

Het duurde niet lang of ik voelde het zaad opborrelen en zei dat ik zo ging komen. Met een plop bevrijde ze zichzelf en ging verwachtingsvol voor mij zitten met haar mond open. Ze hoefde maar een paar keer met die hand met rode nagels aan mijn harde piemel te trekken en daar kwam het. Kreunend kwam ik klaar. Gelukkig was ze op tijd en ving alles in haar mond op en slikte het door. Té geil!! Was het lekker vroeg ze overbodig met een gemeen lachje. Ik leunde tegen het buro en knikte verlegen.
Met haar rok nog omhoog liep ze naar het keukenblokje en waste de rode vlek tussen haar benen weg en fatsoeneerde daarna haar kleding. Ik moest helaas ook aftutten. Deed de mooie pruik af en de japon uit. Had ze liever nog wat langer aangehad!!

Even later stopte ze de bestelde kleding in een grote rechthoekige plastic zak met kliksluiting.  begeleidde mij naar de deur waar ik een zoen en een kneepje in mijn kruis kreeg. Buiten as het al donker, mijn fiets stond er nog zag ik.
Dag liefje zei ze.
Dingeling

Onnodig te zeggen dat ik nog vaker graag voor mijn moeder kleding ging halen....

p.s: Ik kwam haar laatst tegen op soc. media. Ze is nog steeds mooi op oudere leeftijd. die blik, dat kapsel.... Ik zou zo weer voor de bijl gaan als ik haar trof. 

1818 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.