Ski weekend

Geplaatst door: tgirl020 op 27-08-23

Ik zat in een eerste klas treincoupé op weg naar Zwitserland, Mark had mij uitgenodigd voor lang ski weekend in Zwitserland. Dat zag hij als compensatie voor de brute behandeling op de motorkap bij de vorige date (zie Geile date story). Buiten begon het te schemeren, ik zag de heuvels voorbij gaan, en in de verte waren de bergen al zichtbaar. Ik ging mij omkleden voor het diner, voor deze gelegenheid trok ik een zakelijk blauw mantelpakje aan, naadkousen en bijpassende pumps. Korte zwarte pruik, parelketting en oorbellen, wat concealer op mijn gezicht en ik was klaar met mijn outfit. De restauratiewagen was bijna leeg, er zaten wat stellen van middelbare leeftijd, een grijze meneer die een krant zat te lezen en af en toe naar mij omkeek. Het personeel had zo te zien een rustige avond. Ik bestelde een gangenmenu inclusief bijpassende wijnen, de rekening ging naar Mark dus op de prijs lette ik niet zo. De maaltijd en drank beviel mij uitstekend, ik bestelde nog een aperitief ter afsluiting, waarna de alcohol naar mijn hoofd begon te stijgen. Jammer dat er geen aantrekkelijke man in het gezelschap aanwezig was om mee te praten, dus na het glas te hebben geleegd ging ik terug naar mijn coupé. Ik moest me soms vasthouden aan de relingen vanwege de onverwachte treinbewegingen, en bijna was ik gearriveerd toen we door een tunnel reden. Ik bleef stilstaan, zag niets en wachtte geduldig totdat de trein deze was gepasseerd. Het duurde lang, en opeens hoorde ik iemand zwaar hijgen in mijn nabijheid. Ik deed alsof ik niets had gehoord, beangstigend was het wel en ik zou weldra om hulp hebben geschreeuwd, ware het niet dat ik een hand over mijn rechter dijbeen voelde wrijven, langzaam maar vrij intens. Zijn hand ging nu richting kont, uiteindelijk kwam hij bij mijn tanga string uit die hij voorzichtig naar beneden begon te trekken. Ik hield me doodstil en speelde het spel mee en door het sluiten van mijn benen lag mijn slip al gauw op mijn enkels. Hij kwam nu direct achter mij staan, met zijn lichaam tegen de mijne. Ik kon zijn stijve pik door het dunne stof van zijn broek voelen. Hij plaatste beide handen op mijn heupen, wreef over mijn billen en trok mijn rok omhoog totdat mijn kontgaatje zichtbaar was. Zijn natte vinger doorboorde mijn inmiddels geil geworden spleetje, met de andere kant zocht hij naar mijn stijve clit die hij begon af te trekken. Ik begon zachtjes te kreunen, en had inmiddels niet door dat de tunnel inmiddels was gepasseerd.

Gelukkig was het nu donker geworden, en we stonden in de tussengang van de treincoupes zodat we niet voor iedereen direct zichtbaar waren. Ik wilde niet omdraaien om te zien wie het was, sex met een totaal vreemde wond mij enorm op, zeker in een openbare ruimte als deze. Het zou de oude grijze man van daarnet kunnen zijn die mij nu zonder schaamte stond te misbruiken. Als een wulpse slet begon ik nu met mijn kontje zijn vinger inwendig te masseren, ik wilde zo graag geneukt worden, en alsof hij mijn gedachten kon lezen voelde ik zijn grote eikel tegen mijn sterretje aankloppen. Zonder moeite ging deze erin, en toen mijn kontje geheel gevuld was begon hij mij te neuken, steeds sneller waarbij onze lichamen hard tegen elkaar kletsen. Zijn zaad vloeide opeens rijkelijk uit zijn dikke pik, ik kon niet alles binnenhouden, mijn naadkousen raakten bevuild met zijn verspilde zaad. Ook ik kwam daarna heftig klaar en spoot mijn lading tegen de binnendeur van de wagon. Uiteindelijk trok hij voorzichtig mijn beide kousen naar beneden, hij wilde die blijkbaar als aandenken en ik gunde hem dit pleziertje. Ik keek pas om toen hij snuivend aan mijn natte panties in het donker verdween, ik kon zijn gezicht nog steeds niet zien want wilde hem wel bedanken voor deze geile ervaring.

Toen ik de volgende dag uit de trein stapte was het al behoorlijk koud. Tenslotte was het winter, ik liep snel naar het station en zocht het perron van de lokale trein die mij naar mijn bestemming in de bergen zou brengen. Mark zou mij daar vervolgens oppikken. De reis verliep zonder noemenswaardig heden, en eenmaal aangekomen begroetten we elkaar alsof we een stel waren. Ik zou in een klein internationaal gezelschap les krijgen, voertaal was Engels. Na de theorie was het tijd om skikleding aan te trekken, basisoefeningen uit te proberen en zo veel mogelijk te herhalen. Eenmaal onder de knie kon je daarna zelfstandig proberen de les in praktijk te brengen. Ik zat achteraan de groep en miste een bocht zodat ik pardoes in een bos struiken verdween. Van de schrik bekomen constateerde ik gelukkig dat ik geen verwondingen had, maar ik kon niet zelfstandig opstaan. De skiën stonden namelijk rechtop in de sneeuw, ik lag op mijn buik en keek met mijn gezicht door de struiken naar de groep die in de verte verdween. Gelukkig zag ik Mark terugkomen om mij uit deze pijnlijke situatie te bevrijden, althans dat dacht ik. Hij had andere plannen en dat kon ik voorspellen aan een brede grijns op zijn gezicht. In plaats mij te bevrijden keek hij goed dat verder niemand in de buurt was, vervolgens knielde hij tussen mijn gespreide benen en opende mijn broek via de middenrits, zodat mijn kontje nu bloot was. Mijn tanga string schoof hij snel opzij, maakte mijn kut met wat speeksel nat en ramde zijn dikke pik vervolgens in mijn neukspleet. ‘Ik heb je gemist Chinese snol', hijgde hij en plaatste zijn handen op mijn beide billen voor meer houvast tijdens het beuken. Alsof ik extra bijles kreeg van de skileraar genoot ik met volle teugen, ik werd heerlijk doorgeneukt in de koude frisse lucht, en voelde de extra spanning om op elk moment in het openbaar te worden betrapt. Dat maakte daten met Mark zo geil, je wist niet waar je aan toe was. Hij neukte nu als een konijn en kwam schreeuwend klaar, alsof iedereen moest weten dat hij een travo neukhol met zijn sperma aan het afvullen was. We zagen de eerste leerlingen al terugkomen en snel trokken we onze kleren aan. We sloten achteraan nadat de gehele groep voorbij was en gingen terug naar het hotel. Ik was nog te moe om veel activiteiten te ondernemen en ging vroeg naar bed om lekker lang te slapen zodat ik de volgende dag geheel uitgerust zou zijn.

De nieuwe dag begon weer met basisoefeningen, daarna mochten we van een wat hogere helling naar beneden afdalen. Het ging beter dan gisteren, het vallen kon ik tot een minimum beperken. Voor lunch hadden we afgesproken boven op de berg waar een restaurant met mooi uitzicht was gesitueerd. Ieder ging er op eigen gelegenheid naartoe via de kabelbaan. Ik was bij het voorlaatste station toen Mark bij mij instapte, we zaten alleen en hij vertelde dat deze rit enkele minuten zou duren. We keken elkaar veelzeggend aan, en voor ik wist zat ik op de bank ter hoogte van zijn kruis om hem in de gondel te pijpen. Hij opende zijn jas zodat deze mij vrijwel geheel bedekte, ik kon zijn broek naar beneden sjorren zonder dat iemand dat van buiten zag. Zijn mooie dikke pik floepte eruit, ik nam hem geheel in mijn mond en slikte door tot aan mijn keel. Ik duwde zijn jas weg, het maakte mij niet uit of skiërs in tegemoetkomende gondels mij konden zien, sterker nog, ik hou van voyeurisme en kijk af en toe geil naar omstanders om te laten merken hoe geil ik dit vind. Mark had als lokale skileraar wel een reputatie te verliezen, maar had op dit moment geen verweer tegen mijn pijp kunsten en begon mijn mond en keel te verkrachten. De gondel begon nu wat heen en weer te slingeren door zijn hardere stoten, niet lang daarna spoot hij krachtig zijn zaad in mijn mond. Uit voorzorg zorgde ik dat er geen druppel werd gemorst, en had ik dat wel gedaan, dan zou Mark mij gewoon op de knieën dwingen om de vloer schoon te likken. We waren net op tijd want we zagen het eindstation al naderen. Alsof er niets was gebeurd gingen we naar het restaurant waar zich al wat leerlingen hadden verzameld, en schoven bij hen aan om de lunch te nuttigen waarbij ik geen voorafje nam, deze had ik al in de vorm van Mark’s sperma genuttigd en toen ik daaraan dacht gleed mijn tong weer over mijn onverzadigbare lippen.

Het werd gezellig daar boven op de berg waarbij het alcohol rijkelijk werd geschonken. Mark dronk echter niet, hij was namelijk als chauffeur ook verantwoordelijk voor het vervoer van de leerlingen van en naar het hotel. Ik vond het sneu voor hem maar dat zal ik later wel goedmaken, dacht ik. De gehele groep wilde nu direct terug naar het hotel, en gezien de gemoedstoestand van iedereen was dat ook maar goed ook, verder skiën zou alleen maar problemen opleveren. Gelukkig hadden we Mark als nuchtere chauffeur die ons netjes bij het hotel bracht. De bus parkeerde hij op de kleine parkeerplaats een paar honderd meter achter het hotel. Ik stapte als laatste eruit en wachtte tot Mark de deuren zou sluiten. Hij ging echter weer de bus in, waarschijnlijk iets vergeten mee te nemen. Toen hij na een paar minuten nog niet was verschenen, ging ik toch maar eens naar hem omzien. ‘Sluit de deuren goed achter je’ riep hij van de achterbank. Hij zat met zijn broek op zijn enkels zijn dikke pik af te trekken, en glimlachend wist ik wat mijn volgende opdracht was. Ik liep naar hem toe, trok mijn broek en laarzen uit, en ging met benen gespreid bovenop zijn pik zitten, mijn handen op zijn schouders en zijn handen op mijn billen. Tijdens de penetratie begon ik hem zachtjes, daarna wild te tongzoenen. Ik wilde weer graag zijn heerlijke staaf in mijn neukhol voelen, en ongeremd van elkaar genieten op deze ongebruikelijke locatie. Hij trok met jas naar boven zodat hij goed aan mijn stijve tepels kon plukken en trekken. ‘Jaa Mark , jij weet hoe je een hoer moet verwennen, neuk me stevig en trek nog harder aan mijn tepels’ riep ik nu luid. Heerlijk pervers vond hij dat ikzelf dirty talk tijdens het neuken bezigde, het maakte hem nog geiler en begon het kontje nog harder te beuken. Als een bezetene bereed ik zijn pik zo hard ik kon. 'Oohh', kreunde Mark toen hij zijn sperma diep in mijn kontje achterliet. Ik wilde zijn zaad zo lang mogelijk in mijn kut bewaren en kneep mijn kutspieren nauw samen, het laatste vocht werd door mij uit zijn balzak geperst. Daar zou vanavond niets meer uitkomen. 

De laatste dag begon helaas niet zo goed. Bij een afdaling verloor een man zijn controle en had Mark daarbij aan zijn been geraakt. Zijn enkel was gekneusd, waarschijnlijk gebroken en moest in het ziekenhuis verder worden onderzocht. Ik vertelde het personeel dat ik zijn vriendin was zodat ik hem in de ambulance kon begeleiden. Het was een zware slag voor hem, het skiseizoen was maar net begonnen en nu al zag zijn inkomsten voor de komende periode als sneeuw voor de zon verdwijnen. Om hem op te beuren begon ik hem te zoenen, en greep naar zijn kruis. Hij lag op een ziekenbed met een enkele riem vastgebonden, maar ik wist zijn gulp te openen om zijn dikke pik daaruit te bevrijden. Ik kneedde een voor een zijn ballen, daarna ging ik zijn inmiddels stijve pik langzaam af te trekken. Hij wilde mijn kontje nu likken en rimmen. Ik draaide mij om en via standje 69 begon hij mijn gleuf met zijn tong te likken met af en toe met de tip van zijn tong diep in mijn spleetje. Ik kreunde van zijn behandeling en wilde hem hetzelfde plezier terug doen door hem geil te pijpen. We hadden niet door dat de ambulance wat langer stil stond dan normaal, we moesten wel vaker stoppen vanwege het drukke verkeer. Opeens werden beide achterdeuren geopend, daar keken chauffeur en bijrijder naar een Chinese travo met pik in haar mond terwijl haar achterkant werd bewerkt door de onderliggende patiënt die nog niets doorhad. Ik schrok want wist niet wat zou gebeuren, maar de angst verdween snel toen beide mannen binnenstapten en de deuren achter hen sloten. De chauffeur bleef voor mij staan, de bijrijder achter mij. Ik keek al snel tegen een lange lul aan, ik nam de druipende eikel en pik in mijn hete mondje en begon hem hard en snel te pijpen alsof het een noodgeval betrof. Hij vond nog een zusters petje en zette mij die op, de witte kleur contrasterende goed met mijn zwarte pruik haar. Mark had intussen door dat hij niet alleen was. Met tegenzin moest hij mijn neukkont afstaan en vervolgens lijdzaam toezien hoe een hongerige pik zijn weg in mijn spleetje zocht, vond en hard begon te stoten. Ik werd nu van beide kanten bruut geneukt, het maakte hem geil om dit zo van onderen te zien, hij begon zich hard af te trekken en niet lang daarna spoot hij zijn volle lading tegen de onderkant van mijn buik. Ik had mijn ogen gesloten, ik genoot intens van de dubbele fuck door wildvreemde mannen, en voerde het tempo op zodat ik beide pikken nog dieper in mijn lichaamsdelen kon voelen. Dat was net te veel voor hen, wellicht waren ze zo opgewonden dat zich opeens de unieke kans voordeed om een sletterige travo snol in het bijzijn van haar vriend te verkrachten. Sperma begon uit mijn mond te druipen, en ik wilde zijn balzak tot de laatste druppel helemaal uitzuigen. En sperma droop ook uit mijn kontje, die Mark probeerde met zijn vingers weer terug te stoppen in mijn druipende hol. Ikzelf was nog niet klaargekomen, dat wilde ik ook niet. Ik was al tevreden dat ik mijn plicht als Chinese travo hoer had gedaan om alle heren geil te laten klaarkomen. Zo kreeg het skiweekend met Mark toch nog een happy end, ik hoopte dat hij snel van zijn verwondingen zou genezen zodat we onze onverwachte geile avonturen in het openbaar konden voortzetten.

1436 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.