Date in Enschede

Geplaatst door: hannewilwel op 27-08-23

Eindelijk na maanden chatten en aftasten, dan een afspraak gemaakt. In de chat liet Erwin weten dat hij altijd geil is en kickt op zo hoerig mogelijk geklede t-girls. Ook dat hij geen hopper is van girl naar girl, maar liefst voor een vaste teef gaat. Eerder heeft hij die ook gehad, maar zoals dat gaat in deze wereld, er is veel verloop en er wordt vaak gewisseld, om wat voor reden dan ook. Erwin had van mij een goed beeld gekregen. Mede doordat er een vertrouwen groeide, durfde ik mijn face te tonen en hij ontving dan ook van mij foto's, waarop is als hoerige slet gekleed ga. Genoeg lingerie en jurkjes, hemdjes en rokjes, als ook pruiken en heels. oorbellen, handschoenen ontbreken ook niet. Mijn opmaak is zoals mijn date dat graag ziet. Het zal niemand verwonderen, dat dit meestal zwaar moet zijn. Welnu. 26 augustus was het zover. Mijn vriendin Monique heeft mijn nagels gelakt en me geholpen met mijn keuzes van outfits en pruiken. Zelf heb ik me opgemaakt en met zonnebril op vertrok ik om 11:00 u naar geile Erwin. Hij is slank en heeft weinig beharing met een kleine tattoo. Mijn ideale man dus (zie mijn profiel). Ik zou een open voordeur aantreffen en meteen naar boven gaan om me verder te dressen. Echter stond hij in de deur en ik dacht; ook goed, als jij me als man wilt zien. Ik liep naar boven en ik toverde me om als een uitdagende aantrekkelijke geile hoerig slet. Zodra ik dan ook ben gedressed. voel ik me een slet en een geil wijf. Er is niks meer over van die vrouwelijke man. 


Erwin ziet me binnenkomen en zit in korte broek en shirt op de bank. Ik blijf bij de deur staan en toon me aan hem. Ik draai me om en mijn verleidelijke bewegingen maken hem gek. "Kom op zeg, wat een mooi geil wijf ben je." Hij staat op van de bank en loopt naar me toe en streelt me heel voorzichtig over mijn tieten in mijn panterjurkje. Dan kust hij me en vraagt of ik koffie lust. Kijk, dat is een ontvangst. Niet meteen erop en je zaad in no time spuiten, zoals veel mannen dat doen en dat je dan vervolgens binnen 15 minuten weer buiten staat. Nee, Erwin neemt alle tijd, zoals hij ook in de chat had beloofd. Naast hem in de bank koffie drinken en elkaar al wat geile voorstellen delen. Let wel mijne heren dat ik dus altijd op een schone, liefst grote  handdoek in de bank wil zitten en zeker op een stoffenbank vol met bacteriën die in de loop der jaren door iedereen zijn aangebracht. Zo, dat is er ook uit. Dan wrijf ik over zijn gulp en ik voel een keiharde staaf. Ik denk nog, dat kan niet zo hard. Keihard dus. Ik knoop zijn broek open en daar springt me toch een schitterende mooie best wel grote staaf eruit. Ik streel hem zachtjes plagerig. Dat hou ik even vol totdat hij zijn ogen sluit van geilheid en opwinding. Dan buig ik me voorover en neem zijn eikel in mijn mond. Een aahh en oohh gekreun is het enige wat hij nog zegt. Ik ben gek op pijpen en in volle overgave pijp ik zijn iets gebogen grote staaf. Ik zeg dat ik dit voorlopig even blijf doen en dus niet ophoud. Zeker tien minuten lang pijp ik of was het 15 minuten? Dan een pauze en even bijkomen. Ik huppel, of zeg maar gerust; ik tippel graag even rond en en doe dat ook. Erwin laat ik lekker zitten in de bank met zijn keiharde staaf. Ik tippel van keuken naar kamer en vertoon de meest verleidelijke poses aan hem. Dan vraagt hij weer om te komen. Ik zeg trek je broek uit geile donder en ook je shirt, jij hoerenneuker. Dan Gaan we even los in de bank. Ik maak zijn staaf pijpend nat en hij vingert mijn glibberige kut. Dit houden we aardig vol. Erwin is een geile man, maar oh zo respectvol naar geile teven, zoal ik. Hij is lief en verzorgd me graag, zo merk ik. Wederom een pauze en even naar buiten om wat af te koelen. Ik stap in mijn outfit naast hem naar buiten en kijk zo over de afscheiding achter naar de eerste verdiepingen van een blok woningen van vijf of zes. Dus we zijn zichtbaar voor de achterburen als zij zich op de slaapkamers aan de achter zijde bevinden.

Best wel geil en opwinden. Door een klein kwart pilletje maakt het mij niet uit of ze me zien. Ik sta achter een soort afscheiding, van ik denk tafelhoogte, die hij aan de berging heeft vastgemaakt. Erwin in zijn korte broek staat achter me. Zijn gulp open en daaruit steekt zijn harde lul. Dan voel ik hoe hij mijn toch al korte jurkje van achter optilt. "Ga maar wat voorover hangen slet". Ik gehoorzaam en jawel, wat ik dacht dat ging ook gebeuren. Hij boort van achter zijn lul meteen mijn kut in en terwijl we zo naar de achterburen kijken, neukt hij mijn kut daar door. Na 5 minuten stopt hij en we gaan naar binnen. Kom slet, je zult wel honger hebben denk ik, net als ik. We eten even een broodje. ook daaraan heeft Erwin gedacht. Hij verzorgt me goed. Ik eet een broodje en een banaan. Er is ondertussen al 1,5 uur verstreken. Dan ruimen we af en gaan we op mijn verzoek naar boven. Naar bed omdat het daar veel lekkerder bewegen is voor allerlei standjes. Mijn kut nog even van glijmiddel voorzien en dan gaan we neuken. Hij legt me op mijn rug en Erwin boort zijn harde lul direct mijn glibberige kut in en blijft dan geraffineerd doorpalen. In uit, in uit, en zo minutenlang door. Eindelijk voel ik weer lul in mijn hoerenkut. Voor mij feest. Toe maar neuk maar lekker geile slettenneuker zeg ik tegen hem. Ik hoor alleen maar vunzige praat dat ik een loopse teef ben en een goedkope neukhoer die vol gespoten moet worden. En toch alles met een zeker respect voor elkaar. Niks pijn of wat dan ook. Ik gehoorzaam gewillig en bied mijn kut aan. Na een tijdje moet ik op mijn knieën gaan zitten. "Kom teef, nu op je knieën, dan neem ik je doggy geile straathoer. Ik neuk je helemaal uit. En daar voel ik zijn paal weer naar binnen stoten. Nu voel ik hem nog dieper gaan. Door zijn lengte zit hij echt tegen het einde aan te stoten . En toch duw ik nog mijn kut naar achteren omdat ik zo geil ben zo hoerig. Ik geef ook aan dat ik dit verdient heb om zo afgeneukt te worden en Erwin beaamt dit met verve. Ik ben zijn loopse teef en hoer en slet en hij neukt maar door. 
Een korte pauze en weer stoot hij daarna zijn iets gebogen staaf mijn kut binnen. Ik laat het gebeuren en ik geniet van dit neukfeest. Wat een geile kerel. Wat een lijf en wat een lul. Dan geeft hij na een half uur neuken aan dat hij klaar is met mij te sparen. En nu zet hij aan en stoot wat harder en zo diep hij kan in mijn druipende loopse kut. Dan voel ik een explosie van warm zaad mijn kut binnen stromen. Niet twee of drie stralen, maar vijf of zes of zeven. Wat een sperma vult mijn kut. War een feest. 

En zo na een kleine pauze nemen we afscheid. Wel vroeger dan we hadden besproken, maar we moesten ook even aan elkaar wennen. Het is goed zo. Gewoon heel erg lekker. En voldaan en vol zaad keer ik terug naar Gelderland. Dank je Erwin. Tot de volgende keer graag. 

1514 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.