Afspraak met een stel 01

Geplaatst door: gebruikssletje op 27-08-23

Een waargebeurd verhaal. 

Na geruime tijd met een stel gechat te hebben besloten we om eens real af te spreken. Een stel waarvan zij Dominant is over hem en hij enorm geilt op kousen, jarretels en om vernederd te worden. Afgesproken heb ik met haar om hem met armen en benen wijd, gekleed in kousen en jarretels en opgebonden pik op bed vast te binden met een oogmasker op en hem zo laten wachten wat komen gaat. Omdat ik zowel onderdanig alsook Dominant kan zijn besloten we dat ik dat laatste als rol op mij zou nemen. Wel gaf ik de Mrs de keuze hoe ik gekleed zou verschijnen. Totaal in wit, combinatie van rood/zwart of totaal zwart, en dat laatste werd het.

Afgesproken hebben we op een vrijdag, begin juli. Ik zou zwarte high heels dragen, naadkousen en jarretels, een kort rokje, geen slip, en een doorzichtige blouse met daaronder een sexy bh gevuld met DD siliconen borsten. Geile mascara en plakwimpers en uiteraard een langharige pruik.

De opdracht voor haar was om hem om 20:00 uur zoals opgegeven dressed op bed vast te leggen totdat ik kom.

Om 20:15 uur was ik in hun straat en zag dat waar ik mijn auto moest parkeren nog ca. 150 meter moest tippelen, en ik was al dressed en droeg alleen een lange zwarte vest over mijn outfit, maar men zag mijn heels en uiteraard mijn kousen. Ik zag er totaal sletterig uit. Ik stapte uit en liep richting een appartementen gebouw waar ze op de tweede etage wonen. Het risico om iemand tegen te komen onderweg was groot, zeker het nog licht was.

Op weg naar de entree kwam ik toch wel tot mijn schrik een stel tegen, terwijl ik ze passeerde keek de vrouw van het stel mij aan en gaf mij een ondeugende knipoog, terwijl de man druk aan het bellen was.

Kort erna was ik bij het complex waar ik aanbelde, na 30 seconden werd er open gedaan en liep ik naar de lift. De lift was er al en ik stapte naar binnen. De deuren sloten maar gingen kort daarna weer open, en de man van eerder genoemd stel stapte naar binnen.

Zo jij ziet er geil uit, vast en zeker op weg naar iets spannends. Ja knikte ik, ik voelde direct dat er aan mijn siliconen borsten gezeten werd, en direct daarna onder mijn rokje. Ik was vol verrast en kon even niets uitbrengen. Op de tweede etage stapte we beide uit en de man gaf mij een visitekaartje en zei,  geef je telnr en we spreken snel iets af. Ik besloot mijn T girl account te geven en zei, contact me maar. Dit was begin juli, nog niets vernomen, maar het is ook vakantietijd. De man ging met de lift naar beneden terwijl ik mijn weg vervolgde. Bij de huisdeur aangekomen die op de afgesproken kier stond ging ik naar binnen. Bij het passeren van de slaapkamer zag ik het sletje al vastgebonden in de outfit al liggen met een oogmaskers op. 

Ik liep door naar de woonkamer waar de Mrs al wachtte, gekleed in dijhoge laarzen, kousen en een torselet en uiteraard hoerig opgemaakt. We begroette elkaar met een stevige tongzoen en complimenteerde elkaar met de outfits, zo luid dat het vastgebonden sletje het wel moest horen.

Na wat over en weer wat afspraken en wensen kenbaar te hebben gemaakt besloten we om het sletje maar eens onder handen te gaan nemen.

(Wordt vervolgd)

2000 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.