Afspraak met een stel 02

Geplaatst door: gebruikssletje op 28-08-23

Nadat ik en de Mrs goede afspraken hebben gemaakt en de wensen van elkaar besproken, uiteraard niet alles van het sletje zal worden gehonoreerd, wel gerespecteerd, gingen we beide naar de slaapkamer waar het sletje nog steeds vastgebonden op bed lag. Zijn pik fier omhoog, mede dat deze vakkundig door de Mrs opgebonden was.


Zo slet zei ik, dus jij geilt erop om door twee Mrs gebruikt en vernederd te worden, daar krijg je spijt van sprak de Mrs.
Ik zag het eerste vocht al uit zijn pik tevoorschijn komen en hoorde hem zuchten en kreunen, ik waarschuw je als je voortijdig klaar komt, dan zwaait er wat voor je. Ik wist van zijn Mrs dat hij moeite had om zich te beheersen. 
Ik hoorde hem zuchten, we hadden hem namelijk verboden om tot ons te spreken als we hem geen toestemming gaven.

Ik zag dat in zijn rechterknie een kleine haal zat, ik had hem maar ook zijn Mrs opgedragen alles netjes en heel te presenteren. Wie zijn fout dit was blijft een raadsel wel heeft dit een consequentie voor de Mrs die de verantwoording heeft voor de presentatie van haar sletje. Zij accepteerde dit volgens gemaakte afspraken.

Nadat het door ons beide uitgebreid bekeken is gingen we verder. Het voorlicht begon steeds meer te worden en ik gaf met mijn vingers aan dat de Mrs die pik maar eens moest cleanen, want ik neem geen vuile pik in mijn mond. Zo werd het sletje getrakteerd op een pijp beurt alleen weet hij in principe niet van wie. Nadat de Mrs hem uitgebreid schoon gelikt/gepijpt had was het mijn beurt, even kijken hoe hij daarop reageert. Ik nam zijn pik zo ver mogelijk in mijn mond omdat deze natuurlijk nog opgebonden was. Een heerlijke pik om te zuigen, maar wederom voorvocht. Ik was daar klaar mee en gaf aan de pik maar wat lot te maken wellicht gaf dit wat ruimte.

Toen dit gebeurt was gebood ik de Mrs op het gezicht van het sletje te gaan zitten, zo kon hij proeven wat voor vocht allemaal deed en smaakt. En weer gekerm. Ik pakte de beide tepels vast van het sletje en kneep er stevig in, weer gekerm. De Mrs zei, ik heb je gezegd niet te kermen of zuchten, en wat hoor ik nu al meerdere malen?
Als ik je nu nog 1 keer hoor dan zul je merken wanneer je moet kreunen.
En het sletje knikte instemmend.

Nadat de Mrs van het gezicht af was moest het sletje aan het werk. Ik duwde mijn pik richting zijn mond die hij braaf opende en duwde mijn pik naar binnen, pijpen beval ik hem. Ondertussen begon de Mrs aan zijn pik te trekken en ondertussen af en toe in haar mond te nemen. Waag het niet om klaar te komen sprak zei gebiedend.

1412 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.