Het Trouwjurkje

Geplaatst door: lloydslet op 18-09-23

Het is altijd leuk Linda te verrassen met weer eens andere kledingstijl, en omdat we het in het begin van onze kennismaking Louise had geopperd of ik nog zou willen trouwen.
Het leeftijd verschil was wel erg groot, maar wie weet.
Linda was al eens een elfje geweest, en ik had ook verschillende cosplay kleding aan gehad.
Vandaag kwam Linda weer voor een paar dagen naar mij toe, en had al iets leuks klaar gelegd, een korte witte trouwjurk met veel kanter aan en jarretelle een string witte kousen en niet al te hoge witte pumps, en een klein wit bruidsboeketje. Ik opende de deur, liet haar binnen en ze liet haar kleding koffer vallen en vloog me om de nek, ze omklemde mij benen, terwijl ik haar vast hield. Ze pakte mijn hoofd  vast en het zoenen ging over in tongen, haar blijdschap stak ze niet onder stoelen of banken. Ik tilde haar de woonkamer in, zetten haar op de salontafel neer en Linda riep  “daar ben ik weer  hay schat”. Ik ontdeed haar van haar jas en we gingen op de bank zitten waar bij Linda haar hoofd op mijn schouder neer legde. Ik streelde haar en zag dat haar tepels door haar kleding staken net binnen en nu al opgewonden. Ik bood haar wat te drinken en ze vertelde over haar rit naar mij, in de toekomst zouden we samen gaan wonen zoals we hadden afgesproken. Ik vroeg hoe het thuis allemaal was, dat belangrijk als je een relatie hebt, en naar gehoord dat alles naar wens was stuurde ik haar naar boven.
“Ga maar eens kijken wat er allemaal klaar ligt voor je” zei ik. Linda liep voor me uit de trap op en kan het niet nalaten eens lekker over haar zachte billen te aaien, met de ander hand sjouwde ik haar kleding naar boven. Linda opende de slaapkamer deur, en riep vrolijk  “mag ik dat aan “.” Nee dat moet je aan” zei ik tegen haar. Ik zei “zie je zo beneden doe maar rustig aan”, ik sloot de slaapkamer deur en liep naar beneden de woonkamer in.

Uit de trapkast pakte ik een oude kerkbankje die je ook in een knielbankje kon veranderen. En een paar grote kaarsen standaards en stak de kaarsen vast aan, het waren van die ouderwetse kaarsen die al lekker dropen en een gewone kaarsen standaard met 5 kaarsen erin ook die stak ik aan. Deed de rode led strips en zo zag de kamer er heel anders uit. Ik trok snel een wedlook broek hoge schoenen en een gaas topje aan. Hand boeien en zo lagen al klaar net zoals een rood zweepje. Ik zetten instrumentale muziek op en wachtten  tot Louise naar beneden kwamen dan duurde best nog wel even. Zachtjes  hoorde ik hakjes  op de houten trap de deur zwaaide open en daar stond Linda, als bruidje kwam de woonkamer binnen. Ze keek verbaasd de woonkamer in en toen met een traantje in haar ogen stamelde ze “mooi lieverd”
Ze moest plaatst  nemen op het knielbankje, met de knietjes op het bankje nam ze plaats, ik pakte haar polsen en maakte ze vast aan het bankje. En ook haar benen maakte ik vast ze kon nergens meer heen. Ze zat nu met de  benen wijd ik ging voor haar staan en kneep in haar neus en na een tijdje moest ze wel haar mond open doen, Ik trok me broek wat naar beneden en duwde mijn paal haar mondje in, en neukte zo haar geile bekkie en liet zo mij paal harder worden. Linda wist bij het pijpen ook haar tong te gebruiken, die voelde ik over mijn eikel heen gaan en er langs. Slijmsliertjes van het voorvocht en slijm liepen uit haar mond, ik spuugde in haar gezicht en wreef het over haar gezicht. Haar make up zakte over gezicht heen de mascara liep in dunne lijntjes naar haar mondhoeken. Ze zag er treurig uit zo met haar trouw jurk aan, heerlijk, ik duwde haar hoofd achterover en duwde mijn paal diep naar binnen, ze moest kokhalzen en ze verslikte zich bijna en hoesten even. Ik vond dat haar bekkie genoeg had gehad en mijn pik lekker nat was geworden. Liep om haar heen en pakte een kaars mee en gaf een pets op haar billen maakte haar kousen los van haar gordeltje, en likte haar heerlijke zachte kontje diep en lang. Ze was heerlijk nat na een tijdje likken ik stopte mijn paal in haar natte warme grotje en neukte haar eerst even een beetje zachtjes.

En toen ik een druppel rood kaarsvet liet vallen kwam ze me haar kontje wat omhoog en gelijk stootte ik door, een kreet weerkaatste door de kamer “OO lieverd heerlijk zoal je neukt”zei ze. Ondertussen zaten haar onderrug en een deel van haar kontje onder het rood gestolde kaars vet heerlijk neukte ik haar lekker door. Ik kon mijn paal er helemaal uit halen en er zo weer instoppen, haar kontje stond lekker open. Gelukkig kan ik lang doorneuken voor dat ik werkelijk klaar kom, ondanks dat de spieren van haar kontje zich regelmatig aantrokken. Ze genoot merkbaar ik hoorde haar regelmatig, zeker als ik in haar stootte kreunen. Ik had  nog een verrassing ik had een voorbind penis gekocht, ik pakte die er bij deed hem om en drukte toen rustig bij Linda naar binnen, haar kontje stond lekker open nog.
Ze probeerde omhoog te komen maar ze zat vast en kon dus geen kant op, en moest ze alles onder gaan ze was heerlijk neukbaar. Haar clitje hing slap en bungelde er maar een beetje bij, ik kon er net bij en gaf er een tik op het kopje kwam een beetje omhoog zo lief. Ik maakte haar los en liet haar even zitten op het bankje, ging op mijn knieën zitten en pijpte haar clitje hartstochtelijk ze streelde over mijn hoofd en ik kuste haar. Linda is zo mooi een plaatje gewoon, ik was zo blij met haar zeldzaam mooi. Ik liet haar staan greep haar bij haar kontje en drukte haar tegen me aan en kuste haar opnieuw. Ik gaf een tik op haar kontje, schoof een groot kussen met mijn voeten dichterbij, liet haar als een hondje plaatst nemen stopte een buttplug met rode staart in haar gapende kontje. Giechelend bewoog ze heen en weer ik ging naar haar mondje en liet haar mij goed en diep pijpen en drukte mijn paal diep naar binnen. Toen ik lekker hard was draaide ik haar om trok aan de rode staart van de buttplug plop haar gapende sterretje stond lekker open schoof weer naar binnen zittend half op mijn knieën en een voet op de grond en trok haar tegen me aan. Ik deed wat spuug in mijn vrije hand en trok terwijl ik haar neukte heerlijk af. Ik neukte hard door, zo hard dat ze verschoof op het kussen. Met haar clitje in mijn hand kon ik haar tegen houden, beide kreunde we er op los en genoten we van elkaar. Met af een toe een klap op haar kontje waar af en toe een brokje kaars vet op de grond viel neukte ik en trok ik haar af. Linda kwam net wat eerder klaar dan ik ze spoot de vloer en mijn handen onder, mijn zaad kwam op haar billen terecht we vielen en beetje uitgeput op de grond terwijl het laatste brokjes kaarsvet op de vloer viel. Ik greep haar vast trok haar naar me toe en streelde haar body en bewonderde haar. Het bruid jurkje was groezelig geworden en zat een beetje gedraaid Ze was zo mooi  “, ze keek me aan en gaf me een luchtkus. Ik stond op bukte en tilde haar op en droeg haar naar de badkamer kleden haar uit. Haar naakte lichaam rilde een beetje ik zetten vlug de douche aan en samen stapten we er zoenend onder. 

2172 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.