Raamslet (3)

Geplaatst door: tgirl020 op 23-09-23

De travo snol, inmiddels een favoriet in de rosse buurt, had aangegeven dat ze steviger aangepakt wilde worden. Haar eigenaar dacht aan Bdsm artikelen en had daarvoor de volgende nieuwe speeltjes gekocht: een mondspreider en een bondage tuig waarmee je tegelijkertijd polsen en enkels kon vastzetten. Om met het eerste speeltje te beginnen. Als zijn teefje die om had zou haar mond groot genoeg open moeten zijn voor deepthroaten, en om dit te testen beval hij haar op haar knieën te zitten terwijl hij strak het tuig om haar gezicht deed, 2 siliconen ringen in haar mond plaatste en het geheel deed spreiden. Enigszins angstig keek ze haar hem, heerlijk om dat te zien vond hij, maar na zijn geruststellende woorden voelde ze zich op haar gemak. Hij trok zichzelf eerst af totdat zijn pik stijf genoeg was om door de ringen diep in haar keel te kunnen stoten. Zijn eikel ging er met moeite in, maar eenmaal voorbij gleed zijn pik als een geoliede machine op en neer in haar natte mondje die ze niet dicht kon doen. Alleen ademhalen was mogelijk, en verder alleen veel zaad ontvangen die ofwel rechtstreeks haar keel in werd gespoten, ofwel in haar mond werkeloos achterbleef. Hij genoot van de hulpeloosheid van zijn travo hoer, voelde dat hij snel ging klaarkomen, sloot zijn ogen en dumpte zijn lading in haar altijd gulzige mond. Ze kon zijn zaad niet doorslikken, alhoewel ze het probeerde, stroomde deels in haar keel, deels uit haar mond. 

De test was voor hem geslaagd, hij zou dit speeltje inzetten in de vroege avonduren. Na werk kwam men dan langs voor een snelle zaaddump. Last van toeristen hadden ze dit keer veel minder, hij had een kamer in een stillere sectie van de buurt gekozen waar locals in de meerderheid waren, er zou dus best wel veel te verdienen zijn. Hij had haar geposteerd met een oogmasker en de mondspreider om en met polsen geboeid achter haar rug. Gordijn bleef open zodat hij kon ingrijpen indien het nodig was. Het was een komen en gaan met de volgende handelingen: broek naar beneden, pik in de hand nemen en af toe tegen haar wangen slaan, ballen laten likken en vervolgens de stijve lul door de ringen schuiven en met beide handen achter haar hoofd vervolgens diep in haar keel stoten. Kokhalzen werd brutaal genegeerd, enige wat telde was snel in haar opengesperde mond klaarkomen. Overtollige sperma kon in de emmer naast haar worden gedumpt, en na een paar sessies was de bodem al niet meer zichtbaar. Vernederend voor haar, maar hij wist dat ze met volle teugen genoot van de situatie waarin ze zich nu verkeerde. De cumdump-and-go sessies trokken veel bekijks, hij moest de mannen van het raam weghouden en klanten die zijn sletje wilden gebruiken moesten een rij vormen. De afspraak was dat iedereen maar 1 keer mocht klaarkomen, de meeste hielden zich daaraan. Een enkeling wilde zijn sperma, na in haar mond klaargekomen te zijn, terug in haar keel pompen. Ingrijpen deed haar eigenaar dan niet, die vond het eigenlijk wel een geil gezicht hoe zijn travo hoer zo werd gebruikt.

Naarmate de avond vorderde was het moment daar om de andere bdsm set uit te proberen. Ook omdat het type clientèle veranderde, men wilde eerder langer spelen dan dat men kwam voor een snelle zaadlozing. De nieuwe bondage set bestond uit boeien voor polsen en enkels die aan elkaar waren verbonden. 2 posities waren mogelijk: liggend op de buik waarbij de onderbenen omhoog getrokken werden of liggend op de rug waarbij de benen op afstand wijd van elkaar werden gespreid. De mondspreider werd verwijderd, in buikpositie werd ze nu gemanoeuvreerd. Als advies werd meegegeven het zweepje, van het type flogger, af en toe te gebruiken. De meeste klanten hadden daar geen ervaring mee, men streelde met de uiteinden over haar slanke rug in plaats van om haar af en toe te slaan. Al snel smeekte ze om een hardere behandeling, ze wilde klappen en pijn op haar billen voelen, daar werd ze geil van. Prompt kreeg ze waar ze om had gevraagd, op beide billen kreeg ze ervan langs, totdat ze uiteindelijk het stopwoord moest roepen. Als je haar zou zien had ze nu rode billen, murw geslagen door een steeds sadistisch wordende klant. Na de pijniging ging men over tot het neuken. Bovenop haar liggend ging de lul zo diep mogelijk in haar spleetje, de rood geslagen billen zo ver mogelijk met beide handen gespreid. Ze kon nu geen beweging meer maken, ze voelde alleen pikvlees in haar kontje op en neer gaan. Haar clit werd stijf door deze totale dominantie, en met vieze praat ging ze de klant nog verder stimuleren. De klant deed dan mee door haar voor alles uit te schelden wat bij hem opkwam, het kon niet vernederend genoeg voor haar zijn. En door haar kutspieren samen te trekken, haar kontje hard tegen zijn bekken te bewegen, had ze binnen enkele minuten weer een sperma lading in haar geile kut. Zo ging het de avond door, de Chinese travo slut was onverzadigbaar, wilde direct na de zaadlozing nog een tweede spuitbeurt, alsof er binnen haar een brand te blussen viel.

Na bezoek van meerdere klanten was het tijd om het bed schoon te maken, het hoertje was aan het zweten en veel sperma droop uit haar kont op de vloer. Haar eigenaar benutte de pauze om de andere positie op haar uit te proberen. Ondersteund door kussens in haar rug lag ze geblinddoekt en met rood lak corset en hoge veterlaarzen aan, benen wijd open gespreid met uitzicht op haar kleine clit en neukspleet. Haar polsen werden aan beide uiteinden van het bed vastgemaakt. Ze lag daar nu als een onderdanige meesteres, alsof haar onderdrukte slaven in opstand waren gekomen en haar dezelfde behandeling zouden geven zoals zij als domina gewend was te doen. Ze paste het gesprek hierop aan, en de meesten speelden de rol graag mee. Eerst bood ze veel weerstand en stribbelde ze tegen, maar zodra de pik in haar natte gleuf verdween gaf ze zichzelf over aan het fysieke genot en gebood ze de klant haar te misbruiken, ja te verkrachten. 'Behandel je meesteres op dezelfde manier als zij dat zou doen, jij domme minderwaardige slaaf! Neuk mij zo hard je kan en spuit dan mijn hoerige kut vol met je sperma' zou ze altijd zeggen. Dat was meestal het laatste setje wat de klant nodig had om haar kont tot aan de opening af te vullen met vers zaad. Nadat ze door vele klanten op deze manier werd afgewerkt wilde de hoer uiteindelijk zelf klaarkomen. Ze beval de laatste klant afwisselend langzaam en hard aan haar clit te trekken, met heel veel speeksel. Tegelijkertijd moesten ze klaarkomen, als de klant ging spuiten zou ze dat ook doen als hij dan hard genoeg aan haar pik trok. En dat deden ze beiden met luid gekreun die buiten de peeskamer goed te horen was. Haar eigenaar glimlachte weer, doofde zijn sigaret op de grond en ging zijn sletje verzorgen nadat de klant was vertrokken. De dag was weer succesvol, zolang hij veel variaties in kleding, speeltjes en rollenspel kon bedenken, zou het een financieel succesnummer kunnen blijven.

1607 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.