Timm 3: Het feest (1)

Geplaatst door: kayla op 27-09-23

Na het vernederende avontuur in de sex cinema snakte ik naar meer. Ik rapporteerde iedere dag naar Timm wat ik die dag had gedaan en wat ik nog ging doen. Ik kleedde me bijna dagelijks en was regelmatig te vinden op chaturbate. Daar voerde ik sexuele opdrachten uit als een echte camslet, soms voor mensen aan de andere kant van de wereld.. soms voor mensen iets dichterbij.

De reacties op deze rapportages waren kort en krachtig, "goed gedaan slet", "ga zo door", "mooi zo.." of korte opdrachtjes over wat ik moest dragen, moest kopen of iets moest doen. Het voelde allemaal onpersoonlijk, zakelijk zelfs.. en toch had Timm me volledig in zijn macht en bleef ik geduldig wachten op onze volgende ontmoeting. 

Die ontmoeting werd pas twee maanden later gepland. De hormonen gierde door mijn lijf toen hij zei dat ik het laatste weekend van augustus vrij moest nemen. Ik had eigenlijk al andere plannen, maar die had ik binnen de kortste tijd geannuleerd. Ik werd verwacht op zaterdagochtend om 11 uur te volledig gekleed te wachten bij de carpool-parkeerplaats. 

Hij zou me de kleding die ik zou moeten dragen toezenden en hij raadde me aan om goed te "oefenen" anders zou het consequenties hebben. Op de vraag wat hij met oefenen bedoelde zij hij slechts dat dat vanzelf duidelijk zou worden. Drie dagen later stond er een pakketbezorger aan de deur. Met trillende handen nam ik het pakketje aan en pakte het uit. 

In de eerste doos zat een prachtig zwart lingerie setje. Het bestond uit een kanten zwarte string, een bustier en een schitterend afgewerkte jarretelle gordel met bijpassende visnet jarretel kousen. Het tweede pakketje bevatte een nieuwe pruik, kastanjebruin met een boblijn, duidelijk betere kwaliteit dan wat ik tot nu toe had gedragen had gedragen. Zodra ik de pruik opzette was ik direct onder de indruk. Wat een wereld van verschil! Deze pruik kon ik ook kammen en wassen en er zaten verzorgingsproducten en instructies in de doos. Nog twee pakketjes te gaan, een was duidelijk een schoendoos en ik kon nog net mijn nieuwsgierigheid voldoende bedwingen om toch eerst het andere vormeloze pakket te openen. In dit pakket zat een beige lange trenchcoat die, als ik hem aan had, tot net boven mijn enkels uittoornde, verder bedekte het mijn hele lichaam. In het laatste pakketje, de schoenendoos vond ik schitterende plateau sandaletten met een behoorlijke hak. Echte schoenen voor een stripper of een hoer. Ik slikte.. dat zou inderdaad oefenen worden! 

In de twee weken voor de afspraak gebruikte ik iedere vrije minuut thuis om op de sandaletten te oefenen. Ik voelde me net een giraf op stelten en het tikken van de hakken achtervolgde me zelfs in mijn dromen. Na een week oefenen, enkele blaren en overal spierpijn was ik bereid de moed op te geven om er enigszins elegant uit te zien op deze schitterende ondingen. Maar in de laatste dagen ging het godzijdank steeds beter. 

Het volgende probleem.. Timm verwachte dat ik volledig gekleed klaar stond op de parkeerplaats. Hij had me duidelijk gemaakt dat ik mijn auto in het verre hoekje zou moeten parkeren, maar dat hij van me verwachten dat ik om 11 uur klaar zou staan bij de ingang van deze parkeerplaats. De outfit had ik al veelvuldig geprobeerd. De pruik was topkwaliteit en liet me er vrouwelijk uit zien, de trenchcoat zag er misschien wat vreemd uit, maar niemand zou kunnen zien dat ik er alleen sletterige lingerie onder droeg. Maar de schoenen! Deze opvallende, glimmende hoge, plateau sandaletten met het dunne randje visnet kous schreeuwde om aandacht. Van boven zag ik er misschien enigszins uit als een dame, maar vanonder mijn mijn trenchcoat zag ik er duidelijk uit als een hoer! 

De dag was aangebroken.. ik scheerde me s ochtends nogmaals helemaal glad, bracht een goede laag makeup aan zoals ik dat via tutorials had geleerd. Ik klikte een paar clip on oorbellen aan, bevestigde de jarretelle kousen en trok de trenchcoat erover aan. Ik bekeek mezelf eens goed in de spiegel en herkende mezelf bijna niet meer! En dat gaf me het vertrouwen dat ik op dat moment nodig had, Timm zou tevreden zijn. Met mijn sneakers aan legde ik mijn sandaletten op de bijrijdersstoel en stapte in. Ik kon misschien betrekkelijk veilig met die dingen lopen, maar ermee rijden zou levensgevaarlijk zijn. Ik nam een diepe ademteug en reed de straat uit. 

Ik bereikte om 10.10 de carpoolparkeerplaats en was blij dat, waar ik de auto moest parkeren, geen auto in de buurt was. 48 Lange minuten zat ik te wachten tot het tijd was. Toen trok ik de sandaletten aan, verzamelde alle moed die ik in me had en liep naar de lantaarnpaal waar Timm me om 11.00 op zou halen. Timm die altijd zou punctueel is, die alles tot in de laatste puntjes voorbereid, hij zou wel op tijd komen toch? Niet dus.. met de minuut die ik er stond werd ik onzekerder, van één bestuurder die me zag viel de mond open toen hij naar beneden keek, één toeterde en wees me na (waarna er nog meer mensen naar me keken) en twee oudere dames bij het tankstation keken en wezen naar mijn schoenen met een mengsel van afkeuring en zelfs walging. Ik schaamde me dood

Toen de Tesla van Timm voor kwam rijden en ik instapte zag ik op het dashboard dat het al 11.18 was. Timm zei geen woord en draaide de snelweg op richting België.
In de buurt van Brussel namen we een afslag en Timm stopte bij een luxe schoonheidssalon. "Ik heb een afspraak voor je gemaakt, ik kom je over twee uur halen". Toen ik uitstapte en naar binnen liep had ik het idee dat iedereen in de straat stilviel en naar me keek. Zonder om te kijken ging ik salon binnen. Hier voelde het direct een stuk veiliger. 

De dames van de salon keken niet op of om, alsof ze dit dagelijks meemaakt en namen me mee naar achter. De salon ademde een luxe die ik niet verwacht had, marmer, kersenhout, rood fluweel en rustige kamermuziek op de achtergrond. Eenmaal achter werd er een glas champagne voor me klaar gezet en mocht ik plaatsnemen op de stoel. Eerst werd de make-up die ik die ochtend zo voorzichtig had aangebracht van mijn gezicht, vervolgens werden mijn wenkbrauwen licht bijgewerkt, mijn nagels geveild en gelakt en kreeg ik nieuwe make up op. Het leek een eeuwigheid te duren maar het resultaat was verbluffend. Ik had nooit gedacht dat ik er zo vrouwelijk uit zou kunnen zien. Ik kreeg nog een glas champagne en ze lieten me alleen in de kamer. Ik begon net te ontspannen toen Timm binnenkwam, hij zei geen woord maar knikte goedkeurend. Hij had een pakje bij zich dat voor mij was. Ik pakte het uit en het was een glanzend stalen kuisheidskooi met een slotje en een bijpassende stalen collar met slot.

Hij deed me de collar om en droeg me vervolgens op om de kuisheidskooi te bevestigen. Het was een beetje geklungel om alles achter de juiste ring te krijgen en toen ik het slotje pakte zag ik dat er iets ontbrak. Geschrokken keek ik op en keek naar Timm, die met een flauwe grijs naast de deur stond met een minuscuul sleuteltje in de hand. "Vastklikken en meekomen, ik vertrek over een minuut en anders zie je maar hoe je thuis komt" en hij liep weg. In een paar seconde van vertwijfeling zat ik doodstil, ging ik dit echt doen? Had ik een keus? Zou hij echt vertrekken? Met gesloten ogen drukte ik het slotje dicht, toen schoot ik de trenchcoat aan en stuntelde in paniek op mijn hoge hakken naar buiten. 

Toen we in de auto zaten greep timm bij het eerste stoplicht hardhandig naar mijn kuisheidsgordel en controleerde of het echt vastzat. "Mooi zo sletje, je bent helemaal klaar voor ons feestje vanavond" ik ademde diep en gaf me over aan een natuurlijke roes van opwinding toen we daar in de Tesla over belde Belgische snelweg reden.

1350 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.