Timm 4: het feest (2)

Geplaatst door: kayla op 27-09-23

De rit duurde niet lang, wat voor mijn gevoel slechts 10 minuten was en volgens de dashboordklok 35 minuten was reed de Timm de dubbele oprit op van een luxueus landhuis met grote elektrische poort. We stapten uit en hoorde zacht gedreun van deephouse muziek van achter het huis komen. Er was een valetservice en terwijl Timm gaf de sleutel aan de valet zonder hem ook maar een blik waardig te keuren beval hij mij om de trenchcoat bij de garderobe af te geven. "Die heb je niet meer nodig" met het schaamrood op de kaken trok ik de trenchcoat uit en leverde hem in bij de garderobe. Het meisje bij de garderobe keek me, net als de rest van het personeel met grote ogen aan. Daar stond ik dan, in lingerie, op hoge hakken met een collar om en mijn clitje verstopt in een kuisheidsgordel. Ik liep wankel achter Timm aan terwijl hij me hij verdere uitleg gaf "We zijn hier op het feest van Bruno en Barto, wat jij hier doet is heel simpel; je doet wat zij en de andere gasten je opdragen. Je stelt geen vragen en stelt je gewillig op. We blijven hier vannacht slapen en ik breng je morgen terug". In tegenstelling tot het personeel keken de gasten helemaal niet geschokt of verwonderd. Ze staarde me ongegeneerd en geamuseerd na, keurde me als een stuk vlees.

We sloten aan in een soort van felicitatie rij.  Vooraan de rij stonden mannen met kaalgeschoren koppen in chique witte kledij en een dure disign zonnebril op. Timm vertelde met dat de eerste Bruno was, een Fransman en de ander zijn partner Barton, uit Italie. Bruno had een atletisch lichaam en onberispelijk glad geschoren gezicht met een stralende zelfverzekerde glimlach. en hoofd. De andere gastheer, Barto, was groter, forser en had een ringbaardje hij keek een stuk serieuzer en droeg zo veel gouden sieraden als BA baracus in de A-team. Bruno maakte met iedere gast een praatje, Barto knikte slechts af en toe. Alle cadeaus werden doorgegeven aan een dame met een stijlvolle zwarte glitterjurk, die de cadeaus op tafel schikte.

Toen wij aan de beurt waren zag ik dat Barto vanachter zijn grote zonnebril goedkeurend glimlachte terwijl hij me van top tot teen bekeek. Hij mompelde wat Italiaanse woorden richting Bruno die vervolgens Timm welkom hete. "Hartelijk dank dat je haar beschikbaar stelt voor dit feestje mon amis" zei hij terwijl hij Timm joviaal op de schouder klopte en omhelsde. "Straks tijdens het feest mag ze op het gastenbadkamer boven, eerst zal Monique haar aan het werk zetten". De vrouw in de zwarte glitterjurk knikte subtiel en gebaarde mij te volgen. 

Met uiterste concentratie om niet te vallen op het natuurstenen tuinpad volgde ik Monique. Die bracht me naar een keuken en gaf me in eerste instantie een dienblad champagne om uit te serveren. Toen keek ze nog eens naar mijn hakken, pakte het dienblad weg en gaf me een schaal met hapjes. Het leek vanzelfsprekend wat ik moest doen, dus ik ging terug naar het feest met de hapjes, volledig gekleed als een echte slet. In eerste instantie ging het goed en de eerste schaal hapjes was bijna leeg. Af en toe een hand of een kneepje in mijn billen, maar veel meer niet. Tot ik bij een groep mannen kwam die me al stond aan te grijnzen toen ik naar ze toe kwam. Een dikke man met een bezweet hemd en een roodaangelopen hoofd sloeg direct op met een ferme tik op mijn billen. Hij pakt het laatste hapje, gooide het met een boogje een meter voor zich uit voor het op de grond kwakte. "Ik denk dat je dat even moet oprapen schatje", zei de bezwete man terwijl zijn kameraden hardop lachte. 

Ik zette de schaal aan de kant. Met uiterste concentratie liep ik naar het hapje, zette ik mijn hakken iets verder uit elkaar en boog ik voorover om het hapje op te rapen terwijl ik steunde op een stoel. Net toen ik helemaal voorover stond werd ik vanachter ruw in mijn kuisheidsgordel gegrepen. Ik kon nog net mijn evenwicht houden terwijl ik gelach achter me hoorde en de bezwete man bulderde, "moet je kijken! Deze slet heeft een extraatje!" Hij bleef er aan trekken en ik kon niet overeind komen. Iedereen moest lachen om de benarde positie waarin me me bevond, toen liet le los en gaf me nog een harde tik op mijn kont. Het gloeide na en terwijl ik wegliep riep de man, "tot straks schatje". Toen ik rondkeek zag ik dat iedereen op het feestje me na wees en uitlachte. Ik schaamde me dood terwijl ik naar de keuken liep. 

Ik zette de schaal op het aanrecht toen Monique me gebaarde om te volgen. We gingen naar de cadeautafel waar ik Bruno en Timm zag staan. In zijn handen had Bruno twee paddels. "Bruno heeft nieuw speelgoed gekregen, Kayla. Dat wil hij graag meteen uitproberen. Handen op de stoel, vooroverbuigen en kont omhoog. Ik wil je niet horen". Ik deed wat me gevraagd werd en zag nog net dat zich een hele kring mensen om Bruno en mij begon te vormen. Het wachten was het ergste, maar toen in een keer een harde "PETS" op mijn linker bil. Ik schrok ervan en schokte hevig, voordat het nog erger begon te branden. Veel tijd had ik niet want direct volgde de volgende pets. Tranen sprongen in mijn ogen, het deed meer pijn dan verwacht. Deze man was beslist niet zachtaardig. Na een 3 slagen dacht ik dat het zou stoppen, maar Bruno bleek slechts zijn andere speelgoed te pakken en gaf een onverwachte tik op mijn billen. Ik schokte en stopte een hoge gil uit, ik zag vanuit mijn ooghoek een afkeurende blik van Timm. Bruno stopte echter niet. Na nog een paar tikken brande mijn billen als nooit te voren. Ik wilde overeind komen maar Timm duwde me hardhandig omlaag en zei dat ik zo moest blijven staan tot hij het zei. "Dan kunnen de mensen Bruno's werk nog even bewonderen". Zacht snikkend bleef ik staan,  af en toe kwam er iemand naar me toe om mijn geteisterde billen te bekijken of te voelen. Uiteindelijk werd ik door Timm aan mijn Collar overeind getrokken en naar Monique verwezen.

Ik moest helpen met het uitserveren van de wijn en de champagne bij het diner. Terwijl de mensen meer drank op hadden werden ze steeds handtastelijker en gemener. Ik werd van alle kanten betast en kreeg de ene naar de andere vernederende opmerking te horen. Een mevrouw was niet tevreden over haar rode wijn en gooide het hele glas in mijn gezicht. Terwijl iedereen bulderde van het lachen nam Monique me aan mijn arm mee naar achter. "Je zit onder de rode wijn! Zo kan je je niet meer vertonen bij het diner, dus ik ga je ergens anders aan het werk zetten" Ze nam me mee naar de gang rommelde wat in een kast. Ze pakte een paar handboeien en klikte deze zonder verder omhaal om mijn polsen achter mijn rug. Ze pakte een ketting klikte deze om mijn collar en trok me ruw mee naar de achterkant van het huis. Daar werd ik een toilet ingeduwd en moest ik op mijn knieën op de koude tegelvloer. Het was een ruim, maar verrassend sober toilet. Grijze tegels, een wasbak, een staand toilet en een urinoir. Een putje in grond deed me vermoeden dat hier ooit een badkamer was geweest. De ketting aan mijn collar wed bevestigd aan een ring vlakbij de grond, tussen het urinoir en de wc pot in. Zonder iets te zeggen liep Monique weg en liet mij achter op de koude tegelvloer. 

De ketting was te kort om te gaan staan of om op het toilet te gaan zitten. Het lukte hooguit, met nodig moeite om op mijn knieën te gaan zitten, te hurken of met mijn blote billen op de tegels te gaan zitten. Uiteindelijk hoorde ik iemand de trap op komen en ging de deur open. Het was een oudere man, ik schat hem tegen de 70, hij was nog niet binnen of hij was zijn broek al aan het losmaken. Hij zij niets maar hield zijn slappe pik recht voor mijn neus. Vanop mijn knieën nam ik de oude slappe piemel, zo goed als ik zonder handen kon, in mijn mond en begon te zuigen. Hij werd niet helemaal hard maar toch hoorde ik in eerste instantie een goedkeurend gekreun. Uit het niets trok hij zich echter terug, waste zijn handen en vertrok.

Schijnbaar had zich een rij gevormd want voordat de deur dicht viel kwam er een jongeman met een grijns van oor tot oor binnen. Deze had er duidelijk zin in. Hij haalde een nogal forse harde pik uit zijn boek en zei direct, "slettebek open" terwijl hij zijn handen al op mijn achterhoofd legde. Ik deed mijn best om hem helemaal in mijn mond te nemen maar het was duidelijk niet naar tevredenheid. Hij trok terug, gaf me twee tikken met platte hand op mijn wang en wonderbaarlijk genoeg lukte het daarna wel om hem diep in mijn mond te nemen. Hij neukte mijn keel ruw, dit had ik wel geprobeerd te oefenen met dildo's maar dit was toch anders. Ik moest kokhalzen, tranen liepen over mijn wangen, snot uit mijn neus en slijm stroomde over mijn kin. Gelukkig was hij geen volhouder want het stopte even abrupt als het begonnen was. Ik voelde zijn pik een golvende beweging maken terwijl hij een opgeluchte kreun slaakte. Ik kon niet anders dan slikken wat hij zojuist diep in mijn keel had gespoten. Terwijl hij zijn broek dichtknoopte voelde ik me smerig, schijnbaar was het voor hem niet genoeg want terwijl hij me minachtend aankeek tufte hij me nog in het gezicht.

Daar zat ik dan, gekleed als een hoer, vastgeketend op een toilet, met mijn handen achter de rug geboeid, met slijm op mijn kin, snot uit mijn neus, waarschijnlijk uitgelopen make-up en sperma in mijn keel. Ik was uitgeput, even een moment voor zelfreflectie. Hoe had ik het zo ver kunnen laten komen? Waarom liet ik dit allemaal met me doen? Ik dacht aan Timm en voelde me,  behalve heel vies, ook een beetje trots. Net toen ik hier over na dacht ging de deur weer open, het was de bezwete man. "Goeie genade, wat zie jij eruit zeg! Wil je me eens een "handje" helpen schat? Ik moet ongelooflijk pissen". Hij ging met zijn broek aan voor me staan en hield zijn handen op de rug. Het was duidelijk dat hij verwachte dat ik zijn broek los zou maken. Maar hoe moest ik dat doen met mijn handen op de rug. Ik beet mijn tanden vast zijn riem en verassend makkelijk sprong de gesp los. Met het knoopje had ik meer moeite, maar ook dit lukte.. de rits was niet te doen.  Zijn geduld was duidelijk op want ik kreeg een ferme ik in mijn gezicht en hij trok zelf zijn broek omlaag. Zijn lul was slap al indrukwekkend groot, "richt maar met je mond slet" was de opdracht terwijl hij zich voor het urinoir positioneerde. Ik manoeuvreerde mezelf zo dat ik zijn lul vanaf de zijkant in mijn mond kon nemen en richtte op het urinoir. Toen hij begon te pissen voelde ik een warme golf door zijn lul gaan en zodra zijn geelgouden geurende urine het water raakte kreeg ik spetters in mijn gezicht. Het ging met horten en stoten. Toen hij klaar was draaide hij een kwartslag en zei "en nu schoonlikken slet" tot mijn eigen grote schok twijfelde ik niet maar nam ik de zilte slappe druipende lul direct in mijn mond, het smaakte zout. Ik dacht dat ik hem voelde groeien, maar ik dat had ik verkeerd ingeschat.. hij piste nog een miniem straaltje in mijn mond. Ik hoestte en trok terug, hij kon er alleen maar mee lachen. Hij trok me terug op mijn knieën en nu zag ik hem wel hard worden. Zijn afwachtende houding was voor mij een duidelijk signaal voor wat me te doen stond en ik nam hem weer in mijn mond. Het leek een eeuwigheid te duren voor hij kwam, mijn Knieën waren beurs de kramp in mijn kaken was haast ondraaglijk. Toen ik dacht dat ik echt niet meer kon duwde hij me weg, trok een paar keer aan zijn lul en spoot een dikke klodder sperma in zijn gezicht.

Beduusd bleef ik achter, door het kleine raampje zag ik dat het inmiddels al donker werd. Het duurde enige tijd voor Monique me kwam halen, voor mijn gevoel waren alle lichaamssappen op mijn gezicht al enigszins opgedroogd. Ze haalde haar neus op toen ze me zag en liep met een boog om me heen om de ketting los te maken. 

826 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.