Timm 5: Het feest (3)

Geplaatst door: kayla op 27-09-23

Monique leidde me de deur uit naar een kamer er naast. Dit was een soort badkamer met 2 douches tegenover elkaar. Mijn handen werden achter mijn rug losgemaakt, ik moest me uit kleden en mocht mijn tanden poetsen met een tandenborstel die mij werd aangereikt. Vervolgens werden mijn handen weer geboeid aan twee stalen ringen in de douche. Ik stond met mijn armen gespreid met mijn gezicht richting de muur. De douche werd aangezet.. IJSKOUD! Ik kronkelde onder de koude stralen en hapte naar adem, maar gelukkig begon de temperatuur een beetje op de lopen. Opeens voelde ik iets schuren op mijn schouder, ik keek achterom en zag dat Monique me met een of andere lange borstel op een lange steel aan het schoon schrobben was. Het schrobben was hoogst onaangenaam, maar ik voelde me al snel minder vies.

Het schrobben stopte en ik kreeg het commando mijn kont omhoog de duwen. Een of andere buttplug van redelijk formaat werd in mijn kont geduwd. Maar het voelde zwaar, er hing iets aan de plug.. in een keer voelde ik water in mijn kont. Nu begreep ik wat er gebeurde! Dit was wel iets anders dan de kleine klysma set die ik thuis had! Het water bleef stromen en de plug werd met kracht naar binnen geduwd. Voelde mijn buik zwellen en voelde de druk toenemen. Toen de plug in een keer eruit werd spoot er een heuse fontein uit mijn achterste, dit ritueel werd een paar keer herhaald, vervolgens werd ik van voren geschrobd en werd ik losgemaakt om me zelf af te drogen. Ik mocht in een stoel gaan zitten waar Monique aan de slag ging om  mijn make-up bij te werken. Veel was er schijnbaar niet nodig want het was zo gepiept. 

Naakt werd ik naar een slaapkamer geleid en werd me me opgedragen om goed te eten en me klaar te maken. Klaar te maken waarvoor vroeg ik me af? Ik had min of meer verwacht dat dit de kamer zou zijn waar ik vannacht met Timm bleef slapen. Maar Timm, of zijn spullen, waren nergens te bekennen. Op het bed lag mijn lingerie setje, mijn heels en een nieuw paar netkousen. Het rook schoon en was helemaal droog. Ik trok het setje aan, en liet de heels nog even uit. Toen pas viel mijn oog op de kleine tafel in de hoek, keurig gedekt met alle restjes van het diner en een fles water en een fles witte wijn in een koeler. Ik schonk mezelf een goed glas wijn in en at de restjes van het diner. Het smaakte me uitstekende en ik kwam helemaal tot rust. Na het eten ging ik even op bed liggen tot er werd aangeklopt en Monique open deed. Zonder een woord de zeggen hield ze de lijn waaraan ze de collar telkens bevestigde omhoog en keek me indringend aan. Pas toen drong het tot me door dat het feestje misschien toch nog niet voorbij was.. 

Ik liep naar de deur en de lijn werd weer aan mijn collar bevestigd, vervolgens keek ze naar mijn schoenen en zei dat die niet nodig zouden zijn. Een vlaag van oplichting ging door me heen, want ik kon echt niet meer. We gingen lopen, ik werd door het huis geleid en achter de keuken bevond zich in het een stenen wenteltrap naar een kelder. Ik hield me vast met een hand aan de leuning  en de andere tegen de koude, klamme, stenen muur. De trap liep veel dieper door dan ik had gedacht, maar uiteindelijk kwamen we uit bij een zware houten deur. Voor ik er erg in had werd ik geblinddoekt met een masker. Het duister kwam voor mij onverwacht en had een benauwend effect. Monique bewoog zich langs me, ik hoorde het geknars van het slot en het draken van de houten deur toen deze opensloeg. Ik durfde nauwelijks te lopen omdat ik werkelijk niets zag, gelukkig hield Monique hier alle rekening mee. Ik hoefde slechts een paar passen te doen voor Monique me met een subtiele aanraking tot halt riep. Ik hoorde hoe ze bij me wegliep en ik hoorde hoe ze van alles  om me heen in stelling bracht, het schuiven van meubels, geratel van kettingen en gepiep van scharnieren. Ik voelde hoe de lijn aan mijn collar weer werd opgepakt, en begon weer voorzichtig te lopen. Na een paar passen werd ik aangemaand om te draaien en een pas naar achter te doen. Ik schrok toen ik ineens koud leer tegen mijn naakte rug aanvoelde. Eerst werden de boeien aan mijn handen links en rechts boven mijn hoofd vastgemaakt. Vervolgens Ik werd gevraagd mijn voeten uit elkaar te zetten en werd in spreidstand met enkelboeien vastgemaakt. De blinddoek werd afgedaan en ik zag hoe Monique zonder om de kijken de houten deur uit liep en achter zich dichttrok.

De ruimte waar ik me in bevond was spaarzaam verlicht. Met name met kaarsen en twee peertjes aan het gewelfd plafond. Vroeger was het waarschijnlijk een wijnkelder geweest, maar nu was het duidelijk ingericht als een soort sm kamer. Ik stond vast aan wat ik vermoede dat een groot andreaskruis was. Voor me stond een bok met kniesteunen, in de ene hoek hing een swing en in de andere een groot rond bed met een kroonluchter erboven. Aan de muren hingen boeien, knevels, gags, zweepjes en paddels en op een dressoir stonden allemaal plugs, dildos en andere objecten die ik niet direct kon thuisbrengen. 

Het duurde niet lang voor ik gelach en stappen richting de deur hoorde. De deur zwaaide open en daar stonden ze dan, Bruno en Barton, de gastheren van de avond. Ze hadden een fles wijn in de handen en twee glazen. Terwijl ze binnenkwamen keurde ze me nauwelijks een blik waardig, maar zodra ze hun glazen hadden bijgeschonken ging Barto zitten op de enige stoel in het vertrek en liep Bruno met het glas wijn in zijn handen naar me toe. Beiden bleven me in stilte aanstaren. Ik voelde de behoefte de stilte te verbreken, maar hield toch mijn mond. Bruno pakte een zaklampje van het dressoir en knipte het aan. Hij bekeek iedere centimeter van mijn lijf terwijl Barto duidelijk genietend toekeek. Toen hij bij mijn gezicht was aangekomen pakte hij me me bij mijn kaak en vroeg me mijn mond te openen. Hij scheen naar binnen, duwde drie vingers tegelijk naar binnen en drukte deze over mijn tong iets verder naar binnen. Hij keek een moment kritisch, maar toen trok hij zijn vingers terug, keek naar Barto en zei "bonn" terwijl hij zijn glas wijn pakte en zich omdraaide. 

Barto stond langzaam en liep naar me toe, hij maakt mijn armen en benen los en wees naar de bok. Ik zette mijn knieën op de en boog over de bok heen, enkels en handen werden weer vast gemaakt en zo stond ik strak over de bok gebogen met mijn kont de lucht in en mijn hoofd omlaag. Ik hoorde een van beiden om mij heen lopen en voelde een hand op mijn achterste. Mijn string werd opgetild en ik hoorde een knip van een schaar. Ik voelde gelijk een steek van verdriet door me heen gaan, die had ik van Timm gekregen! Het licht veranderde en ik vermoedde dat Bruno weer met de zaklamp aan het kijken was. Ik voelde hoe mijn billen uit elkaar getrokken werden en zich een paar vingers naar binnen probeerde te duwen. Het ging stroef. Ik hoorde een diepe zicht en andere afkeurende geluiden. Dit was duidelijk niet goed.. 

"Daar moeten we iets aan gaan doen, anders kan Barto geen plezier aan je beleven ben ik bang". Ik schaamde me diep, schaamde ik me omdat me hier gewillig liet gebruiken door twee wildvreemden in een kelder? Of schaamde ik me dat na weken oefenen met dildos en plugs mijn kontje schijnbaar niet voldoende was? Ik voelde een plug tegen mijn kont aan drukken die er gelukkig gewillig in gleed. De vorm voelde vreemd aan, ik kon het niet thuis brengen. Toen voelde hoorde ik een soort zuchtend geluid en het gevoel in mijn kont veranderde. Het zuchten herhaalde zich en mijn kont voelde meer en meer gevuld. Het was een opblaasbare plug, en met ieder pompje begon ik me meer zorgen te maken. De plug rekte me van binnen steeds verder op, maar ging er niet zomaar uit. Het rekken werd erger en erger en toen ik op dacht dat ik bijna uit elkaar kon scheuren werd er gestopt. Terwijl ik met buikpijn en een kont die meer dan ooit gevuld was over de bok heen stond hoorde ik voetstappen bij me vandaag glazen klinken en gelach. Ze waren duidelijk aan het genieten van wat ze met mijn kont aan het doen waren. Toen voelde ik een licht trekken aan de plug, gevolgd door een flinke ruk! De plug "plopte" in vol formaat uit mijn kont en ik voelde me gelijk hol en uitgelubberd. De heren bulderde van het lachen terwijl ik naar adem hapte. De plug werd weer ingebracht en Bruno kwam voor me staan, hij trok zijn broek omlaag en hield zijn pik uitdagend voor mijn mond. "Hoe sneller ik klaar ben, hoe sneller de plug uit je kont gaat" hoorde ik hem zeggen terwijl ik hem in mijn mond nam. Ondertussen voelde ik hoe de plug langzaam werd opgepompt door Barto. Ik haalde alles uit de kast en pijpte alsof mijn leven ervan af hing, ik hoorde goedkeurend gekreun voor me en was dankbaar dat Barto de plug niet in een al te rap tempo opvoerde. Het leek ook of ik het nu al beter kon hebben. Maar naarmate de druk meer en meer toenam en ik me nog gebulder voelde dan voorheen lukte het pijpen minder goed en dat had ook Bruno duidelijk in de gaten in de gaten. Hij trok terug, gaf me een lichte pets op mijn wang liep naar achter en rukte de plug eruit. Ik werd helemaal licht in mijn hoofd en had het gevoel dat er op dat moment een hele voetbal in mijn kont zou passen. Ik hoorde hoe iemand naar de muur liep, en weer terugkwam. "Tellen" hoorde ik Bruno zeggen, de eerste klap op mijn billen kwam zo abrupt dat ik spontaan vergat te tellen en een kreet ontsnapte uit mijn keel . "Tellen zei ik!" Zij Bruno met krachtige stem terwijl er een nog hardere tik volgde "één" kreunde ik. Na twintig slagen liepen de tranen op over mijn wangen en had ik het gevoel dat mijn billen niet harder zouden kunnen branden. Gelukkig bleef het bij 20.. wat viel dit tegen zeg! Spanking was altijd een fantasie van me geweest, maar dit was wel iets anders dan die speelse tikjes op mijn ik die ik tot vandaag toe gehad had. Als kers op de taart werd er een dikke plug in mijn kont gepropt.

Terwijl ik daar ongemakkelijk over de bok hing met mijn roodgloeiende billen hoorde ik dat de heren zich gewoon weer een wijntje hadden ingeschud. Ik verstond er er weinig van Barto sprak duidelijk Italiaans, Bruno reageerde in het Frans. Het leek gewoon over koetjes en kalfjes te gaan. Uiteindelijk werd ik losgemaakt door Barto, hij dwong me op mijn knieën en bevestigde mijn linker pols achter mijn rug om aan mijn rechter enkel en mijn rechter enkel aan mijn linker pols, Bruno stond in een keer naakt achter me en deed me een ringgag om, terwijl Barto zich uitkleedde en op zijn stoel zing zitten. Bruno ging voor me staan en schoof zijn stijve penis zo mijn keel binnen. Hij begon rustig, maar wel gelijk redelijk diep, hij liet me even wennen, maar ik kreeg toch al tranen in mijn ogen. Vervolgens dwong hij zichzelf diep in mijn keel en hield vast. Barto begon geamuseerd in het Italiaans te te tellen "Uno , due, tre, quattro, sinque, sei.." helemaal tot tien. Toen hij losliet hapte ik naar adem. De tweede keer moest ik kokhalzen en de derde keer dacht ik dat ik mijn avondeten zou verliezen. Tranen liepen over mijn gezicht en kwijl liep uit mijn mond. Bruno deed de gag naar beneden en dankbaar zoog ik m klaar tot hij kreunend in mijn mond klaar kwam. Trots slikte ik alles door. 

Dit keer kreeg ik geen rust, want mijn boeien werden direct losgemaakt. Toen pas zag ik wat de naakte, stille Barto zittend op zijn stoel in zijn hand had, zijn Penis was enorm.. hij zat er al schijnbaar een tijdje, hijgend en zwetend aan te trekken. Aan mijn collar werd ik door Bruno meegesleurd naar de sling. Dit keer werd ik niet vastgemaakt, maar ik kon geen kant op. Barto positioneerde zich voor mijn kont, trok de plug eruit en stootte in een keer naar binnen. Mijn kreun vulde de hele kamer.. na mijn anale training van zojuist had ik het gevoel dat alles zou passen maar Barton had me met een stoot duidelijk gemaakt dat dat slechts een gevoel was. Bartonstootte er stevig op los en in de swing schommelde ik in het zelfde ritme krachtig op en neer. Ik kreunde het uit en werd na een tijdje helemaal dizzy. Uiteindelijk kwam Barto hijgend klaar en strompelde terug naar de stoel. Ik voelde warm zaad uit mijn kont lopen en bleef beduusd liggen. 

Ik had nauwelijks in de gaten dat ze vertrokken, pas toen ik de deur hoorde besefte ik dat ik weer alleen was. Niet geboeid, maar gewoon alleen. Met moeite kwam ik uit de sling en keek de kamer rond. Ik strompelde naar de stoel en ging zitten. Niet veel later kwam Monique binnen met een kamerjas en en wenkte me mee naar boven. Ze bracht me naar de kamer waar ik voorheen had gegeten en me had omgekleed. Via een zijdeur kwam ik bij een badkamer waar ze een bad al vol hadden laten lopen met schuimend water. Ik liet me in het warme en maakte me schoon. Genieten van het warme water kon ik wel, maar echt ontspannen nog niet, daar was ik  veel te moe voor. Na het afdrogen kroop ik onder de dekens en viel in een diepe slaap. 

De volgende dag werd ik wakker gemaakt door Monique, die in een keer langs mijn bed stond. Ze had een ontbijt klaar gezet en wees me erop dat Timm me over een uur onder verwachtte. Ik trok een ochtendjas aan die op de kamer hing en begon aan het ontbijt. Ze hadden de lange trenchcoat die ik bij de garderobe had achtergelaten al naar de kamer gebracht. Ernaast hing een stijlvol zwart jurkje, niet je lang, maar ook niet te kort, gewoon stijlvol. Ik trok mijn kleding van het feestje weer aan, afgezien van mijn stringetje dan, die was kapot, trok de jurk aan en bekeek me in de spiegel. Ik was ervan onder de indruk hoe mooi en vrouwelijk ik eruit zag. Ik keek naar de wekker en zag dat Timm over slechts 5 minuten klaar zou staan. Ik trok de schoenen aan, sloeg de jas over mijn arm en liep de kamer uit. 

Timm stond al voor bij de valet en de Tesla was al voorgereden. Op zijn gezicht zag ik een flauwe glimlach toen hij mij zag. Ik werd vervuld van een warm gevoel en had het gevoel dat ik bloosde. Was hij nu trots? Zo voelde ik me ergens wel. Ook al besefte ik dat het eigenlijk niet iets is om trots op te zijn. Trots en schaamte, een vreemde combinatie.. ik stapte in de auto en we reden weg. Hij zei wederom niets, maar de sfeer in de auto was ontspannen. Tijde s de autorit was ik in slaap gevallen en ik werd pas wakker toen Timm vlak voor mijn auto gestopt was. Hij boog zich naar me toe en gaf me een intense zoen, "goed gedaan, je hoort van me sletje" zei hij met een knipoog en hij drukte het kleine sleuteltje van de kuisheidskooi en mijn collar in mijn hand.  Ik liep naar mijn auto, deed mijn collar af, wisselde de hakken voor sneakers, wachtte tot Timm Tesla helemaal uit het zicht was en reed toen naar huis. 

Thuis drong het pas tot me door wat het allemaal gebeurd was. Ik had alle make up afgehaald maar ik zag er anders uit dan voorheen, vrouwelijker? Zou het komen door de wenkbrauwen, zo veel hadden ze toch niet veranderd? Hoe had ik het allemaal zo ver laten komen? Waar waren de grenzen gebleven die ik mezelf had gesteld. In de paar weken met Timm had ik ze allemaal voor hem overtreden. Ik was gedressed geweest in het openbaar, ik had vreemde mannen gepijpt in een sexcinema, ik heb mezelf publiekelijk laten vernederen op een feest, ik heb sperma geslikt van vieze mannen terwijl ik op mijn knieën op het toilet zat en ik heb me laten misbruiken in een kelder door twee wildvreemden mannen. Barto was in mijn kont klaargekomen en ik moest na de vorige avond sowieso een soa test gaan doen. 

Dit ging eigenlijk allemaal veel te ver besefte ik, ik zou dit niet moeten doen. Maar ik vroeg me tegelijkertijd af of ik nog zou kunnen stoppen.. of ik nog zou willen stoppen..

1075 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.