Rondje fietsen liep anders

Nu dat het steeds vroeger donker word ga ik savonds een stukje fietsen.

Ik trek dan me bh met siliconen aan, mooi strak topje, leren legging en overknee leren laarzen aan. Mooie brede duimringen om lippenstift. Dan fiets ik het dorp uit en door de nabij gelegen bossen. Een paar keer per week doe ik dat als het droog is natuurlijk. 

Afgelopen week deed ik dat weer, me omkleden en de fiets gepakt. Vind dat een heerlijk gevoel en spannend om als (dame) een stukje te fietsen :).
Ik was het dorp uit en fietsten het bos in. En opeens stond er iemand op het fietspad te zwaaien.. dus ik stopte en keek of het geen bekende was. Me hart zat al in me keel pfff….. het was een man die daar stond en hij zei, ik zie je wel vaker fietsen rond dit tijd stip en ik zag iets vreemd zei hij.. dus ik zei wat bedoel je dan.. nou zei hij, ik zie vrouwekleding en een mannelijk hoofd dus moest het zeker weten of je nog een man of vrouw bent.

Ik zei dat ik een man was en me graag vrouwelijk kleed en dan naar buiten ga omdat het een fijn gevoel is. Ik kende de man toch dus dan boeide dat me ook niet.
De man zei, ben je dan ook opzoek naar iemand of een voorbijganger?
Die gedachte kwam wel eens in me op zei ik tegen hem.
Nou dan heb je geluk zei hij, ik ben dan de voorbijganger ;)
Hij vroeg meteen of hij me borsten mocht aanraken.. die zijn zo groot! Hmm
Ik zei tegen hem, dat mag alleen moeten we even van het fiets pad af en (50 mt) verderop naar het picknick bankje gaan.
Zo gezegd zo gedaan gingen we daar hen waar hij me borsten ging betasten en me begon te zoenen.. ik werd er behoorlijk geil van en greep naar zijn kruis..

De man (best wel knappe man) liep meteen zijn jogging broek zakken en hij had geen onderbroek aan want zijn pik kwam er meteen stijf uit.. Hij ging op de tafel zitten en hij zei dat ik op het bankje er tussenin mocht zitten en dat ik hem lekker mocht gaan pijpen.
Dat deed ik ook en ik voelde alleen maar spanning.. hmm… ik ging zitten en legde me handen op zijn benen en nam zijn lekkere pik in me mondje.. heerlijk langzaam pijpte ik hem zonder handen en keek met me ogen naar boven hoe hij ervan genoot. 

Hmm lekker schatje.. je kan lekker pijpen hoor hmm.. mooie ringen heb je ook om en wat een lekkere inkijk in je decolleté hmm ..
Ik zei niks en ging lekker door met pijpen … na ongeveer een kwartier kwam hij behoorlijk klaar in mondje. Het was zoveel dat het langs me lippen op mijn legging viel.. de rest slikte ik lekker door.. ik haalde zijn pik uit me mondje en hij boog voor over om mij lekker te tongen.. ik was super geil en ik zei of ik hem nog even mocht door zuigen.. dat vond hij niet erg maar hij zei ook dat na dat hij klaar kwam meestal moet plassen.. ik deed net alsof ik dat niet hoorde en ging hem wel lekker zonder handen pijpen… de man vond het lekker want zijn pik groeide alweer. Ik ging nog even door en plots hoorde ik hem wat meer kreunen.. oe daar komt het hoor zei hij! En ik voelde een straaltje in me mondje.. een warm straaltje was dat. Hij was dus aan het plassen wat moeilijk ging omdat hij een stijve had.. ondertussen was ik me zelf ook al aan het aftrekken terwijl ik de man bleef pijpen en zijn plast mondje vulde wat langs me lippen op mijn hand viel waarmee ik me zelf an het aftrekken was… hmm dat voelde erg geil!! Hij plaste miss wel 10 min en ik was helemaal nat.. slikte af en toe wat door en hij kreunde erbij… daarna kwam er niks meer uit maar moest wel doorgaan met pijpen … ik voelde mijn zaad al op komen en haalde zijn pik uit me mond om zelf klaar te komen.. hij pakte zijn pik vast en trok eraan.. ik kwam hevig klaar en kreunde met me mondje open.. hij kwam ook klaar en spoot in me mondje zodat ik niet ik kreunen meer en stopte al spuitend zijn pik in me mondje… we kwamen samen klaar alleen hij in me mond. Niet slikken schat zei hij en ik hield braaf me hele mond vol zaad.. hij boog voorover en tongde mij en zijn zaad ging heen en weer in onze mondjes tot ik alles door slikte en weer ging staan. Dat moeten we vaker doen schatje zei hij en zoende me nog even lekker na.. 
De man ging weg en ik fietsen voldaan naar huis. Daar heb ik me nog even afgetrokken van geilheid. 

De volgende dag ging ik me weer omkleden en deed zelfs een pruik op en oogschaduw.. hopelijk tref ik die man weer :).. en dat gebeurde ook!.. zelfde tijd en hij zei al.. ik ben blij jou weer te zien! En kuste me weer.. en samen liepen we weer naar het bankje toe waar ik hem weer lekker kon verwennen.. (al 3x deze week) en er zullen vast nog wel meer avonden komen !

2440 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.