Treinreis

Geplaatst door: tgirl020 op 01-10-23

Dit keer moest ik in vol ornaat naar hem toekomen. Normaal ga ik als man op reis en kleed mij dan bij binnenkomst om in een aparte ruimte zodat hij mij niet hoeft te zien. Ik ga nog niet als tgirl in het openbaar dus het was wel even schrikken. Ik mocht gelukkig zelf bepalen hoe ik gekleed ging zolang het maar zwart was. Ik wilde voor de eerste keer zo min mogelijk opvallen. Aan de andere kant was ik exhibitionist en wilde wel mijn vrouwelijke alter ego delen aan het grote publiek en was dan reuze benieuwd hoe men op mijn uiterlijk zou reageren. Als wapen had ik een taser mee voor het geval het echt uit de hand ging lopen, hopelijk zou ik hem niet hoeven te gebruiken.  Lieslaarzen, zeker niet de zwarte lak versie met gespen erop, viel helaas af. Ik zou dan als een verdwaalde sm meesteres ronddolen op zoek naar onderdanige slaven en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Ik besloot tot zwarte knielaarzen met daaronder netkousen, jarretels en een gstring. Boven droeg ik een zwart doorschijnend topje zodat je mijn tepels goed kon zien. Daarover een zwarte kunstleren jas tot aan mijn knieën. Geen knalrode lippenstift maar donkerrood van kleur, een zwarte pruik die viel tot aan mijn schouders, en met zonnebril zag ik er toch wel uitdagend uit toen ik mezelf in de spiegel bekeek. Alsof ik reclame voor een nieuwe tgirl look moest maken.

Maar nu begon het reizen. Ik liep naar het station en keek om mij heen. Eigenlijk viel het mij mee omdat ik in een grote stad met veel toeristen woonde, niemand die zich om elkaar bekommerde en ik merkte dat de spanning bij mij wegviel. Dat veranderde toen ik op het perron moest wachten. Het was druk met dagjesmensen, een zitplaats kon ik  vergeten toen ik de trein instapte en dus bleef ik staan tussen de andere passagiers bij de uitgang. Ik kon deze mensen niet verstaan, ze praatten een soort dialect uit het oosten van het land. Ik negeerde hen en keek naar het landschap dat zich aan mij voorbij trok. Bij de volgende stop kwamen nog meer mensen erbij, en als sardientjes in een blik opeengepakt werd de reis voortgezet. Ik zat helemaal vastgeklemd, en stond platgedrukt met beide handen tegen het raam. Wie er achter mij stond wist ik niet, maar ik voelde opeens brede handen die mijn middel vastpakten, en tegen mijn kont voelde ik ook een onderlichaam langzaam tegen mij aan schuren. Op een gegeven moment hoorde ik een mannenstem in mijn oor zeggen of ik het lekker vond, maar wel zo dat niet iedereen het kon verstaan. Gelukkig begon het gezelschap steeds harder te praten en niemand schonk aandacht aan de wildvreemde man die mij aan het betasten was. Ik knikte instemmend en voelde daarna een kus in mijn nek, van afstand leek het alsof we een verliefd stel waren.

Zijn handen gingen langzaam naar beneden, hij probeerde nu onder mijn jas te voelen en vond dus niets anders dan mijn string die strak tegen mijn sterretje aangesnoerd zat. Hij schoof die opzij, een vinger verdween in mijn gulzige kut en snel daarna kwam er de tweede en derde erbij, ook omdat ik geen enkele weerstand bood. Ja, ik genoot met volle teugen van deze brutale vinger beurt, en had ik de zonnebril niet op dan kon je de geilheid direct van mijn gezicht aflezen. 'Klaar voor de finale, hoerige slet' fluisterde hij na een tijd te hebben gevingerd in mijn oor. Jij gaat mij hier toch niet neuken dacht ik, maar het was al te laat. Behendig werd mijn jas omhoog getrokken en mijn gevingerde spleetje was genoeg opgerekt om zijn dikke pik tot diep in mijn kontje te kunnen ontvangen. Ik werd nu gewoon verkracht in een trein in het openbaar, en ik vond het nog geil ook omdat mijn clit nu keihard werd. Om geen verdere argwaan op te wekken stopte de man af en toe met rammen, maar toen de trein op snelheid op de rails ging wiebelen stootte hij zijn geile pik met korte en krachtige bewegingen zover mogelijk in mijn neukhol. Dit had ik zeker niet verwacht als eerste openbare optreden als travo, laat ik maar met volle teugen genieten dacht ik bij mezelf. Ik had mijn ogen gesloten en mijn mond hing nu half open. Wel moest ik oppassen geen geluid te maken, ook niet toen ik merkte dat hij niets meer deed na een hele krachtige stoot. Ik wist dat hij nu zijn sperma bare in mijn kut had gespoten, want ik voelde het langs mijn benen naar beneden druipen, gelukkig in mijn laarzen en niet op de vloer. 

Op het volgende station stapten veel passagiers uit, ik besloot om mezelf wat op te frissen en liep naar de wc. De deur werd op het laatste moment geblokkeerd, iemand was mij te snel af toen ik de deur wilde sluiten. De wildvreemde man sloot de deur achter zich en we waren beiden opgesloten toen hij vertelde dat hij alles had gezien en eenzelfde behandeling wilde. Voor ik het wist werd ik met mijn rug tegen de deur geplaatst, mijn jas werd ruw geopend zodat de knopen er bijna vanaf vlogen. Hij grijnsde toen hij mijn lingerie zag, met overgebleven zaadsporen op mijn lichaam. Hij gespte zijn broek snel los waaruit een stijve pik met al wat voorvocht erop eruit kwam. Daarna tilde hij mij bij mijn dijbenen op, om niet te vallen zocht ik met tegenzin steun door mijn armen om hem heen te slaan. Dat vatte hij op als een toenadering en begon mij nu wild te kussen wat ik perse niet wilde. Had ik maar nu mijn taser kunnen gebruiken maar naarmate hij zijn ongeschoren pik steeds langer en dieper in mijn nu uitgewoonde kut pompte, gaf de geilheid zoals vanouds weer de doorslag. Ik gaf mij nu gewillig over aan deze geile man. Ik begon nu onbewust hoerige taal uit te slaan. 'Jij weet hoe je een slet bruut moet behandelen niet waar. Kom maar op schatje, ram je pik maar in mijn hoerekut. Als je wilt mag je in mijn grotje klaarkomen.' Wat hij dus grommend deed totdat hij wist dat er geen spermadruppel meer uit zijn balzak te persen viel. Ik hoorde op de achtergrond de conducteur de volgende bestemming aankondigen en duwde de verkrachter van mij af. De reis was pas halverwege, en mijn eigenlijke date moest nog beginnen.

3715 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.