Rox 15 is het Andy

Geplaatst door: rox op 05-10-23

Men vaste telefoon rinkelt. Een pauze... ik hoor niets...hallo zeg ik met normale stem. Op de achtergrond hoor ik men bediende druk bellen in het kantoor hiernaast, maar aan de telefoon een stilte. .. tot plots.. Goedemiddag, mag ik Rox aan telefoon. Men hart stopt en ik plof de hoorn in het toestel. Hier prive in mijn publieke leven dringt men verborgen travestie dubbelleven onvoorbereid binnen. Weer gaat de telefoon, ik wil niet opnemen, maar dan schakelt hij automatisch door naar men bediende, dus,... hallo met wie spreek ik? JA hallo goedemiddag, waarom leg je net op? Het is Andy hier van het immo kantoor. Men keel stokt, men stem slaagt over. Ja Andy vertel, twijfel ik meteen aan mezelf, heb ik zonet het juist gehoord en vroeg hij naar Rox of was ik het zelf die bloedgeil de link legde met de sex die we hadden waarbij hij me betrapte met Hans en maar wat graag deelnam en niet meer zag of sprak sinds die dag? (zie vorige beschreven ervaring).... Hij praat verder en laat geen twijfel mogelijk, het is Andy de ietwat verwijfde 15 cm die ik wel heerlijk heb gezogen kort geleden. De verwijfde stem is niet te bespeuren als hij me zakelijk aanspreekt over het pand van me dat bij hem in de verkoop is. De kleur van zijn uitspraak blijft dezelfde niet zijn woorden.

Rox ik ga een spel spelen, alhoewel nee ik wil het geen spel noemen, ik ga gewoon zeggen wat ik van je verwacht.
Zeker van zijn stuk hoor ik de woorden/uitnodiging voor sex met hem. Het is nu 10u, deze middag heb ik pauze van 12-13u. Stuur Rox maar naar me via de ondergrondse garage, zeg maar dat ze wacht op me aan de gang links ten einde aan de kelderbergingen.

Andy, zijn voorstel maakt me bloedgeil, de zin om er niet op in te gaan is zelf niet aanwezig. Ik hoor mezelf zeggen ja SCHAT, ik zal er zijn. In 2 seconden voel ik me Bloedgeil worden. Rox dressed. Klokslag 12u neem ik de bocht in de half open keldergarage, Rox in high heel pumps, skinny jeans, over men xxl borsten, één van men favoriete gestreepte blouses die de rondingen accentueren, langer dan anders donker bruine golvende /krullen helemaal milf vrouwelijk kontje in de string. Niemand te bespeuren dus wandel ik de betongrijze gang in en wacht zenuwachtig, het licht dooft automatisch en ik wacht... niet lang, ik hoor de liftsturing, klik klik klak... een deur die dichtslaat en voetstappen.... het licht springt aan. Ik draai me wat onwennig om en bescherm men gezicht met de lange haren... hier zijn wel veel bergingen. Het is Andy, hij lacht heimelijk en kust me, zakt door zijn knieen, stroopt men broek naar beneden en draait me om men kontje te likken... zijn tong likt en zuigt simultaan zijn beweging waarmee hij men string over men heels trekt en zegt, die neem ik mee als herinnering. Ik buif wat voorover, zijn handen trekken men billen wijd uit elkaar en hij stuwt zijn tong in men anaalkutje... zeiknat maakt hij me. Ik geniet... Andy rits zijn gulp open en zijn dikke 15 cm staat fris en kaal voor me. MMMMmmmmm licht gestift schuif ik men lippen rond zen eikel en pijp hem , proef geniet van zijn voorvocht, Andy kronkelt zich in allerlei bochten ik zuig lik en voel zen vingers in men kontje schuiven, hij rekt me vingert me en trekt men voorover om het neuken te starten.... soepel en lekker schuift hij zijn pik naar binnen in me. Helemaal tot tegen men kontje voel ik hem... zaaaalig... Andy neukt me zacht zacht zacht,.... zalig hoe ik voel dat die dikke eikel in me schuift en uit me verdwijnt. Men handen tegen de brute betonstenen muur half voorover word ik geneukt door hem.... Kreunen op zijn zacht geef ik maar wat graag toe, heel men lijf siddert, Andy neemt met zijn handen men xxl volle borsten vast en dit maakt hem zoooo geil hoor ik,.. verschillende geluiden weerklinken tot mmmm ja ja kuut---kuut ik ga komen schat. Men lang haar achterover op men rug, men tieten die schudden nu hij zijn handen strak om men middel plaatst en me neukt neukt en diep in me spuit met een soort van zoemende geluiden... mmmmmm mmmmmm mmmmm schat geile Rox jij bent lekker......het genot bezegelen we met een kus.
Andy, verdwijnt met de woorden... je pand is nog niet verkocht ;-) ik zie je nog   

2092 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.