Als ingehuurde escort

Geplaatst door: hannewilwel op 08-10-23

Hij was al een tijdje weer aan het chatten. De laatste keer was het wat aan de korte kant, maar nu hadden we een hele dag. Ik zijn vrouw en hoer. Hij stelde voor dat ik eerst bij hem thuis zou komen en mocht er dan nog tijd over zijn, dan met mij in de auto en naar de bios in Roosendaal, west Brabant. Daar zou hij me dan als zijn hoer aanbieden. Hij zou daar gaan showen met zijn hoer, zo vertelde hij in de chat. Dan mij opdrachten geven om die of die te pijpen en ook wie mij (met condoom) zou mogen neuken. Maar eerst zou hij mij een rondleiding geven in GWR, zodat ik een goede indruk had, wat mijn werkplekken waren. Maar daarover later meer. 
Mijn grootste voorbereidingen zoals spoelen en dressen, had ik thuis al gedaan. In zijn badkamer had ik me verder (zwaar hoerig) opgemaakt en ook mijn tieten voorzien van een juiste cup bh. Collar, handschoenen, heels aan en als laatste lipstick op. Even in de spiegel gekeken en daar zo liep ik vanuit de hal naar zijn woonkamer. Hij op de bank en ik bleef na het sluiten van de woonkamerdeur daar staan. Ik poseerde en showde mijn hoerig lijf. Niet 10 sec. , maar zeker enkel minuten. Steeds als hij wilde opstaan, hield ik hem tegen. Zo dansend en wiegend met mijn heupen en kont naderde ik de bank. Ik zag zijn blote staaf uit zijn trainingsbroek steken. Lekker makkelijke broeken hoor. De inhoud daarin is erg goed bereikbaar, zo weet ik en ook gauw uit. Ik tippelde nog plagend langs de bank en ging op de (derde) verdieping nog even voor het raam hangen. Kijkend naar een schip wat in het kanaal langs kwam en waarvan de schippersknecht, buiten op het dek, mij niet later had opgemerkt. Hij zwaaide naar de schipper in de kajuit en wees naar mijn richting. De schipper zag ik door zijn verrekijker naar mij kijken. Ik kon het niet laten een verleidelijke pose aan te nemen en met mijn tong mijn lippen wat te bevochtigen.

Ineens voelde ik van achteruit een hand om me heen. Deze streelde mijn tieten terwijl de andere hand onder mijn kort stretchrokje greep. Hmmm… heerlijk. Ik werd gevingerd in mijn kut en mijn tieten werden gekneed. Dit is voor mij het sein om me helemaal aan zijn streken over te geven.  Ik werd naar het bankstel voor het raam gezet wat er haaks op stond. Daar ging hij in het zicht van vissers op de wal en de schippersknecht stuurman door met zijn handelingen. Mijn rokje kroop omhoog en mijn korte truitje werd over mijn tieten en bh getrokken. Daar stond ik dan in jarretel met nylons op heels in mijn blote kut en kont voor het raam.   
Mij maakte het niet uit. Met een pilletje op ken ik geen angst of gene. Sterker nog, ik gooi er graag een schepje bovenop, zodat ik weet, dat ze me zullen zien. Zo exhibitionistisch ben ik wel. Ik had me iets voorover gebogen over de rugleuning van het bankstel. Het duurde toch nog 5  minuten voordat ik zijn staaf vanachter me mijn kut voelde binnendringen. Ook voelde ik dat hij zijn staaf lekker van glijmiddel had voorzien. En zo neukte hij mij voor het raam in het zicht van buiten. Mochten de buurtjes op het balkon even naar de hoek lopen en om de lichte afscheiding hun hoofd steken, konden ze van deze neukpartij mee genieten. Wat een heerlijk standje is dit. Ik mijn hoerenpoten wat uiteen, zodat hij zijn staaf op juiste hoogte kon binnen neuken. Wat een heerlijk geluid mijn soppende kut en wat voelde het heerlijk aan om zijn ballen tegen mijn billen te voelen slaan. En wat een uithoudingsvermogen. 10 minuten tot een kwartier lang werd ik doorgepaald en dan nog komt meneer niet klaar. Ik hoorde dat hij mij zo als zijn vrouw altijd had willen nemen, voor het raam. Ik vind alles geil en goed, dus ja, ik zei; ”ik ben je inderdaad je geil wijf en ben van en voor jou schat”. 

Dan een pauze en dan is er ook koffie. Ik tippelde naar de open keuken zette daar koffie voor hem. Vanuit de woonkamer liet hij weten dat hij genoot van deze aanblik van zijn geile vrouw in een kort strak truitje met laag decolleté en jarretel in zicht met daaronder het korte rokje. Verder zag hij nylons en heels. “Zo’n wijf heb ik altijd al gewild. Waarom zijn we niet eerder met elkaar een verhouding begonnen teef?”
(wordt vervolgd) 

1507 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.