Daddy klaart de klus

Geplaatst door: hannewilwel op 08-10-23

Vandaag komt Daddy weer. Alleen Daddy mag bij mij thuis daten. De laatste keer dat hij kwam, had Monique mij geholpen met optutten, zoals nagels lakken. Zoals ik laatst heb geschreven, deed Monique voor hem de voordeur open, waarbij Daddy erg was geschrokken. Hij dacht dat hij bij een verkeerd huis had aangebeld. Nu vandaag doe ik alles alleen. Ik wil niet nog eens dat Monique weer voor alleen een deur openen weer werkeloos afreist naar huis. Ze vond het echter zelf erg leuk om mij te helpen met optutten en wilde ook graag Daddy even zien, die om mij, Hanne, kwam om te neuken. Ze vindt het heel leuk voor mij en ze gunt het mij ook. Ze geniet daarbij ook nog eens van mijn verhalen hoe zo’n dag is verlopen. Het lijkt haar wel degelijk op te winden. Als Monique met een ander het bed deelt, gun ik het haar eveneens en ook ik geniet als ik haar daar over hoor vertellen.

Vandaag gaat Daddy voor een verrassing zorgen, zo heeft hij verteld. Natuurlijk ben ik nieuwsgierig en had een rusteloze nacht. Ik ben daarom op tijd mijn bed uitgestapt. Heb nu ook al ontbeten, gedoucht en gespoeld. Het is bijna negen uur en over een dik uurtje zal Daddy aanbellen. Hij zal thuis zo in de auto stappen en naar zijn ‘werk’ gaan. Ik zal zorgen dat de koffie dan klaar staat voor hem. Dan moet hij mij bij aankomst niet meteen bespringen, want dan zal er weinig koffie gedronken worden. Ik mag best vertellen dat ik zelden zo’n man met zo’n potentie heb gehad tijdens een date. Daddy gaat net zo makkelijk een hele dag door met seksen. Wel met tussenpozen om even bij te komen en wat te eten of te drinken. Die pauzes kan ik dan mooi benutten om steeds een andere outfits aan te trekken. Zodra ik na weer een neukpartij en pijpsessie mezelf heb omgekleed, mag (moet) ik eerst voor hem showen en hem uitdagen. Dat vindt Daddy geil. Hij filmt en fotografeert graag mijn uitdagende shows, net als onze neukpartijen. Ik heb al veel echte pornofilmpjes van hem ontvangen van onze geile hoerige escapades. Het hoort bij zijn behoeften en is ook voor zijn verzameling, zegt hij. Aangezien wij elkaar volledig vertrouwen, mag hij van mij alles filmen. Vind het wel opwindend en ik leer ervan. Zie dan zaken die verbeterd kunnen worden of meer aandacht verdienen.  

Maar goed, ik ga me nu eerst opmaken. Ik breng verschillende foundations aan op mijn face voor een optimaal vrouwengezicht. Daddy houdt van zwaar opgemaakte ogen dus breng ik zwart en blauw overdadig aan boven mijn ogen. Als extra contrast nog wat wit met glitters erin en dan controleer ik nog even alles in de kapspiegel. Nu even knalrode lipstick aanbrengen en afdekken met een soort fixeerlaagje. Zo blijft de lipstick wel degelijk extra lang zitten, ook tijdens het tongen. 
Ik ben dik tevreden ook al is het nu net weer anders aangebracht dan de vorige keren. Ik heb er al aardig wat ervaring ingekregen. Dat heb ik ook te danken aan mijn geile zus Latoya, waarmee ik al lang correspondeer en ook mee heb gedatet. Zij is net als ik een neukslet van Daddy. Samen delen we onze ervaringen en geven we tips, hoe we een optimale slet kunnen zijn. Dat is dus altijd in het voordeel van ons zussen en van Daddy uiteraard. Bij deze laatste dat heb ik haar borstenprotege overgenomen in cup D, omdat zij een veel grotere cup had gekocht. De lieve schat, mijn zus. Misschien dat ik die nog eens aan doe, zoals ik die laatst bij Monique thuis ook droeg, maar dat zien we wel de 10e juli. Dan is de volgende afspraak met Daddy alweer gepland. Maar eerst vandaag maar wat anders aan. 

Nu wat uitzoeken van lingerie en ook in de jurkjes zal ik een keuze moeten maken voor deze ontmoeting en de eerste neuksessie. Na elke neuk- en pijpsessie kleed ik me steeds om. Zolang duurt meestal een gefaseerde sekssessie bij ons. Pijpen neuken tongen rimmen en snuiven van poppers. 
Ik heb alles op de logeerkamer uitgestald om straks ook snel te kunnen omkleden. Ik kies altijd voor een jarretel met nylons. Daddy houdt van gladde nylons en ik meer voor de hoerige netnylons. Maar goed, ik geef hem vandaag zijn zin. Welke kleur jarretel zal ik nemen? Wit, rood of zwart?  Okay zwart vanwege de gladde nylons. Beetje secretaresse-achtig vindt Daddy. Ik kies echter voor de rest de kleur rood. Een rode gevulde bh met cup D en open rode slip, zodat hij direct zijn staaf na het in stelling brengen kan inzetten voor zijn genot, maar zeker ook voor mijn onbedwingbare lust om geneukt te worden. Ik trek deze aan en als laatste kies ik voor een blonde pruik. Wat betreft het jurkje valt mijn keuze op een zwart doorschijnend kanten jurkje. Nu nog mijn heels aan en klaar. Whowww… wat een mooie aantrekkelijk geil uitziende slet zie ik daar in de grote kastspiegel. 

Ik heb nog tijd om beneden koffie te zetten. Dan nu de slaapkamer inrichten en zaken in gereedheid brengen. Frisdrank, water, keukenrol en niet te vergeten een statief om de telefoon in te klemmen voor opnames. 
Ik weet dat hij graag filmt en ook fotografeert voor zijn opwinding en natuurlijk voor zijn verzameling. Hoe geil is het om mezelf weer terug te zien als zijn geile hoer die flink wordt genomen en uitgewoond. Ik mag van Daddy enige neukfoto’s op mijn profiel zetten en daar staan ze dan ook nu op. Ik neem een erectiepil en wacht nog even met een “snoepje”. Ik ben immers geil genoeg. 

De bel. Ik doe open en ik zie mijn schat opgewonden binnenkomen. We kussen elkaar en lopen naar de woonkamer, waar ik de koffie inschenk. Ik huppel op mijn heels en presenteer wat wulpse bewegingen waardoor hij me bijna bespringt. De koffie is op en Daddy gaat zoals gewoonlijk eerst even douchen. Ja, een verzorgd lijf dat hoef ik hem niet uit te leggen. Ik kan hem zo overal likken als ik wil. Als ik weet dat hij op bed ligt ga ik naar boven. Open de slaapkamerdeur en geef achter het bed staande een geile verleidelijke show, zoals een slet dat hoort te doen. 
Ik kijk daarbij naar zijn rechtopstaande harde paal en heb moeite om hem niet meteen te bespringen. 

Mijn handen strelen over mijn tieten onder mijn jurkje en mijn tong likt sensueel over mijn lippen. Ik draai met mijn reet heen en weer en dan wordt het teveel voor Daddy. “Kom lekkere teef van me. Kom hier en laat zien hoeveel honger je hebt.” Ik kruip over het bed naar hem toe en plagend kus ik hem. Dat gaat over in tongen en dan zak ik kussend en likkend naar beneden tot aan zijn harde lul. Mijn rode gestifte lippenkussen zijn keiharde staaf. Ik kan me moeilijk beheersen. 

“Dit is onze neukstaaf Hanne”, zou mijn geile zus Latoya zeggen. Dat kan ik wel beamen, omdat ik van Latoya al veel foto’s en filmpjes heb gezien met Daddy. Of Daddy stuurt ze mij (altijd met goedkeuring van mijn snolzus Latoya) of Latoya stuurt ze zelf. Zo geven we elkaar info omtrent de geile wensen van Daddy en blijven we als hoerige teven ook ‘up to date’. 
Ik neem de eikel in mijn mond en lik met mijn tong onder het randje van zijn eikel. Altijd hoop ik dat ik daar nog wat van zijn heerlijke “crème” kan proeven. Ik ben gek op zijn lul en lust alles wat eruit komt of eraan zit geplakt. Wat mij betreft hoeft hij hem niet echt goed te wassen hoor. Ik lik hem graag schoon. Wat ben ik erg hè?  Lust er wel pap van. Alleen omdat het Daddy is hoor. Andere pikken moeten schoon zijn. Zo’n veeleisende trut ben ik ook wel weer. Ik proef wat zoetig voorvocht en beschouw het als een delicatesse. 

“Luister geile slet van me. Stop even en laat in een striptease zien hoe jij je jurkje uitdoet.” 
Ik stap uit bed en met verleidelijke erotische bewegingen ontdoe ik mij van het jurkje. Dan roept Daddy mij bij hem en zegt dat ik wel een verrassing heb verdient. Ik kruip terug op het bed en neem zijn verrassing aan. Het is een capsule. Ik leg direct de link en weet wat het is. Eerder heb ik deze gehad en kan niet beschrijven in wat voor hoerige slettenwereld ik vertoefde. Alles is dan mogelijk.. Ik neem de verrassing in met water en ik wijdt me weer aan mijn taak als pijpslet. Na 10 minuten word ik geiler en geiler en alsof dat nog niet genoeg is, pakt Daddy de poppers erbij en laat mij er flink aan snuiven. Zelf snuift hij evenzo goed mee en dat zal hij zeker blijven herhalen. Ik beland na het inhaleren in de meest geile hoerige hemel die er bestaat en ik pijp er flink op los. Ik probeer zijn lul zover mogelijk tot ver achter in mijn  pijpstrot te drukken. En nog wil ik hem dieper erin. Ik kokhals en blijf doordrukken. Ik voel hoe hij in mijn keel verdwijnt en omdat ik adem moet halen, trek ik me even los van zijn lul. Meteen daarna stop ik zijn paal weer in mijn strot. Ik wil lul proeven. Ik wil hem likken en zuigen. Ik ben zo hoerig als de neten. De inhoud van de capsule gaat zijn werk al doen en ik ben nu voor Daddy een gewillige neukhoer geworden. 

Na enige tijd houdt Daddy het niet meer en mag ik van hem op mijn knieën gaan zitten. Daddy is onverbiddelijk en na wat glijmiddel aanbrengen stoot hij zijn staaf direct zonder pardon diep mijn hoerenkut binnen. Daddy zet het op een pompen. Pompen, pompen en hij blijft maar pompen. Met lange halen op en neer diep in mijn kut. Daarbij dan steeds bijna eruit en weer opnieuw diep naar binnen stotend. Dit is wat ik wil. Het is nu een groot feest voor mij. Ik geniet van elke stoot in mijn kut. En druk bij elke stoot van hem mijn  kut zover mogelijk naar achter. Mijn reet vangen zijn stoten op en zijn paal verdwijnt diep in mijn spermakut. Dit is neuken, zoals hoerig geil neuken bedoeld is. Hij neemt me bij mijn heupen vast en trekt mijn kut bij elke stoot harder tegen zijn paal aan. Ik kreun van hoerige opwinding en geilheid. De chems zijn op zijn hoogtepunt aangekomen en ik ben als lustig was in zijn handen en geef me helemaal over aan zijn hitsige lusten. Zo blijft Daddy zonder klaar te komen minutenlang mijn kut uitwonen. Mijn kut druipt van geiligheid en het geile sopgeluiden vullen de slaapkamer. Ik kreun en wil meer en meer. Ik roep dat ik zijn hoer ben en dat hij mij diep moet neuken. Hij zweet van inspanning en ik voel de druppels op mijn rug vallen tussen slip en bh. Ik wrijf over mijn tieten in bh en wordt er alleen maar hoeriger van. Ik voel me een tophoer en verlang naar nog meer en harder neuken in mijn zaadkut. Dat vertel ik hem ook en dan wordt het hem teveel. Hij stopt omdat hij nog niet wil klaarkomen, zegt hij. Ik wil je nog lang doorneuken omdat ik daar naar verlang hoor ik hem kreunend zeggen. We nemen even pauze en ik vlij me naast hem neer. We kijken elkaar in de ogen en we tongen er op los. Nat tongen en steeds natter. Onze tongen dansen en ik wil na een paar minuten toch weer graag zijn staaf in mijn pijpbek. Daddy laat mij min gang gaan en ik lik het vocht uit mijn kut van zijn staaf. Ik zuig en lik en dan verdwijnt de harde paal weer diep in mijn strot. Ben ik ooit zo hoerig geweest? Leve de chems en leve zijn neukpaal. Daddy snuift weer poppers en sommeert me om mijn best te doen, zoals dat een echte straathoer betaamt . Ik lebber en zuig en lik zijn staaf alsof het aangenomen werk is. Niet eerder smaakte zijn lul zo lekker. Daddy houdt het flesje ook nog onder mijn  neus en ik snuif de chems in beide neusgaten naar binnen. Zo lang mogelijk als ik kan blijf ik inhaleren. Ik zweef en voel me hoeriger dan hoerig. Ik vlieg van hoerigheid door de kamer en over het bed. Opnieuw proef ik het voorvocht en die zoete drank slurp ik met liefde naar binnen. Zo blijf ik minutenlang aan zijn staaf zuigen totdat ik bemerk dat ook dit voor hem teveel wordt. Daddy zegt dat zijn zaad begint op te borrelen en ik voel aan de hardheid en dikker worden van zijn staaf dat ik voor mijn bestwil nu moet stoppen. 

De eerste neuk- en pijpsessie zit er op en nadat ik weer wat minutenlang met hem tong verlaat ik het bed om me om te kleden. Na ongeveer 10 minuten kom ik terug. Ik draag nu een zeer doorzichtig wit truitje zonder mouwen en heb lange zwarte vingerloze handschoenen aan. Ook draag ik een kort rood stretchrokje waar mijn clit onderuit piept. Ik voer aan de achterzijde van het bed weer een uitdagende verleidingsshow op. Wrijf uitdagend over mijn zichtbare tieten in een zwarte vul-bh over het truitje en dan over mijn rokje naar mijn clit en vervolgens over mijn genylonde benen. Dit herhaal ik enige malen. Dan pak ik de lipstick en geef mijn lippen een update met een fel rode kleur die ik ook weer fixeer voor langdurig bestaan. Lik met mijn tong gepassioneerd mijn lippen en blijf mijn tieten en lijf ondertussen uitdagend strelen. Het geeft me een heerlijk hoerig geil lustig gevoel. Daddy filmt deze hele show en ook neemt hij tussentijds foto’s van mij als uitdagende slet. 
Dan loop ik zachtjes op mijn zilveren heels naar de zijkant van het bed waar Daddy met zijn harde pik speelt. Hij blijft maar opnames maken met zijn telefoon. Ik neem mijn telefoon en plaats die op het statief die ik naast het bed positioneer. Wel op enige afstand, zodat we straks beiden goed in beeld zijn. Mocht hij tot neuken overgaan, dan is zijn staaf goed zichtbaar in beeld, als deze mijn zaadkut neukt. Ik zet de opname aan en zie nog even op beeld hoe hij met zijn staaf speelt. 

Ik zweef nog steeds van de chems en voel me zo hoerig vrouw. Met een dildo in mijn hand kruip ik weer op het bed naar hem toe. Ik vlij me tussen zijn benen en buig iets achterover met gespreide benen. Dan druk ik zonder pardon de zwarte dildo in mijn kut en pomp de dildo op en neer in mijn sopkut, recht voor zijn ogen. Daddy filmt dit schouwspel en ook weer maakt hij de nodige foto’s. “Vieze vuile hoerige neuksnol dat je bent, zit je mij nou helemaal op te jutten?” Natuurlijk doe ik dat. De dildo voelt vertrouwt in mijn kut. Zeker nadat Daddy hem heeft open geneukt. Dan draai ik mij om met mijn reet met kut bijna boven zijn face en neem zijn hand om de dildo van mij over te nemen. Ik buig voorover en ik pijp weer zijn keiharde recht opstaande lul. Aahhh… wat neukt Daddy die dildo lekker in mijn spermakut. Wat is dit een feest. Een lul in mijn bek en een pompende dildo in mijn kut. Wat ben ik blij met Daddy. We weten allebei hoe we een zaadlozing kunnen voorkomen en we gaan op deze wijze gestaag door. Poppers erin en doorrrr… Ik kreun van genot en denk alleen maar aan een compleet geile orgie. Als mijn hitsige geile zus nou ook hier zou zijn, dan was dit wel een van de meest hoerige pornofilm geworden. Toch doet het nu niks af van een voor mij groot geil hoerig feest, maar dan met ons tweetjes. 

“Kom kut, draai je om en laat je zakken op mijn staaf terwijl ik je kan filmen. Ik laat mijn zeiknatte en gesmeerde kut zakken op zijn staaf en wip op en neer. Ik zie hoe Daddy vol geniet en toch ook alle details nog weet te filmen. Dan legt hij zijn telefoon weg en snuift nog aan de poppers. Ook ik ontkom er niet aan en na twee flinke hevige inhalen, berijd ik zijn staaf alsof ik een paard in galop berijd. Wat een harde staaf voel ik diep in mijn kut schuiven. Heen en weer en op en neer. Ik kan niet stoppen en wil niet stoppen. Ik wil deze lul in mijn kut voelen neuken. Ook Daddy gooit zijn heupen bij elke stoot omhoog, los van het bed. Zo berijd ik zijn pik nog enige tijd. Dan spring ik van het ‘paard’ en zet de opname met mijn telefoon op stop. Hier kan ik later nog veel van genieten. Ik heb al veel filmpjes van Daddy en mij en zelfs van mijn hoerige zus Latoya. Ik verveel me nooit meer als ik dagelijks zo geil ben. Altijd kan ik een filmpje bekijken of foto’s terug zien. Wordt tijd voor een echte cameraman, denk ik wel eens. Dat gaat vast gebeuren als ik met mijn zus Latoya en Daddy een trio aan ga. Dat is de volgende stap van zus en mij om Daddy te verrassen. Twee kutten voor hem om te neuken. Naast elkaar op de knietjes en Daddy erachter om van de ene kut naar de andere te wippen. Wat in het vat zit verzuurt niet. 

Terug in bed, pakt Daddy me bij de arm. “Zo slet, nu ben je mijn loopse teef. Hup het bed uit en volg mij. Daddy neemt mij mee en we gaan naar de logeerkamer. Daar zoekt hij nu wat lingerie uit wat ik moet aantrekken. Het wordt een zwarte lak bh met een open lak slip. Zwarte lak jarretel en zwarte netkousen. Vingerloze lakhandschoenen met veel blinkend beslag als een soort kopspijkers. Dan een zwart kort lakrokje met kant aan de zijkanten. Rode pumps en een zwarte pruik. Hij neemt een riem en haakt die aan het oog van mijn collar. Ik zie dat hij een zweepje en een dildo met zuignap pakt. Zo gaat hij voorop naar beneden met mij aan de riem achter hem aan. 
“Kom loopse teef. Schenk mij maar eens koffie in en ook lust ik iets te eten”. Ik voer zijn opdracht graag uit. Heerlijk om op mijn hoge heels te huppelen in de keuken en de kamer. Dan voel ik me een echt geil wijf. Terwijl ik bezig ben met de kleine lunch,  voel ik dat Daddy mij overal betast. Hij geeft me opdracht om over het aanrecht voorover te buigen. In deze positie voel ik hoe Daddy staande achter mij, zijn staaf in mijn kut drukt. Hierdoor leg ik even mijn werkzaamheden stil. 

We eten aan tafel en als we klaar zijn trekt Daddy mij aan de riem naar de voorkamer. De salontafel maakt hij leeg en sommeert mij op mijn knieën op een kussentje daarop plaats te nemen. Zo blijf moet ik blijven zitten, want Daddy gaat weer filmen en foto’s nemen. Dan plaatst hij de dildo met zuignap achter mij op de salontafel en krijg ik opdracht om deze te berijden. De riem hangt nog steeds aan mijn collar en hangt naast de salontafel. Ik voel me als een loopse teef en hoop dat Daddy niet te lang wacht om mij te dekken. Zo goed ik kan wip ik op de salontafel op de dildo op en neer. Daddy loopt met zijn camera rond de salontafel en geniet van mijn hoerigheid en loopsheid. Ik doe veel voor hem en zo neuk ik de dildo bijna door de salontafel. Al filmend en met tussenpozen, slaat Daddy met het zweepje op mijn reet. Hij heeft er plezier in zo zie en hoor ik. En weer krijgen mijn billen een pak ransel met het zweepje. Nu iets harder en sneller. Het verhoogt mijn genot en daardoor laat ik zeker vijf tot tien minuten lang, de dildo mijn kut doorneuken.

“Dat is ook weer verzonden naar je geile zus. Dan kan ze zien hoe ik je aanpak en kan ze zich voorbereiden op de date aankomende week. Wat ben ik toch een bofkont met twee van die geile snollenzusjes.”
Daddy blijft voor me staan en richt zijn pik op mijn pijpbek. Zonder iets te zeggen, neem ik hem in mijn mond, wetende dat dit ook weer gefilmd wordt. Ik zweef weer met zijn lul in mijn bek en ik zuig en veeg en klop. Samen snuiven we weer aan de poppers. Mijn pijpsessie wordt er alleen maar hoeriger op en natter. Hij legt zijn telefoon nu neer en pakt mijn hoofd beet om me zo over zijn lul te trekken. Ik pijp , kokhals en lik dat het een lieve lust is. Het kwijl loopt uit mijn bek en ik ga maar door en door. Ik wil niet stoppen, maar moet wederom pauzeren van Daddy. Hij loopt nu naar mijn achterzijde en dwingt me om zover mogelijk mijn kut naar achteren te verplaatsen, zodat hij staande tussen mijn benen en heels, zijn lul in positie kan brengen. Hup, weer die telefoon en dan filmt hij hoe zijn staaf mijn kut binnendringt. Dan weer eruit en hup, weer erin. Dit herhaalt hij een tijdje en legt alles vast op film en foto. Ik geniet ondertussen van zijn neukpartij. Mijn kut staat wijd open en het kost hem geen moeite om met losse handen die paal van hem steeds mijn kut in te stoten. Dan legt hij de telefoon weer weg en pakt me wederom bij mijn heupen vast. Zo trekt hij mijn neukkut steeds bij alle stoot hard over zijn lul heen. Nu voel ik nog n hand en bemerkt wat hij met die andere doet. Flats, pats, en …. Keer op keer slag voel ik de zweepslagen op mijn reet. Daddy neukt gewoon door en kermt en kreunt net zo hard als ik. De slagen klinken op mijn lakkleding bijna angstaanjagend. Mij windt het alleen maar op. Flats… pats en nog meer en meer… Omdat ook Daddy nog niet wil klaarkomen, wordt een pauze ingelast. Samen nemen  we wat te drinken en gaan weer naar boven. Ik krijg opdracht me weer om te kleden. “Jij mag zelf beslissen geile kut, wat je aandoet. Mocht het me niet aanstaan, dan stuur ik je gewoon terug. Terwijl ik me weer omkleed, kijkt Daddy ondertussen op bed liggend, wat filmpjes die hij heeft opgenomen. Ook nu stuurt hij Latoya wat afbeeldingen van mij en hem.

Ik kom binnen en start de verleidingsshow. Ik ben nu geheel gekleed in het rood. Geen zwart of witte kanten boorden. Alles is rood. Ook heb ik een lange doorschijnende avondjurk aan. “Hallo slet  van me, verzin eens wat anders. Allee… omkleden. Oh, die zag ik niet aankomen, dus snel weer weg en omkleden maar. Wat nu? Wacht, ik krijg een idee. Ik kleed me helemaal om en controleer en werk mijn make-up even bij. Een rode korte pruik en in deze outfit zie ik eruit als een Sissy. Onder de doorschijnende witte blouse een zwart bh-tje met kwart cups. Over de blouse een donkerblauw stoffen stropdasje. Daaronder draag ik een zwart te kort rokje en een rustige eenvoudige collar. Mijn witte fijne kanten kniekousen steken in lage heels. 
Dan loop ik met een vinger in mijn pruilmondje en een wat scheef gehouden hoofd verlegen de kamer binnen. “Holy shit, dat is wat ik bedoel meisje. Kom maar gauw bij Daddy. Ik zal je op je gemak stellen. Kom maar meisje. Kijk eens…. Een lekkere lolly voor jou. Die lust je vast wel. Deze is lekker groot en probeer maar en lik maar even lekker aan mijn lolly. 

Het spel kan weer beginnen ik lik en zuig aan zijn lolly en laat het me smaken. Liefdevol word ik over mijn lijf zachtjes gestreeld en dan grijpt zijn hand onder mijn rokje. Daar vindt Daddy mijn clitje streelt. Daddy kan niet meer langer wachten. Hij legt mij op mijn rug op bed en spreid mijn benen. Dan tilt hij deze beide omhoog en legt ze over zijn schouder. Mijn open witte kanten slipje is geen belemmering en ik voel zijn eikel tegen mijn kutje. Daddy fluistert wat hij van plan is. “Ik zal voorzichtig mijn lolly in je kutje duwen, zodat je kutje ook kan genieten van mijn lolly. Vind je vast lekker.” Nou en of ik dat lekker vind. Ik voel zijn eikel mijn kutje binnendringen en in een rustig tempo boort hij zijn lolly steeds dieper mijn slettenkutje binnen. Hmmm… dit is lekker. Benen in de lucht en mijn kutje helemaal open gesperd voor zijn staaf. Daddy begint nu wat sneller en dieper te neuken. Zo houdt hij het minutenlang vol en ik geniet van deze penetratie. Daddy laat me nu weer poppers snuiven en met de chems nog werkend in mijn lijf, laat ik alles toe wat en hoe hij me neukt. Ik voel me een geile Sissyhoer en druk mijn kut steeds verder omhoog, zodat zijn volledige staaf volledig in mijn Sissykut verdwijnt. Steeds weer opnieuw herhaalt Daddy deze neukbewegingen. Dan weer lange halen en diep in mijn kutje en dan weer korte stoten. Hierbij komt de eikel van zijn lul net door mijn kutspier om dan weer terug te trekken. Dit in een steeds sneller tempo. Hij wisselt lange diepe halen steeds af met korte stootjes.

Nadat wij samen nog gretig aan de poppers snuiven, zweven we niet alleen door de kamer maar zetten we het op een heftig ongecontroleerd hoerig neuken. Deze actie duurt een minuut of drie vier en dan gaan we beiden door het klaarkomlint. Mijn prostaat wordt getriggerd en ik kom hevig klaar op het zelfde moment spuit Daddy zijn room diep in mijn kut. Nog wat nastoten en dan keert de rust geleidelijk terug en zijn we ook wel wat uitgeput. We blijven nog een tijdje zo liggen en tongen ons naar een totaal tevreden geil en hoerig slot van deze neuksessie. Een pauze is op zijn plaats en toch ga ik me daarna nog een keer omkleden. Mijn hoerig gevoel is niet over. Ook weet ik dat Daddy zeker nog in staat is, om zijn lul stijf overeind te krijgen. 

Ik kleed me als een ordinaire straathoer, maar nu in zwart en wit. Mijn outfit bestaat uit een laag uitgesneden zwart doorschijnend topje, met daaronder een grote witte gevulde bh met tieten cup D,  ofwel van 800 gram per stuk. Het topje is te klein om deze doorschijnende zwarte bh met de grote tieten en grote tepels geheel te bedekken. Dit is hoe ik mezelf graag zie en wat ik graag draag. Een hoerenoutfit. 
De zware tieten deinen bij elke stap op en neer en geven me het ultieme vrouwgevoel. Zwarte netnylons onder mijn wit kort strechjurkje en natuurlijk de zilveren hoge heels. Een zwart leren collar met spikes maken het compleet net als mijn vuurrood gestifte lippen en de nog zwaarder aangezette oogschaduw van zwart en blauw. Om het hoerige uiterlijk nog meer te versterken, heb ik gekozen voor een gitzwarte pruik. Natuurlijk zal dit weer een groot neuk festijn worden en ik denk de laatste van deze dag. Door de chems en poppers voel ik me een ontzettende hoer die op lul uit is. Daarin wordt ik niet teleur gesteld. Na een lange neuksessie in allerlei standjes komt uiteindelijk na meer dan een uur Daddy weer kreunend klaar. Weer voel ik zijn sperma diep in mijn hoerenkut spuiten. Wat een feest. Wat een beest. Wat een hengst. En ik? Ik voel me een gelukkige ordinaire voldane afgeneukte straathoer. 

2363 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.