Bukkake Gangbang

Geplaatst door: travo-linda op 09-10-23

Het is weer zover ik mag weer een middag de hoer uithangen, heerlijk even je zelf omtoveren naar een geile hoer.

Dit keer ga ik naar de cinema in Amersfoort, ondanks dat ik vroeg ben zijn er al manen binnen.
Ik heb mij thuis al opgemaakt dat is veel fijner en kan ik er meer werk van maken, het enige wat nog mist is lippenstift.
Het is wel gek om opgemaakt over straat te gaan, al maakt het mij ook vreselijk geil.
Maar goed bij binnenkomst is het eigenlijk gelijk raak, mannen zijn soms zo direct wat ik lekker vind hoor. kom om als hoer gebruikt te worden. Ben dus ook niet zo gek op romantische gedoe. Ik wilde eigenlijk in de sling beginnen maar het is in de hetero film zaal begonnen. Een mooie man met een nog mooiere pik die strak vooruit staat bied zich aan, ik pak de lul lekker vast de man heeft er duidelijk zin in en wil dat ik hem pijp. Nu ben ik gek op grote pikken maar deze moet ik even aan wennen, hij niet alleen lang maar ook nog eens heel dik. Heerlijk uiteindelijk krijg ik hem helemaal in mijn keel, ik moet af en toe naar adem happen.

Na een paar minuten echt lekker diep te hebben gepijpt neem ik even een korte pauze, even kijken wat er nog meer aan mannen is. Op het grote bed ligt in middels een andere Travo, mooie dame ook, ik besluit ook op bed plaats te nemen. Dit is voor veel mannen het signaal hier moet ik bij zijn, hier gaat het gebeuren. en dat klopt ook binnen no time voel ik overal handen en heb ik 4 pikken voor mijn hoeren gezichtje hangen. Er zit maar een ding op en dat is ze allemaal heerlijk diep te pijpen, ook voel ik van achter mijn kutje gevuld worden met zo lijkt een paar vingers. Die gaan er gemakkelijk in want ik heb de avond ervoor met twee dildos in mijn kut gezeten. De man achter mij heeft dit door en doet een condoom om en, niet veel later is hij mij volgas aan het neuken. Heerlijk geen gezeik gewoon afwerken, ondertussen heb ik aan de voorkant de eerste spuiter te pakken.

Hij spuit zich heerlijk over mee leeg, en zoals zo vaak van een spuiter komt een spuiter. Dit keer een voltreffer in het gezicht, het maakt mij niet meer uit want oa door de popper die ik af en toe inhaleer ben ik zo ongelofelijk geil. Dit neuk en pijp festijn gaat nog wel even door. Aan het einde van de middag ben ik geneukt door 9 man geen record ik zit volledig onder het sperma. Ik ben voldaan ,volgende keer ga ik naar de cinema in Arnhem. Ook daar wil ik weer lekker worden gebruikt als slet, ben op zoek naar een goede DP die heb ik nog nooit met twee echt pikken gadaan.

geile groet,

TLinda        

2720 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.