Een nieuwe 'baas' (deel I)

Geplaatst door: hannewilwel op 14-10-23

Helaas, voelde ik eigenlijk vanaf het begin dat het geen blijvende relatie zou worden, hoe goed we ook ons best deden. Hij is wie hij is en ik ben wie ik ben en die match was niet ideaal te noemen. Buiten de seksrelatie was er niets waar ik me prettig bij voelde, omdat ik vanaf het begin teveel op mijn tenen moest lopen en mijn woorden zorgvuldig moest kiezen. Verder zeg ik er niks over. Maar eerlijk is eerlijk, zijn spelletjes waren voor mij een genot. 

Mijn nieuwe zoektocht, waarbij ik gezien mijn leeftijd er vanuit ben gegaan dat het een moeilijke zoektocht zou worden, leverde toch onverwachts vrij snel twee serieuze reacties en relaties op. Ja, een single man is natuurlijk wel de kers op de taart. Met hem heb je verder geen gedoe met vrouwen, waarmee je rekening moest houden. We kunnen doen wat we willen. Het niveau tussen ons past beter en hij eist me verder niet privé op. In het spel moet ik hem wel met  baas aanspreken, maar dat is voor mij een genot. We hebben vooraf samen onze wensen door genomen en er is vertrouwen en begrip. Beiden zijn we recent getest (was een eis van ons beiden) en dus groen licht voor onze escapades.

Onze eerste ontmoeting afgelopen week, was een onvergetelijke geile enerverende date. Baas domi heeft zich aan zijn afspraken gehouden, ik heb geen pijn ondervonden alleen genot en daardoor kon ik hem in bijna alles tegemoet komen. Hij heeft een eigen ingerichte zolder voor lingeriesletten als ik en dat maakt het wel compleet. Ik weet dat hij nog een slet bezit en dat er ook “vrienden” van hem over de vloer komen om die sletten te verwennen, zo niet uit te wonen. Wat heeft hij op zolder een geile hoerige speeltuin voor mij (en ik denk ook voor hem natuurlijk). Een speeltuin met veel doordachte apparaten en constructies, waarbij je als snol meteen vrolijk wordt. Zoals hij zei; “jij bent mijn snol en daarmee punt uit. Een gore hoerensnol, niet meer en niet minder en dus zul je er rekening mee moeten houden, dat je veel in de sling misbruikt zult worden. Houd daar dus maar rekening mee”. Hmm.. heerlijk vooruitzicht, neem dat maar van mij aan. Ik heb voor hem ook recent snollen schoenen aangeschaft, zodat ik inclusief make-up en pruik hem als een volwaardige lingeriehoer kan dienen. 
Het was zover. Ik ging voor het eerst naar baas toe, gespoeld en gedoucht en om 11:00 uur stapte ik de auto in op weg naar de Veluwe. Natuurlijk wel met de geile opwindende kriebels in mijn buik en ook van nieuwsgierigheid. 

Aangebeld en jawel, we waren wat gezicht al bekenden voor elkaar. Het was net een rode draad. Eerst koffie en gelachen om onze uitglijders. Ik voelde me thuis en op mijn gemak. Na een klein half uurtje (denk ik) werd me de weg gewezen waar ik me kon douchen en omkleden. Een mooie ruime badkamer waar ik me ook zelfs nog kon spoelen of naspoelen. Ik had een eigen kamer om me tot snol om te toveren. Aan alles was gedacht. “Leg je lingerie maar op het bed, zodat ik kan kijken wat ik je laat aandoen”. Ik had zowat de hele garderobe aan lingerie meegenomen, zoals hij had gevraagd, en legde dat op het bed uiteen. Zwart, rood, wit,  latex en lak. Pruiken, make-up en pumps, alles zat in de weekendtas. Zo’n 10 stuks verschillende nylons van kleur al dan niet netnylons en verschillende jarretels ook in diverse kleuren en materiaal. Baas zocht het een en ander bij elkaar en zei; “Neem de tijd, want we hebben de hele dag snol. Ik heb beneden de rest, maar dat merk je vanzelf wel. Als je denkt dat je klaar bent, dan bel je met deze kleine koeiebel. Ik kom je dan wel halen of ik roep je. Tot zolang blijft je op je kamer”. Ik antwoordde netjes met twee woorden. 

Hmm.. heerlijk, zo kom ik wel in mijn snollenrol. Nadat ik me nogmaals even had opgefrist en van parfum had voorzien, kleedde ik me langzaam aan. Ik nam ook een halve pil en maakte me vervolgens op met rouge. Vervolgens flink zware oogschaduw opgedaan en als laatste de lipstick. Ik kan zo van mezelf als slet genieten als ik in de spiegel kijk. Heerlijk geil. Ik voelde dat ik wat voorvocht verloor en likte het gauw op. Zo lekker. Ik mocht absoluut geen slipje aan, dus als laatste mijn lakrokje aan met de open blouse, die ruim uitzicht gaf op mijn bh met neptieten. Ik controleerde nog even of alles zat zoals het behoorde en na een klein uurtje (toch nog) was ik klaar als zijn gore snol en belde.  
Niet dat baas meteen kwam hoor, maar na ik denk zo’n 6-8 minuten riep hij dat ik naar beneden moest komen. Ik liep de kamer in en hij vertelde direct dat ik nu zijn snol was en voorlopig wat huishoudelijke taken moest verrichten, te beginnen met het inschenken van de koffie. ”Verder verlang ik dat je me tussentijds opgeilt want anders zwaait er al straf voor je. Schenk voor jezelf ook koffie in en kijk maar hoe ik het meest geniet van een snol om me heen. Dus doe je best, snol”. Ik schonk de koffie voor hem in, waarbij ik hem diep in mijn decolleté liet kijken. Toen ik voor mezelf inschonk, bukte ik zover mogelijk voorover met mijn achterste naar hem toe gekeerd. Hij  liet tevreden geluidjes horen en dat stemde me op mijn gemak. Ik nam plaats in de stoel naast de bank en deed mijn benen iets van elkaar. Hiermee had hij een mooie inkijk op mijn kruis zonder slip. Ik streelde mezelf over mijn tieten en benen in nylons. Hij genoot met volle teugen. Prima. 
Toen ik de koffie op had, bracht ik mijn kopje terug naar de keuken en kwam terug met een stofdoek, die hij zichtbaar had klaar gelegd denk ik en liep daarmee in de kamer rond. Links en rechts wat stof wegnemend, maar vooral zoveel mogelijk wiegend met mijn kont en overdreven veel voorwerpen afstoffen die op de grond stonden. Hierbij  goed gebukt en met mijn reet zijn kant op natuurlijk. 

“Oh, ik heb nog iets voor bij de koffie baas, zal ik even?” Ik zag dat hij verrast was en ik liep op hem af en boog me voorover tussen zijn benen en ritste zijn broek open. Hij liet het gebeuren en dus ging ik verder. Ik bevrijdde zijn ietwat slappe lul uit zijn broek en streelde deze zachtjes van boven naar beneden en nam de balzak natuurlijk mee. “Mag ik uw paal even proeven baas, als koekje voor bij uw koffie”? Hij ging wat verzitten en trok zelf zijn broek onder zijn kont vandaan. Ik deed deze uit en legde deze netjes over de rand van de bank en dook gelijk met mijn bek op zijn lul af. Ik slokte de eikel naar binnen. Maakte duidelijke smakgeluiden en gromde van geilheid. Hij ook. Mijn baas had het naar zijn zin. Ineens duwde hij me weg en riep dat ik weer aan het werk moest. Hij liep de kamer uit en even later zag ik een soort harige staart of zoiets. Hij ging in de bank zitten en riep dat ik moest komen. “Hier komen snol en met je kut naar me toe draaien en bukken”. Ik voelde dat hij met zijn vinger wat glijmiddel in mijn kut drukte en meteen daarna voelde ik een ijskoud stuk metaal op mijn kut drukken. Rond dat wel. En ik ontspande zoveel mogelijk. Hij drukte door en ineens floepte er een metalen buttplug mijn kut binnen. Wat zeg ik? Het laatste stuk zoog mijn kut die buttplug naar binnen. “Kijk snol, dat staat je beter een staart uit je kut”. Ik keek om en er hing onder mijn tekort lakrokje zeker een halve meter pluizige hondenstaart. 

Whow.. ik voelde me nu wel een erg loopse teef. Nou voor ik het dacht riep baas al dat ik als loopse snol moest doorpoetsen. Ik stofte hier en daar wat met wulpse bewegingen als een loopse teef en nam ook nog even zijn lege kopje van de tafel en bracht dit weg. In de keuken voelde ik ineens een riempje om mijn nek gegespt worden. En weer moest ik door met werken. Na een poosje kwam hij op me af en klikte een ketting aan de halsriem. “Op je knieën loopse teef en doorgaan”. Ik  kroop op handen en voeten door de kamer stilletjes aan dirigeerde hij me naar de keuken en bond de ketting vast aan de verwarmingsbuis. Blouse uit snol. Ik gehoorzaamde direct. Hij nam de blouse en weg was hij. Ik mocht op een laag krukje zitten zei hij. Okay, wel zo lekker ipv op je knieën.
Ik kon net niet de kamer inkijken, ondanks dat de deur open stond. Wel kon ik onder het gordijntje van de keukendeur naar buiten kijken. Ik hoorde de buren  in de tuin en vroeg me af of de buitendeur op slot zat. Kwamen ze spontaan via de achterdeur bij elkaar over de vloer? En zo ja, was de deur open? Ik hoorde dat er werd gebeld. Ik had eerder via de chat met hem wel eens gesproken over een man of CD  extra erbij en hoe ik daar tegenover stond. Als iedereen gezond was, dan kan er veel had ik gezegd. Zou hij dat onthouden hebben? Ik hoorde de voordeur opengaan en verder kon ik niet horen wat er werd gezegd of wie er binnen kwam. Nu gingen ze de kamer in. Ik zal je jas even aannemen hoorde ik baas zeggen. Maar ook hoorde ik hem zeggen; “zo slet, dat ziet er uitstekend uit. Je kunt zovast met die snol uit de keuken even  kennismaken. Ik zal ze even halen”. De adrenaline joeg door mijn lijf. Mijn baas kwam en maakte de ketting los en nam me mee op mijn knieën, als een loopse teef, de kamer in. Kijk slet, dit is nou die snol waar ik het over had. Stel je even netjes voor”. Ik ging op mijn knieën zitten en stak mijn hand uit en zei: “ik ben snol”. Zij antwoordde dat ze slet heette en dat hij daar ook haar baas was.

Baas ging in de bank zitten en liet zich nog een kop koffie inschenken. Ik liep naar de keuken en schonk zijn koffie in. Toen ik terug kwam, zat slet bij hem op schoot met haar rug naar baas toe. Ik zette de koffie op het tafeltje naast de bank en keek even naar slet die die de baas aan haar tepels werd getrokken. Ook slet had geen slip aan. Ze draaide wat met haar kut over zijn staaf. Waarschijnlijk hadden ze dit vaker gedaan. “Zuig snol even op haar clit slet”. Zo boog voorover, nam mijn clit in haar handen en trok me naar haar slettebek. Jeetje. Een hoer die aan mijn clit zuigt. Een blonde slet nog wel in een hoerig korset met opencups en met jarretels. Geil zeg. Doordat slet zover voorover boog, kwam haar kut goed omhoog en stak baas zijn lul in haar kut. Ik genoot intens van dit geile tafereel. Baas drukte zijn heupen nu in een rustig tempo omhoog en drukte zo zijn neukstaaf dieper haar kut in. Hierdoor drukte hij slet weer dichter op mijn clit waardoor ik die steeds iets dieper in haar strot neukte. “Genoeg slet. Snol moet het niet te lekker gaan vinden”. Ze stopte met pijpen en ik vond het jammer. “Nu jij snol. Op je knieën en pijp die clit van slet”. We voeren om de beurt steeds een pijpsessie uit. Op een gegeven moment moest slet van zijn pik af en vroeg hij mij zijn lul schoon te likken. OMG dit is geil hoor. “Melk jij ondertussen die tepels van snol even geile slet. Ik voelde hoe slet mijn tepels onder handen nam. Je kunt hieruit opmaken dat ook zij tepelgeil is. Geraffineerd speelde ze geil met mijn tepels. Geil lekker. 

“Okay stelletje hoeren, we gaan naar de hoerenzolder dus hup in de veren. Neem jij snol even aan de ketting mee slet? En houd haar kort aan de teugel zodat ze niet teveel vrijheid krijgt. Baas sloot de rij terwijl we twee trappen opliepen naar onze afwerkplek, zal ik maar zeggen. Ik hoorde muziek die past in een hoerenhuis. Wat een kei van een baas zeg, hij denkt overal aan. Voordat we het gordijn doorgingen moest ik stoppen en werd ik geblinddoekt. Het eerste wat me opviel was dat het naar mannen rook. Althans naar diverse luchten van aftershave en ik dacht ook alcohol of wat het was. De muziek was aardig geil opfokkend en wat volume betrof. Ik werd ergens met mijn rug tegenaan gezet. Ik moest de benen uit elkaar doen en ik hoorde dat slet mijn enkelbanden moest vastmaken. Ik werd links met gespreide benen nu ergens aan vastgemaakt. Ik kreeg ook polsbanden om en ook mijn armen werden gespreid ergens aan vastgemaakt. Zo te voelen moest dit het kruis zijn. Mijn jarretel werd opgetrokken en nylons gefatsoeneerd, voelde ik. Volledig opgeleverd hing ik daar “klaar voor gebruik”. Mijn baas maakte nu een opmerking, waardoor ik nu zeker wist dat er nog iemand meer op zolder was, maar niet hoeveel. “Heren, mag ik u uitnodigen? Hier is mijn nieuwe snol die graag hoerig gedrag vertoond, dus ik zou zeggen, maak er dankbaar misbruik van en geniet vooral geil van deze snol.. Slet kent u al, maar zij zal u als eveneens zoals voorheen van dienst zijn. “Okay slet, schenk de heren maar wat in en doe mij ook maar een pilsje. 

Ik voelde handen over mijn lijf glijden en werd ook nat gezoend, waarbij de tong (van wie dan ook) diep mijn strot werd ingedrukt. Jeetje, wat geil opwindend. Ondertussen voelde ik meerdere handen. Een hand trok aan mijn clit en anders dook achterlangs en trok met rukken aan mijn staart, waardoor de buttplug een heerlijk gevoel achterliet. Ondertussen werd er ook weer getongd, maar ik dacht dat het nu een andere man was. Met zwoele muziek en al die aandacht voor mijn hoerenlijf raakte ik behoorlijk opgewonden, zeker omdat ik ook niks zag door de blinddoek die ik om had. Er werd nu volop aan mijn tepels getrokken en wederom werd er een paar keer goed aan mijn staart getrokken. Weer later voelde ik hoe mijn clit een mond werd ingezogen en vreselijk lekker nat werd gepijpt. “Goed zo slet, pijp die clit maar eens lekker af”. Nu wist ik dat slet mij aan het pijpen was. Even liet ze mijn clit los en gaf een gilletje, toen iemand haar met zijn lul achterlangs doorboorde. Hier wil ik niet meer weg, dacht ik 
(wordt vervolgd)

2566 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.