Een nieuwe baas (deel II)

Geplaatst door: hannewilwel op 17-10-23

Door mijn nieuwe baas in Apeldoorn, was ik als snol en slet beland op zijn hoerenzolder. Daar ging hij me, voor mij de eerste keer) voorstellen aan enkele “vrienden” van hem die mij wilde testen of ik wel snollerig geil genoeg was en voldeed aan de wensen van zijn “vrienden”, die vaak bij hem over de vloer kwamen. 

Terwijl ik geboeid aan polsen en enkels aan het kruis was bevestigd, werd ik door een slet gepijpt, die op haar beurt weer van achteren werd doorgepaald.  Ik genoot van deze geile toestand op zijn hoerenzolder. Zo te ruiken werd er een sticky gerookt. Het leek alsof ik daar ook wat van meekreeg. Opwindend rook het in ieder geval wel. Ik kreeg een flesje poppers onder mijn neus gedrukt en er werd één neusgat dichtgedrukt waardoor ik wel moest snuiven. Nou, dat is aan mij wel besteed. Ik kon het merk niet zo gauw achterhalen, maar nadat het tweede neusgat ook even werd verwend, voelde ik me een gebruikershoer en wilde meer en meer. OMG pak me, neuk me, pijp me. Er werd aan mijn tepels getrokken en ik voelde hoe er tepelklemmen op bevestigd werden. Gloeiend wat was dit lekker opwindend geil. Vooral ook met het gekreun van die pijpende slet erbij was ik als was en wilde ik alles wat geil was. Aan haar gekreun te horen werd ze aardig door die flinke paal doorgeneukt. De slet pijpte me zoals alleen een slet dat kan. Zo geil diep en nat. Ik voelde ook hoe er aan mijn vossenstaart met korte rukken werd getrokken zodat mijn kut ook heerlijk werd geactiveerd in hoerigheid. Ik denk dat het slet was die tijdens het pijpen van mijn clit ook aan de vossenstaart trok, maar het kon ook een van de vrienden zijn. Het zal me ook een wordt wezen. Ik stond daar door de poppers van hoerigheid een partij te geilen en gore taal uit te kramen. Whow wat heerlijk geil. Ga maar door mensen, ga door, neem mijn hoerenlijf en doe er mee wat jullie geil vinden. 

Na een poosje werd ik losgemaakt en kon het bloed weer door mijn slapende armen stromen. Met baas erbij waren er nog drie vrienden van hem, zag ik. In de leeftijd van tussen de 35 en 60 denk ik. Ik keek eerst naar hunnen zaadpalen i.p.v. naar hun gezicht en ik voelde me feestelijk hoeriger worden. Heerlijk. Allemaal geile naakte kerels met geschoren zaadpalen, die twee sletten kwamen verwennen en of uitwonen. Wat een heerlijk geil feest. Door de kamagra, stond mijn clit steeds in vol ornaat wijzend naar die geile kerels, zeker na de pijpbeurt van slet. Jeetje, wat een heerlijk hoerig aangekleed wijf zeg, die slet. Lange blonde haren in tegenstelling tot mijn zwarte korte hoerenpruik. Geweldig hoerig om dit op deze zolder te mogen aanschouwen. 

“He teef, kom hier en hup de sling in met je zaadkut. Deze heren zijn hier niet gekomen om over het voetbal te praten, maar om jouw kut uit te wonen. Hup de sling in en snel graag”. Voor zo goed en kwaad liet ik me in de sling zakken en mijn enkels werden ook daar vastgebonden met leren riemen aan mijn enkelbanden en wel zo, dat mijn slettenpoten uiteen en iets omhoog in de lucht werden getrokken. Door een vernuftig katrolmechanisme konden mijn poten ook verder uiteen getrokken worden. Vervolgens werden mijn polsen naast me vastgemaakt. Ook d.m.v. een leren riem, die onder mij door werd gehaald. Ik had een beperkte vrijheid van beweging met mijn armen, maar toch niet teveel. Ik kon wel makkelijk met één hand aan mijn clit komen en ik kon aan elke zijde een lul betasten. Twee kerels gingen elk aan een zijde van me staan en drukte om beurten hun stijve zaadpaal in mijn snollenbek. Nummer drie stond met een tube glijmiddel tussen mijn benen en trok de vossenstaart uit mijn kut. Whowww… Ik had echt het gevoel dat mijn kut open stond en niet meer wilde sluiten. Hij spoot vervolgens een flinke straal mijn kut binnen. Oh wat is dat lekker om die koude vloeistof in mijn kut te voelen. 

Hij gaf het flesje aan baas, die zijn (andere) slet opdracht gaf om over een soort bok te gaan hangen. Haar kut werd hierdoor aardig omhoog gericht. Hij bond handen en voeten vast aan haken, die voor en achter de bok waren aangebracht. Wat een geil gezicht zeg, die hoerig aangeklede slet daar zo te zien hangen over die bok. Even dacht ik, dat wil ik ook, maar ik had nu genoeg aan de sling, waarin ik met mijn open staande kut voor iedereen goed zichtbaar was. Mijn kut stak namelijk aardig de lucht in. Ook slet kreeg een scheut glijmiddel in haar kut gespoten. Jeetje, ik moet wel opletten, want ik voelde nu hoe een harde lul ineens in mijn kut werd gepompt. “Ja, goed zo, die plug heeft je hoerenkut lekker open gegooid snol”. Hij pompte zijn lul zo ver als hij kon mijn kut binnen. Oh, rustig aan schat, dacht ik even, maar de geilheid overwon de eventuele pijnscheutjes. Mijn kut werd geneukt en hoe. Wat een lange paal heeft hij toch. Hmm… toe maar geile hoerenloper, neuk me maar. Mijn kut is voor zaadlullen, dus pomp je maar lekker leeg schat. De twee naast mij vermaakte zich met mijn tepels en met mijn clit en ondertussen lieten ze mij nog steeds om de beurt aan hun zaadlullen pijpen. Gedisciplineerd wisselden zij onderling hun zaadlul in mijn snollenbek. Zo hield ik ze beiden keihard. Wat wil ik nog meer. 

Ik zag hoe baas een dildo in die kut van die slet neukte. Allemachtig, wat een hoerenfeest is dit. Weer werden er poppers onder mijn neus gedrukt, waarvan ik gretig gebruik maakte. Nadat deze zijn werking deden, gilde en smeekte ik alles bij elkaar om mijn kut flink door te neuken. “Ja, toe maar schat, neuk deze hoerenkut van deze snol maar geil door, toe maar, pomp je lul maar diep in mij kut. Spuit je zaad maar naar binnen”. Ik vloog door die poppers weer van hoerigheid en geilheid en schold mezelf uit voor alles wat ik voelde dat ik was. Een hoer. Ik hoorde hoe de heren genoten van mijn optreden. “Zo, die hoer heeft er zin in zeg”. Ja, ik heb er inderdaad zin in. Toe maar. Woon mijn hoerenkut maar uit. Ik werd hoerendol ook om slet zo te zien hangen over de bok en hoe ze met die zwarte dildo door baas werd gepaald. Ook zij kreeg poppers onder haar neus gedrukt en ik hoorde haar ook smeken om meer en meer. Wat een geile slet is dat ook en wat ben ik ook een geile loopse teef. 

Nummer drie stopte met het doorpalen van mijn kut en zei tegen de ander, dat het zijn beurt was. Geen probleem. Nummer twee pakte ook een condoom en rolde die zeer bedreven over zijn zaadpaal. Daarna dook hij met zijn hard gepijpte lul tussen mijn benen en drukte deze zaadlul ook zonder waarschuwing direct door naar binnen. Ja, deze is dikker dan die eerste, waardoor mijn kut nog meer voelde tijdens het doorpalen. Korter maar wel echt dikker. Jeetje. Wat maakt het uit als er maar lul in mijn kut zit. Toe maar, heerlijk. Neuk maar schat. Nummer twee neukte op een andere wijze en dit kon ik zo wel een uurtje volhouden. Puur geil hoerig genieten is dit. Ik kreeg zowaar tussendoor wat te drinken. Hmm.. dit is wel lekker verfrissend zeg. Zit er een smaakje aan wat ik niet ken? Ik zweefde weer weg van geiligheid en tussen het pijpen van de twee kale lullen door vroeg openlijk of ze me als gore hoer wilde neuken en uitwonen. Mensen, wat gebeurd hier? Ik keek naar mijn pumps en nylons benen aan de jarretel, zag ze wijdbeens de lucht insteken en realiseerde me dat de blik op mijn kut wel erg uitnodigend moest overkomen. Slet werd nu door nummer drie gepaald zag ik en baas stak zijn lul in mijn snollenbek. Jeetje wat is dit een bijzonder inwijdingsfeestje voor mij als snol. Eindelijk weer een domi-baas, maar nu één, die mij als teef wil delen met zijn geile vrienden. Daarvoor dien ik uiteindelijk ook. 

Ik pijpte met deze gedachten mijn baas op mijn best. Ik liet smakkende geluiden horen en ook tevreden kreuntjes van geil genot. “Heel goed snol, geniet er maar van geile hoer, goed zo, laat maar horen dat je je overgeeft aan hoerigheid en snollerigheid. Jij bent mijn snol. Toe maar. Kreun maar. Laat maar horen dat je een geboren snol bent. Goed zo”. De overige heren beaamde dit en vertelde baas , dat hij een goede vangst had gedaan met mij. Jeetje, wat is dit heerlijk om aan te horen. 

Na enige tijd werd er weer gewisseld. Nog geen zaad gespoten, maar gewoon neuken. Ze blijven gewoon neuken die kerels. Dit ging maar door en door. Ik vond het niet erg, dat er na enige tijd en voordat nummer één zijn lul in mijn kut ging rammen, een drinkpauze werd ingelast. Ik moest wel in de sling blijven liggen en slet over de bok blijven hangen. Tja, daarvoor ben je slet en snol. De heren spraken over ons als goedkope hoeren en wat ze allemaal met ons dachten te gaan doen. Ik voelde me handelswaar, een goedkope snol, een gebruiksvoorwerp en onderdeel van een zaaddump project voor de heren. Hmm… wat wil ik nog meer? Het voorvocht liep uit mijn clit. Ik kon er net met één vinger bij, maar kon deze niet in mijn mond stoppen. Zover had ik geen ruimte in de riem zitten. Ik wreef het voorvocht tussen mijn vingers. Wat anders? De heren namen de pauze serieus. Ze rookte en dronken voldoende bier. Ze proostte op de hoeren op zolder en gunde ons veel zaad. Ja, dat is wel heerlijk om dat zo aan te horen, terwijl je met je benen wijd in de sling ligt. Alle schaamte is verdwenen. Je wilt dat ze er naar kijken en dat ze over je lullen alsof je hun hoerenslaaf bent. Ik was met de kringspier van mijn kut aan het spelen. Aantrekken en loslaten. Eén van de heren zag dat en stond op. “Kijk die kut hier, die nodigt me uit er een dildo in te stoppen of zo. Wat heb je liggen Wim? Oh, pak die grote buttplug maar joh, druk die maar in haar hoerenkut. “Ik hoorde hem tegen zijn vrienden zeggen dat die buttplug 7 cm dik en 18 cm lang was. Hij zei nog dat ze maar eens moesten opletten als die erin ging. 

Ik heb mezelf veel opgerekt en geoefend, maar dit tart alles. Gelukkig zei baas dat hij het wel voorzichtig moest doen, want baas wil absoluut niet hebben, dat ze ons ook maar iets beschadigen. Dat is regel één hier. Ik moest stop zeggen als ik het niet meer kon verdragen. Maar deze heer is met recht een heer. Hij drukte de buttplug met stootjes steeds voorzichtig iets verder mijn kut in. Mijn grootste buttplug thuis is 5,5 cm. Het duurde daarom wel 5 min. voordat de plug in mijn kut zat. Whowww wat voelde dat lekker. Opgerekt worden en dan 7 cm dikte in mijn kut. Ik wist niet dat ik dat kon verdragen. Zijn geduld om die plug erin te duwen, waardeerde ik ten zeerste. 
Ik dacht dat er geen einde aan het oprekken zou komen. Ik wilde steeds stop zeggen, maar deze heer voelde en zag aan mijn reacties wanneer hij moest stoppen. Na 5 min. en ondertussen gade geslagen door de rest van de aanwezigen (met een biertje in de handen), zoog mijn hoerenkut ineens het laatste stuk van de buttplug naar binnen, vanwaar deze weer in versmalling overgaat. OMG wat voelt dit lekker en geil gevuld. Wat is dit een feest. Ook een feest om zo in het zicht voor iedereen in de sling te liggen. FEEST!!!
Baas ging tevreden zitten en keek vanuit de bank naar mijn gevulde kut. Ook zag ik dat slet steeds schuin achterom keek naar mij, maar zij kon mijn gevulde snollenkut niet zien. “Nou snol, nu kun je weer verder met je kut trekken als je wilt”. 
Nogmaals proost heren, riep baas. Wat hebben we het toch slecht he? Ik zag de geiligheid van de heren van hun face druipen. De alcohol en de jointjes waren daar zeker debet aan. Ik voelde me behoorlijk zweven. “Hier kut, neem nog wat te drinken. Ik dronk het aangeboden vocht naar binnen. Het had een bijzondere smaak, maar kon het niet thuis brengen. Mij maakte het ook niet meer uit. Na de pauze zag ik dat de heren weer naar hun hoeren liepen. Ze waren nu wat luidruchtiger en maakte ons continu uit voor hoeren, snollen, sletten, teven, zaadkutten en weet ik allemaal wat nog meer. Mij klonk het als muziek in de oren, voor zover ik het meekreeg, want ik voelde een geilheid opkomen en het leek of ik nog lekkerder herig werd. Ik voelde me zweven en genoot van al hun complimenten. Eén van de heren drukte de buttplug steeds op en neer in mijn kut, alsof hij een waterpomp bediende. Een ander “heer” stak zijn zaadpaal in mijn zaadbek waarop ik heerlijk kon zuigen. Weer proefde ik wat voorvocht. Goed zo, dacht ik en spuit je zaad straks maar lekker in mijn bek. Mij maakte het niks meer uit. Ik was verlangend naar zoveel mogelijk harde lullen en wat voelde het heerlijk hoerig geil om op deze wijze gebruikt te worden ennnn… om door de kamer zweven. Hoe lang gaat dit duren?

(wordt vervolgd).  

1008 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.