Treinreis (2)

Geplaatst door: tgirl020 op 18-10-23

Met de overgebleven wc-rollen ging ik mijzelf en mijn kousen schoonmaken. Alles zat vol met opgedroogd sperma, je kon dat op enige afstand wel ruiken, een penetrante geur die in een niet goed geventileerde ruimte lang bleef hangen en je verder alleen maar aan sex doet denken. Ik liep door de trein en ging achterin in een vrijwel lege coupé zitten. Ik keek af en toe tussen de opening van de voorstoelen en zag een man, zittende in een middengedeelte waarbij de stoelen tegenover elkaar stonden, af en toe naar mij kijken. Ik negeerde de blik, maar toen ik na een paar minuten weer in zijn richting keek, stond hij mij weer aan te staren. Opnieuw wendde ik de blik af en keek nu in de spiegeling van het raam. Zijn gezicht bleef mijn kant op kijken. Ik hield het niet meer uit en wilde weg naar een andere coupé. Maar toen ik hem passeerde zag ik dat hij zijn jas open had en zichzelf zat af te trekken, een lange en dikke besneden pik van tegen de 18 cm rees vanuit zijn broek omhoog. Ik stopte en hoerig als ik was kon ik mijn ogen niet daarvan afhouden, het was geil te zien hoe hij met zichzelf zat te spelen. Hij maakte gebaren met zijn hand om tegenover hem plaats te nemen. Ik aarzelde, keek nog goed dat er verder niemand aanwezig was behalve wij tweeën en ging naast hem zitten. Ik deed in eerste instantie niets, maar kon door mijn zonnebril wel naar zijn mooie pik kijken. Ik krulde met mijn tong langs mijn lippen, ik zou hem graag willen pijpen maar het risico om te worden ontdekt was natuurlijk groot. In plaats daarvan ging ik met mijn linkerhand voorzichtig naar zijn stijve paal, mijn hand kon zijn dikte net omklemmen. Ik voelde de kloppingen in zijn geile pikvlees, maakte mijn hand nat met wat speeksel en begon hem langzaam maar zeker af te trekken terwijl ik naar het raam naar buiten keek alsof het de normaalste gang van zaken was. 

Er kwamen af en toe mensen langs, dan trok hij snel zijn jas over mijn hand en pik zodat niemand het verder zou merken. Als de kust weer veilig was, deed hij zijn jas open en kon ik weer mijn gang gaan. Ik zag nu toch wel wat voorvocht uit zijn eikel komen, en ter afwisseling ging ik af en toe zijn ballen kneden, of ging met mijn nagels onder zijn balzak. Hij had zijn ogen nu gesloten en begon te hijgen. In dit tempo zou hij snel klaarkomen, en ik wachtte in spanning af om zijn sperma uit zijn eikel te zien spuiten. Hopelijk veel zaad en ik speelde met de gedachte wat ik zou doen: gewoon toekijken en het kostbare zaad laten verspillen? Of snel voorover buigen om de lading in mijn mond te nemen en mijn keel laten doorsmeren? Of gewoon op mijn knieën om mijn gezicht als travo spermaslut te laten onderspuiten? Dit alles met het risico te worden betrapt door langslopende passagiers. Ik merkte dat mijn clit keihard werd door deze gedachten, en ter plekke besloot ik dat het mij niets kon schelen, de grote kans te worden betrapt maakte het extra spannend en geil. En juist toen ik had besloten hem met mijn gulzige mond klaar te pijpen greep hij met zijn linkerhand mijn beide polsen, met zijn rechterhand achter mijn rug dwong hij mij op mijn knieën. Ik zat nu met hoofd voorover gebogen op de stoel tegenover hem, hij knielde achter mij en schoof mijn jas zover omhoog dat mijn billen, ontbloot en gescheiden door de g-string, klaar waren om doorgepaald te worden. Hij maakte mijn spleetje nog voor de zekerheid nat, plaatste zijn eikel voor mijn sterretje en schoof hem moeiteloos tot diep achter in mijn neukreet. Afwisselend lang en hard voelde ik zijn pik goed langs de binnenkant van mijn kontje schuren, het deed pijn maar het was wat ik uiteindelijk wilde, hij behandelde mij als een ordinaire hoer en op dat moment was ik dat ook en wilde niets liever. 

De pijn maakte langzamerhand plaats voor lust, door gewenning kon ik nu zijn gehele staaf in mijn hoerekut nemen, zo intens gevuld had ik het nog niet ervaren. Ik begon nu te kreunen van genot, hij nam een zakdoek en propte die in mijn mond zodat ik alleen gesmoorde geluiden kon maken. Hij pakte mij bij mijn schouders vast en begon nu sneller te stoten, weldra zou ik voor vandaag de derde lozing in mijn gleuf gedumpt krijgen. Zijn ingespoten zaad in mijn hongerige kut maakte het neuken alleen nog maar makkelijker en hij ging lang door terwijl de uitgelopen sperma weer in mijn afgeneukte kont werd teruggepompt. Eenmaal klaar ging hij uitgeput met zijn lichaam boven op mij liggen. Ik kon nauwelijks ademhalen en raakte in paniek, maar gelukkig stond hij snel op en kleedde zich rustig aan. Hij vertelde dat hij bij de volgende halte zou uitstappen, maar dat hij elke dag deze treinrit vanwege werk zou bereizen. Dus als ik om een openbare fuck gelegen zat, dan zou ik hem wel weten te vinden. Ik moest nog een paar stations tot de eindhalte en dan nog naar mijn afgesproken date. Ik had eigenlijk al genoeg sperma voor vandaag verzameld en besloot de date af te zeggen, om thuis een warm bad te nemen en na te genieten van de beleefde avonturen. Ik stapte samen met hem bij de volgende halte uit, gaf hem een afscheidskus en liep naar het juiste perron vanwaar de terugreis zou beginnen. 

Helaas had de trein vertraging van minimaal een half uur opgelopen. Het werd ook wat frisser en ik wilde in beweging blijven en ging naar de hal om het station te verkennen. Er viel weinig te beleven, niemand die mij aandacht schonk terwijl ik langs de etalages liep. Op de terugweg naar het perron was een openbaar toilet waar ik mijn nood kon lenigen. Er was alleen een afgesloten wc en verder alleen pissoirs. Ik deed mijn zonnebril af, liep naar het verste urinoir waar het wat donker was, het zou dan niet zo opvallen als een travo daar stond te zeiken. En terwijl ik zo bezig was, hoorde ik plotseling geluid achter me. Ik had hem niet echt horen aankomen, hij vertelde dat het hier gevaarlijk was voor personen zoals ik. Waarschijnlijk zag hij mij eerst aan voor een vrouw en vanuit die redenering was het een logische gedachte. Maar toen hij mij beter bekeek en mijn jongeheer zag, kwam er een gemene grijns op zijn gezicht. Opnieuw werd mijn jas van achteren omhoog geschoven, hij trok mijn door sperma doorweekte string hard naar beneden tot over mijn knieën. Instinctief ging mijn kontje naar achteren en zo veel mogelijk omhoog, mijn beide handen tegen de muur aan, benen van elkaar gespreid zover het kon, weer klaar om als een verdwaalde teef in de stations-wc door de onbekende te worden geneukt. Onnodig te zeggen dat zijn pik er moeiteloos inging, en vanwege het snelle tempo wilde hij blijkbaar gauw klaarkomen. Het geklets op mijn billen werd ook luider en weergalmde in de holle ruimte, het zou niet onopgemerkt blijven voor eventuele voorbijgangers. Zeker niet toen hij luid klaarkwam en daarna nog een tijd met zijn lul in mijn kont bleef roeren, nog nagenietend van deze geile neukbeurt.

Ik wilde hem zien en draaide mij om maar daartoe kreeg ik niet de gelegenheid. Want ruw werd mijn gezicht tegen de muur gedraaid, en met mijn linkerhand op de rug vastgekneld werd ik weer voorbereid op de volgende penetratie. Ik kon nog net een glimp ontvangen van wat ik achteren zag, enkele mannen geposteerd in een rij die elk aan hun kruis zaten te friemelen. Ze zouden geduldig wachten totdat mijn volgespoten neukhol weer beschikbaar was en dan hun zaad doneren, als ware het een afspraak bij de spermabank. De volgende man stond zwaar in mijn nek te hijgen en plantte zijn pik van achteren diep in mijn natte gleuf. Ik probeerde hem van mij af te houden, hij stonk zoals alleen een zwerver dat doet maar hij hield mij goed vast in een grip waaruit ik niet kon ontsnappen. Hij stak enkele vingers in mijn mond waarop ik moest gaan zuigen. Veel keus had ik niet, ik probeerde er niet verder bij na te denken, de stank was weerzinwekkend. Maar de vernedering die ik nu als classy tgirl moest ondergaan door deze vieze man die ik normaliter totaal zou negeren en nu bruut mijn kontje zat te verkrachten, maakte mij enorm geil. Ik begon mijn stijve clit af te trekken en ja, ik wilde eigenlijk tegelijkertijd met hem klaarkomen. Door samentrekking van mijn kutspieren zou ik zijn pik melken en kon hij zijn zaad diep in mijn gapende opening achterlaten. Ik zoog zo hard ik kon op zijn vingers, trok hard aan mijn pik, en luid schreeuwend kwamen we beiden heftig klaar. Ik spoot mijn eigen lading vol tegen de muur, hij dumpte zijn stinkende sperma in mijn kut, het restant wat ik niet kon binnenhouden gutste langs mijn benen naar beneden mijn laarzen in. Veel rust zou ik daarna niet krijgen, ik was ter plekke gedegradeerd tot een cum-and-go travo sletje, de rij met wachtende mannen moest ik afwerken totdat iedereen aan zijn trekken was gekomen. Pas dan kon ik de trein terug naar huis nemen.

3597 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.