Een nieuwe 'Baas' (deel III)

Geplaatst door: hannewilwel op 18-10-23

Op de hoerenzolder van ‘Baas’ lag ik als snol in de sling en zus slet lag nog steeds over de bok gebogen en vastgebonden aan polsen en enkels aan ringen voor en achter de bok. Haar kut stond door het gebruik van dildo en lullen, mooi open. Er drupte wat glijmiddel uit haar gesmeerde kut. Na de pauze hadden de vier heren, nu wat luidruchtiger door het alcoholgebruik en jointjes, er weer zin in en stonden hun pikken weer gereed voor de tweede ronde. 

De eerste beurten die ze ons hadden gegeven waren een voorspel geweest, want niemand van de heren had zijn zaad verschoten. Ik was aardig doorgepaald door de twee heren en nr. één stond nu klaar om me te nemen, ofwel mijn kut door te palen. Hij trok met enige kracht de dikke buttplug langzaam uit mijn kut en ik kon een schreeuw niet onderdrukken. Toch weer die (te) dikke ronding die door de kringspier heen moest worden getrokken. Ik voelde dat mijn kut open bleef staan. Gelukkig was het geen vervelende pijn en ook maar van korte duur. De geilheid kreeg de overhand en ik verlangde alweer naar een zachte lul in mijn snollenkut. 

Nummer één liep naar mijn hoofd en stak zijn slappe lul in mijn bek. “Zo snol, pijp hem even hard voor me. Dat is jou wel toevertrouwd zag ik daarstraks”. Ik zoog terwijl hij zijn groeiende zaadpaal op en neer neukte in mijn zaadbek. Het duurde maar een kleine minuut denk ik dat ik zijn paal op neuksterkte had gepijpt. Hij rolde er een condoom overheen en ging tussen mijn uit elkaar gespreide benen staan. Zonder verdere waarschuwing schoof hij zijn zaadpaal direct mijn goed openstaande gesmeerde kut binnen. Dit is toch wel erg lekker. Hij neukte en schold me uit voor alles wat in hem opkwam. Ik was zijn snol, zijn hoer, zijn zaadkut en weet ik niet wat allemaal nog meer. Ik genoot met volle teugen van zijn complimenten en van zijn neukactie. Zijn lul neukte heen en weer en ik kon er geen genoeg van krijgen. Heerlijk geil. Over de steeds ontsnappende lucht uit mijn kut werden door de andere heren geile opmerkingen gemaakt. Geil om dit aan te horen. Ik kreeg ook bezoek van een andere ‘heer’ die zus slet had verlaten en die prompt zijn lul mijn bek in drukte. Ik hoorde dat slet en ik met elkaar om het pijpen werden vergeleken. We kregen punten voor het pijpen. Nog even, dacht ik, dan moeten we zeker een pijpexamen afleggen. 

Ik vond het nog steeds heerlijk om overgeleverd en vastgebonden in die sling te liggen en hun de hoer te zijn. Hun namen kende ik niet, maar degene die ik nu pijpte wilde klaarkomen in mijn zaadbek en mij zijn zaad laten slikken, zo hoorde ik. Hij kondigde voor zijn vrienden luid en duidelijk zijn zaadlozing aan. De mannen kwamen nu allemaal een kijkje nemen en lieten slet achter met een bijna dampende doorgeneukte kut. Ik voelde zijn zaadpaal in mijn zaadbek iets harder en dikker worden. Meteen hierna ontglipte hem een oerkreet en tegelijkertijd spoot hij in enkele stralen zijn zaad in mijn bek. Whow, ik wilde zaad en kreeg zaad. Maar dit was een mond vol, dus niks te zuinig. Ik slikte wat door en kreeg opdracht nog wat in mijn mond te houden en niet alles door te slikken. Hij gromde tevreden en liet zijn lul nog gewoon in mijn slettebek zitten. Heel langzaam voelde ik hem kleiner worden. Ik moest ondertussen wel blijven zuigen zei hij. Dat viel niet mee, om dan ook nog wat zaad in mond achter te houden. Maar het lukte me aardig. Geen probleem. Ik lust wel zaad, dus ik zoog de laatste druppels uit zijn paal. Uiteindelijk trok hij zijn slappe lul uit mijn zaadbek en slikte ik de rest nog even door, maar niet eerder dan dat ik het zaad aan de overige kijkers in mijn mond liet rondgolven. Ik bleef nog even spelen met het achtergebleven zaad in mijn mond. Ik rolde het over mijn tong, liet het zogenaamd naar buiten druipen, maar zoog het weer naar binnen. Van de overige vrienden kreeg ik wederom de meest hoerige complimenten voor deze show. 

Nu liet de neukende vriend mij horen dat ook hij klaar zou komen. Onder het uitroepen van hoer, slet en snol spoot hij zijn lading via zijn condoom mijn kut binnen. Heerlijk om dat zo te mogen aanschouwen liggend in de sling. Wat geil om zo iemand te zien en te voelen klaarkomen. Dit geeft mij opperste voldoening als snol. 
Terwijl ik daar werkeloos in de sling hing, werd slet over de bok zowel van voren in haar zaadbek als van achteren in haar kut geneukt door baas en zijn vriend. Het duurde zo’n vijf minuten dat ook zij beiden klaarkwamen onder het uitkramen van dierlijke geluiden. De lading zaad die slet in haar zaadbek ontving, slikte ze gulzig door. Wat een geile heerlijke zaadbakken zijn we toch. Wij werden beiden losgemaakt en mochten tussen de heren plaats nemen op de bank en mochten even bijkomen van de inspanningen. Ik nam net als slet een biertje om het zaad door te spoelen. Daarna hoorden wij sletten aan hoe er over en weer en zeer ontspannen over ons werd gekletst, waarbij er zeker ook werd gelachen. Ook enkele hapjes werden aangedragen. Het feest was nog in volle gang en ik voelde dat er na een uurtje vast nog wat geile kerels meer wilden dan de worst op de plank. Zeker nadat wij (slet en ik) na een dik half uurtje opdracht kregen om met elkaar sensueel uitdagend op de muziek te dansen. Dat ging als vanzelf en nog leuker, het werd door de gasten gewaardeerd. Slet en ik kusten en betasten elkaar onder de sensuele erotische bewegingen, waar wij beiden heerlijk geil van genoten. 

De avond verstreek en veel nieuws is er niet te vertellen dan dat wij als sletten nog tot laat zijn doorgegaan. Ook wat betreft drank. Slapen deden wij sletten bij Baas in bed. Opgemaakt en nog steeds gekleed. Alleen de heels gingen uit. Ik kan verklappen, dat ‘Baas’ ons nog vaak heeft gestoord in onze slaap. Maar daarvoor zijn wij zijn sletten. 

(Tot zover het waargebeurde verhaal uit 2019, wat opnieuw door mij is geplaatst, omdat bij het opnieuw aanmaken van mijn profiel, al mijn tientallen verhalen waren verdwenen. Er zijn waarschijnlijk ook mensen, die het niet gelezen hebben, vandaar de herplaatsing).

1714 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.