Alweer die bios

Geplaatst door: tgirl020 op 29-10-23

Het was een half uur fietsen naar de bios. In het weekend bleven ze tot 's avonds laat open, maar in de middag kon het ook wel druk zijn. En in het donker terug naar huis fietsen leek me niets dus ging ik direct op stap. De bios had verschillende zalen, zowel voor hetero als gay stellen. Daarnaast een grote afdeling voor dvd's en sexy kleding en toys, zowel voor heren als dames. De toegang tot het complex was langs een invalsweg naar de stad en dus vrij druk, maar om de klandizie privacy te geven kon je achter het pand parkeren en vervolgens binnenlopen. Wel zo handig en ik maakte mijn fiets aan de stalling vast. Ik zag niet zoveel auto's staan, dat betekende niet zoveel mensen. Ik kon de eerste teleurstelling niet onderdrukken, maar hopelijk zouden er meer mensen komen om te cruisen. Het muntje voor toegang had ik bij de kassa gekocht, je kon ook een dagpas kopen voor onbeperkt toegang die hele dag, maar dat was niet nodig. Zoveel tijd had ik ook weer niet. Eenmaal binnen zocht ik de wc om mij om te kleden. Ik liep langs de zalen richting benedenverdieping, en koos de dames wc, die waren schoner omdat ze niet zo vaak werden gebruikt. Rustig pakte ik mijn spullen uit om mijzelf tot tgirl te transformeren. Eerst de make-up, dan de outfit, veterlaarzen en tenslotte de pruik. Als laatste handeling nam ik foto's vanuit verschillende posities, ik vind het leuk om nieuwe looks te fotograferen.

Mijn opgeborgen kleren liet ik in de kluis achter, behalve een schoudertas met glijmiddel en condooms. Ik moest het dit keer zonder poppers doen, die zaten nu in het vriesvak thuis te wachten voor een volgende keer. Ik liep mijn rondje langs de zalen, je wist niet wie er binnen zat zonder de deur te openen. De enkeling die er liep was vrij oud en niet interessant voor mij. Ik kwam bij een ruimte met verschillende cabines met elk een video scherm waarbij je uit diverse films kon kiezen. Elke cabine had ook een glory hole met de aangrenzende ruimte. En terwijl ik zo bezig was met het selecteren van een film zag ik dat de cabine naast mij werd bezet. De deur werd gesloten en duidelijk te horen was dat die persoon zijn broek naar beneden deed. Gauw verscheen daar een kleine stijve pik door de opening. Ik sloot mijn eigen cabine, ging hurken en nam voorzichtig zijn pik in mijn mond. Het was schoon en begon daar lekker aan te zuigen. Niet snel daarna trok hij zijn piemel terug en verscheen met zijn gezicht voor de opening. Hij wilde naar een grotere ruimte die je kon afsluiten voor ons tweeën. Hij zag er normaal uit en besloot hem te volgen. Op weg daar naar toe zag ik dat hij wat kleiner was dan ik. Normaliter vind ik dat niet zo sexy, maar hij had een lekkere pik om te pijpen dus ik liep hem braaf achterna op mijn hoge laarzen. 

De kleine zaal had een sex schommel waarbij je dan voorgebogen of liggend doorgeneukt kon worden, en een kleine zitbank in de hoek waarop we gingen zitten. Terwijl hij zijn kleren uittrok, kon ik hem beter zien, een type bouwvakker en wellicht ook een migrant. In elk geval ging ik weer snel op mijn knieën en ging hem pijpen terwijl we beiden naar elkaar tepels zochten en daarin knepen. Mijn tepels zijn enorm gevoelig en de kleinste aanraking door een andere man doet mijn clitje snel stijf worden. Ik begon mezelf af te trekken. Na een tijdje draaide hij zich om en wilde gerimd worden, maar ik gaf aan dat ik dat niet wilde. Hij deed daar niet moeilijk over en wilde nu zelf pijpen. Ik ging achterover tegen de muur zitten en stak mijn beide benen omhoog en wijd gespreid met mijn dijbenen tegen zijn bovenlichaam. Hij pijpte mij goed en trok ook aan mijn tepels terwijl ik mijn handen achter op zijn hoofd plaatste. Ik sloot mijn ogen en genoot ervan, maar wilde nog niet klaarkomen want dan is de fun voor mij over. Nu wilde hij standje 69 proberen. Ik kreeg zijn kleine pik in mijn mond geschoven, maar niet diep achter in mijn keel. Hij stootte hard alsof mijn mond een kut was, tegelijkertijd werd ik heerlijk door hem gepijpt. 

Op een gegeven moment vroeg hij of ik neukbaar was. Zonder te antwoorden ging ik met mijn handen tegen de muur aan staan met kont naar achteren, ik wees daarbij naar mijn tas waar de condooms en glijmiddel in zaten. Eenmaal gereed bracht hij zijn pik in mijn kontje, de penetratie was niet diep maar wel intens, en terwijl hij mij zo zat geil zat door te palen probeerde hij enkele vingers in mijn mond te steken. Ik liet het toe en begon hard aan zijn twee vingers te zuigen alsof het zijn pik was. Tot die tijd hadden we weinig met elkaar gesproken, maar het was ook niet nodig, we genoten beiden van de geile sex. Het volgende standje was dat ik op mijn zij lag, een been over zijn schouder terwijl we elkaar tepels konden bewerken. Af en toe trok hij tijdens het neuken ook mijn clit, het voelde zo goed aan en op deze manier zou ik het niet lang meer inhouden en heftig spuiten. Ik kon het gelukkig goed uitstellen tot aan het laatste standje. Ik lag op mijn buik op de sexschommel, beide handen grepen de kettingen aan de voorkant vast. Met mijn benen wijd gespreid stond ik te wachten totdat hij zijn pik in mijn inmiddels suf geneukte kut schoof en ramde net zo lang door totdat hij het condoom had volgespoten. Zelf had ik niet gemerkt dat hij was klaargekomen, maar het voelde alsof ik mijn best had gedaan als een hoer die haar klant netjes had afgewerkt.

Om bij te komen ging ik naar een openbare ruimte waar je gratis frisdrank kon tappen. Ik nam alleen wat water en ging op een fauteuil zitten. Er liepen nog weinig mannen rond, of ze zaten ergens verlekkerd in een van de zalen. Ik besloot ook weer rond te lopen, maar constateerde dat het nog een stille boel was, en ging in een hoek op een van de barkrukken zitten, haalde mijn telefoon tevoorschijn en bekeek de foto’s die ik daarnet had genomen. Intussen begon het wat drukker te worden. Ik keek af en toe op en bekeek dan vluchtig of er een match was. Het waren voornamelijk ofwel homo of hetero mannen. Er liepen er zelfs naakte mannen rond. Toen ik klaar was met foto's te bekijken keek ik naar rechts. De man leek bijna op de vorige met wie ik had gesexed, alleen aan zijn grotere pik was te zien dat hij dat niet was. Ik keek recht vooruit en hij ging de zaal in, in de verwachting dat ik zou volgen. Toen hij merkte dat ik dat niet deed kwam hij weer de zaal uit, en begon zich nu wat harder af te trekken. Het was een geil gezicht, en ja, ik had weer zin een stijve lul te pijpen. Ik stond op als teken dat ik hem zou volgen, hij ging naar dezelfde kamer als voorheen en eenmaal binnen ging de deur op slot en trok hij snel zijn kleren uit. Ik deed hetzelfde met mijn slipje, zodat mijn kut en clit nu onbedekt waren. Ik ging snel geknield en voor mij stond een stijve pik te bungelen, klaar om te worden gepijpt. Zijn staaf voelde goed aan, ik nam hem geheel in mijn mond tot aan mijn keel, keihard was ie en ik zoog eraan alsof het mijn laatste pijpbeurt zou zijn. Ik genoot met volle teugen en greep zijn billen met beide handen van achteren vast.

Hij wilde liever neuken dan gepijpt worden, want al snel pakte hij mijn armen en draaide mij om. Weer stond ik met handen tegen de muur, benen uit elkaar en weldra voelde ik zijn pik mijn afgeneukte kontje doorboren. In tegenstelling tot de vorige keer ging het er wat ruwer aan toe, niet alleen ging zijn staaf dieper in mijn kut, maar vanwege de dikte voelde ik ook wat pijn. Ik probeerde mij te ontspannen, zonder poppers ging het langzamer maar uiteindelijk was ik gewend aan zijn lul die hij inmiddels genadeloos in en uit mijn weerloze kut pompte. Elke keer als hij stootte, kreunde ik van pijn en genot. Hij vond het geil en sloeg af en toe zijdelings met vlakke hand op mijn billen, dat maakte mij nog hitsiger dan ik was. Ik kende op dat moment geen enkele schaamte, en bereid alles te doen wat van mij werd gevraagd. Als hij mij als slet wilde laten tippelen, dan zou ik dat ter plekke doen. Maar het beste zou nog komen. Op de sexschommel lag ik nu op mijn rug naar hem toe, mijn benen gedrukt tegen zijn borstkas en gesteund door zijn schouders, met mijn kut wagenwijd open voor hem. Hij had zijn ogen gesloten en wilde nu hard beukend in mij klaarkomen. Geil als ik was wilde ik ook tegelijkertijd met hem spuiten, ik maakte mijn hand nat en begon nu aan mijn clit te trekken. Hij kwam kreunend in mij klaar, en op dat moment spoot ik ook mijn eigen sperma over mijn lichaam heen, zaad in de navel achterlatend. We bleven even zo liggen, daarna ging ieder zijn weg alsof er niets was gebeurd. Alhoewel de sex super was bleven we vreemden voor elkaar. Ik nam afscheid en ging mijzelf in de wc opfrissen. Het was nu wachten tot het volgende avontuurtje.

3146 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.