De negers van Dakar

Het was de eerste keer dat ik in Afrika was… de conferentiezaal was groot en de pauzes waren boeiender dan de presentaties. Op woensdag was ik geland, na de conferentie had ik mijn hele zaterdag nog vrij in Dakar, want pas op zondag zou ik terugkeren. Dat gaf me op vrijdagavond ook de kans om me nog eens op te tutten en voor de cam te gaan liggen vanuit de hotelkamer. Ik had mijn koffer volgestouwd met lingerie, sexy schoenen, juweeltjes, make-up, mijn blonde bobline pruik en een paar bijzonder hete jurkjes die niet zo veel meer aan de verbeelding overlieten als je snapt wat ik bedoel.

Maar vrijdagavond, bij het einde van de conferentie, was ik nog geiler dan ik vooraf had gehoopt. Tijdens een koffiepauze had ik kennisgemaakt met een grote, stevige, gespierde ober die mijn fantasie op hol had doen slaan. In mijn broekje was alles stijf en hard geworden. Hervé was lief en charmant en gaf me het gevoel dat ik heel speciaal voor hem was. Elke pauze opnieuw kruisten onze blikken elkaar en hing er iets in de lucht. Na mijn gesprek met hem was ik naar het toilet gelopen en had met het trillende vriendje dat altijd in mijn tas zat mijn kontje bevredigd terwijl ik over hem fantaseerde. Hmmm, als knap, sexy meisje door zo’n grote neger genomen worden, dat leek me wel wat.

Met die gedachte nog in mijn hoofd wandelde ik vrijdagavond terug naar mijn hotel. De uitnodiging van mijn collega Chiara om nog wat te gaan eten had ik afgeslagen. Ze was een mooie blonde krullenbol met een heerlijk lijf, maar ik had andere plannen waar zij niets over moest weten. In mijn kamer lag mijn koffer dicht op bed, ik wilde niet dat de kamermeisjes mijn geheimpje zouden ontdekken. Ik pikte er mijn geilste zwarte setje uit. De kant gleed heerlijk over mijn benen toen ik het na het douchen en scheren aantrok. De BH deed mijn tepeltjes mooi naar voren wijzen. Sinds ik aan de oestrogenen zat waren ze fors gegroeid en het lukte me amper nog om ze overdag onder mijn hemd te verstoppen. Maar vanavond was dat niet nodig. Heel Dakar mocht ze vanavond door mijn strakke witkatoenen topje heen zien priemen! Mijn zwarte panty’s werden omhoog gehouden door al even zwarte gordelstraps. Een felrood en extra kort rokje en een bijpassend jasje zorgden voor een piekfijne, maar ook onmiskenbaar uitdagende look.

Ik deed mijn rode leren laarsjes aan en begon aan mijn make-up. Mijn eyeliner maakte ik extra dik, mijn oogschaduw heel opvallend. Ik deed wat blush op mijn wangen om mijn gezichtje extra vrouwelijk te maken. Mijn lippen stiftte ik hoogrood en glanzend. Een zilveren halscollier, armbandje en opvallende oorringen maakten het geheel af. Ik keek al uit naar de jaloerse blikken van de receptionistes als ze die blanke blondine op haar hoge hakken parmantig voorbij zouden zien paraderen, op weg naar haar klaarstaande taxi.

Ik stapte uit bij het park aan zee. Aan de boulevard lagen een flink aantal chique clubs en hotels en in de strandtenten waren er elke avond honderden jonge negers aan het feesten in het bijzijn van wat oudere, Europese dames. Nu en dan zag je ze zelfs met twee de straat oversteken en één van de hotels in duiken. Ik koos Club Lune de Miel uit omdat de muziek daar niet te luid stond en de negerjongens er goed gekleed gingen. Mijn hart bonsde in mijn keel toen ik met mijn hakjes elegant de trap op liep. Ik ging de Club binnen en zag een mooie bruine lederen sofa waar nog niemand zat. Vier of vijf negers hadden mij op die paar meters al nagestaard en gaven me zo het heerlijk vrouwelijke gevoel waarnaar ik al enkele dagen had verlangd. Nauwelijks zat ik met mijn beentjes over elkaar de cocktailkaart te bekijken of er kwamen een grote gespierde neger en een knappe blonde blanke dame op me af. In het halfdonker kon ik haar niet goed zien, maar toen ze dichter kwam herkende ik Chiara. Mijn hart stond stil… wat deed zij hier? Ik weet niet hoe het kwam, maar in een fractie van een seconde besloot ik open kaart te spelen… “Chiara … eh …” stamelde ik. “Ook op zoek naar wat plezier?” Tegen mijn verwachting in reageerde ze niet verbaasd: “Ja tuurlijk, jij toch ook? Leuk dat je er zo voor uitkomt! Moet kunnen toch?” Ik had nauwelijks de tijd om opgelucht te zijn bij zo’n positieve reactie, want ze onderbrak me om haar gezelschap voor te stellen. “Dit is Hervé, misschien heb je hem al gezien, hij deed de frisdrank op de conferentie!” Ik slikte toen ik Hervé bekeek. Hij was nog knapper dan de afgelopen dagen. Zijn brede bast zat in een strak wit hemd, zijn gespierde schouders en armen in een knap kostuumjasje. “Hervé, dit is…” “Hanne, aangenaam” onderbrak ik Chiara terwijl ik opstond om Hervé mijn handje aan te bieden. Hij kuste het elegant en kwam bij ons zitten.

Na een paar drankjes werd de sfeer losser en losser. We waagden ons op de dansvloer en Hervé leek meer interesse te hebben in mij dan in Chiara. We waren heerlijk aan het slowen toen ik zijn hand op mijn kontje voelde. Hij was sterk en mooi en ik legde mijn hoofd tegen zijn borst. Toen duwde hij zijn lijf tegen het mijne… onderaan voelde ik een warme, harde, grote erectie. Ik keek in zijn grote negerogen en hij glimlachte. Ik voelde het al kriebelen in mijn kanten stringetje…

Arm in arm in arm staken we de straat over. Twee blanke dames en een grote, knappe, gespierde neger in het midden. Aan de bar bood Hervé me een whisky aan; Chiara was ondertussen met een andere gast aan de praat geraakt. Het kon me weinig schelen, Hervé was de enige waar ik nog mee in mijn hoofd zat. Ik bood dan ook geen weerstand, toen hij me naar de liften mee trok. Ik had nauwelijks gezien dat Chiara en haar Pierre-Yves hetzelfde deden.

Hervé trok me mee naar zijn kamer. Hij gaf me nauwelijks de tijd om te bekomen. Binnen de kortste keren lagen we tongend op bed, met zijn sterke armen rond me. En toen gebeurde het. In een paar seconden veranderde de charmante, lieve zwarte jongen met zijn guitige ogen in een hitsige gorilla. Voor ik het zelf goed besefte had hij mijn kleren uitgetrokken en me met mijn benen gespreid over hem gezet. “Laat je tieten zien!” beval mij me… “Ik wil dat je me je lekkere blanke tieten laat zien! Je gaat gehoorzamen aan deze grote neger.” Ik smolt helemaal van zo’n geile, stoere, mannelijke woorden. Ik deed niets liever dan mijn sterke, grote neger zijn zin geven. Toch plaagde ik hem een beetje door een klein ogenblik te aarzelen bij het losmaken van mijn BH. Hervé werd gek van geilheid. Hij hijgde en brieste toen ik trots mijn kleine maar heerlijk gevormde tietjes aan hem liet zien. Een paar seconden lang kneedde hij ze, maar toen gooide hij me op mijn rug en ging achter het bed zitten. In één beweging scheurde hij met zijn grote handen mijn kanten slipje los. Hij maakte zijn vingers nat en spontaan trok ik mijn beentjes omhoog. Geil likte hij aan mijn extraatje terwijl hij langs mijn bilnaad ging. Zonder enig medelijden werd ik daarna gevingerd. Eén, twee, drie grote vingers namen bezit van mijn kontje en ik voelde dat hij meer wilde. Hij sprong op bed en greep me bij mijn gezicht: “Jij vuile hoer” gromde hij tegen me. Angstig knikte ik naar hem in de hoop dat hij me geen pijn zou doen, maar het was al te laat. Zijn hele vuist verdween in mijn kontje terwijl we er allebei op lagen te kijken. Het was een ontzettend geil schouwspel, mijn tepeltjes stonden helemaal stijf omhoog. Een reden voor Hervé om erop te beginnen zuigen als een bronstige aap. Meedogenloos pompte hij zijn vuist in mijn grotje. Ik werd helemaal uitgewoond door een hijgende grote neger.

Toen hij zijn vuist uit me trok voelde ik me hypervrouwelijk, ontzettend sexy en botergeil. Hij behandelde me als niets anders dan zijn seksspeeltje voor één avond en dat besef maakte me alleen nog maar geiler. Ik kirde van genot toen Hervé zich eindelijk uitkleedde… zijn borstkas was nog groter en gespierder dan ik had vermoed. Maar het meest verbaasd was ik door zijn pik. Natuurlijk had ik al wel wat horen vertellen over negerlullen, maar deze was wel erg groot en dik. Hervé ging nog eens achter het bed staan en trok twee of drie keer aan zijn lul. Zoals het een geil sletje betaamt spreidde ik mijn beentjes en trok ze op. Zonder een halve seconde medelijden duwde Hervé zijn gigantische negerlul in mijn nauwe, strakke grotje. Hij kroop bovenop me en dwong me met zijn harde stoten om kreunend naar adem te happen. Deze grote neger was bezig een lief en klein maar bovenal geil blank sletje helemaal door te neuken. Mijn tietjes schudden wild op en neer. Ik voelde zijn enorme monsterlul tot tegen mijn maag. Hij beukte me voor zijn eigen plezier en ik moest zijn geile, dierlijke seksdriften ondergaan.

Opeens stopte Hervé met pompen en trok hij zijn harde, grote paal uit mijn natte kont. Hij trok me van het bed en duwde me op mijn knieën. Met mijn tieten vooruit en een zaadvragende blik ging ik voor hem zitten en likte zijn enorme ballen terwijl hij zich met grote halen aftrok. Niet veel later richtte hij zijn pik naar mij. Ik voldeed aan de plicht van elke vrouw met een geile man in de buurt en nam zijn penis in mijn mond… het lukte bijna niet om hem erin te houden, zo groot was hij. Na een tiental keer stevig zuigen aan zijn eikel voelde ik dat zijn gigantische erectie nog harder opspande. Hij trok zijn negerlul uit mijn kleine pijpmondje en trok zich nog harder af. Daar kwam zijn zaad. Hij spoot een grote lading in mijn gezicht en over mijn uitgestoken tong. Vijf of zes klieders warm sperma belandden in mijn haar, de overige tien over mijn tieten en in mijn mond. Ik verzamelde alles met mijn vingers en likte het ervan af… ik was een botergeile blanke zaadhoer, alleen voor Hervé. Althans dat dacht ik…

Toen al zijn zaad eruit was trok Hervé me recht. “Trek je BH en je laarzen weer aan, maar je slipje niet, vuile zaadslet!” riep hij tegen me. Hij wachtte aan de deur tot ik klaar was. Toen trok hij me mee de gang op en beval hij me om daar te blijven staan. Hij liep van me weg tot aan het einde van de gang en klopte op elke kamerdeur. Toen hij 20 meter verder stopte en zich omdraaide, stonden er minstens tien negers in de deuropeningen te kijken. “Nu paradeer je naar hier terwijl je met je kontje en je tieten wiegt!” riep hij. Slaafs deed ik wat hij van me vroeg. Ik werd compleet vernederd maar was verplicht om me in mijn volle vrouwelijkheid aan de andere gasten te laten zien, met alleen mijn BH, mijn gordeltje en panty’s en mijn laarzen aan. Een paar mannen konden zich niet bedwingen en sloegen op mijn blote kontje. Eéntje kwam zijn kamer uit en kuste me vol op mijn mond terwijl hij me vastgreep. Hervé moedigde hem lachend aan: “allemaal naar zijn kamer!”

Wat er die nacht daar gebeurde was niets anders dan een grenzeloos orgie. De ene grote neger na de andere gebruikte mijn lijfje voor zijn eigen geile plezier en liet zijn driftige lusten op me los. De ene had zijn pik nog maar in mijn grotje gestoken of de andere duwde de zijne al in mijn gezicht voor een gedwongen pijpbeurt. Ik werd die nacht door minstens vijftien grote negers in mijn kontje geneukt. Er waren er zelfs die vrienden van andere verdiepingen van het hotel uitnodigden. Stuk voor stuk stonden ze zich af te trekken naast het bed. De ene na de andere moest ik pijpen tot ze klaarkwamen in mijn gezicht of neuken tot ze spoten in mijn kont. Uren later, toen de laatste neger zijn sperma had geloosd in mijn blanke pijpmondje en de laatste grote negerlul uit mijn grotje was getrokken, stond Hervé met zijn armen gekruist toe te kijken. Rechtstaan kon bijna niet meer, zo veel pikken hadden er in mijn kont gezeten. De binnenkant van mijn benen was helemaal kleverig van het negerzaad.

Maar Hervé was duidelijk nog niet verzadigd en trok me weer mee de gang in… “we zullen eens gaan kijken waar je vriendinnetje is,” zei hij streng. Zo goed als naakt liep ik achter hem aan de lift in. We stapten uit op de bovenste verdieping. Hij klopte op een deur en vroeg met luide stem: “President?” De deur werd opengemaakt, niet door de ‘president’, maar door een negerin in bloedgeile, rode lingerie met een zweepje in haar hand. “Kom binnen Hervé… ik zie dat je iemand hebt meegebracht.” Eens in de suite kon ik mijn ogen niet geloven. Zes of zeven grote, stevige negers liepen daar rond en op het bed lag een blank meisje vastgebonden op haar rug, met haar armen en benen gespreid. Het was Chiara. Haar make-up was helemaal uitgelopen, haar haar was helemaal in de war en er stonden striemen zowat overal, maar bovenal: haar lijf zat helemaal vol met dikke, smerige klodders zaad. “Aflikken, nu!” riep één van de negers en ik kon niet anders dan gehoorzamen. Nog steeds zo geil als gesmolten boter likte ik het sperma van Chiara’s tieten en de binnenkant van haar dijen. Ze kreunde luid terwijl ik langs haar tepels passeerde en natuurlijk nam ik dat als een aanmoediging op. De brute verkrachtingen door die groep geile negers hadden haar geilheid zeker niet doen afnemen! Ik begon haar met een extra natte tong te beffen; eerst zacht en dan steeds harder. Chiara duwde haar kutje omhoog in mijn gezicht. Het was de enige beweging die ze kon maken en ze deed het met volle overgave. De negerin met haar rode lingerie had ondertussen haar slipje uitgetrokken en ging zonder aarzelen met haar lieve, schattige kontje op het gezicht van Chiara zitten. Chiara moet haar ook lekker gebeft en gerimd hebben, want het duurde niet lang eer de knappe negerin kreunend en squirtend klaarkwam. Verschillende negers konden zich niet langer afzijdig houden. Binnen de kortste keren werd ik zelf opnieuw door een grote negerlul in mijn kont genaaid. Drie negers trokken zich daarna nog af en spoten hun tweede lading zaad in mijn mondje, dat van Chiara en dat van de negerin. Er kwam al licht door de ramen toen ze ermee ophielden en we onze kleren terugkregen… zonder douche werden we in een taxi geduwd en terug naar huis gestuurd. Chiara en ik, compleet uitgewoond en volgespoten door de negers van Dakar.

1957 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.