Snelweghoer bij een tankstation geworden

Geplaatst door: yuna op 31-10-23

Ja hoor het regende weer eens! Maar ja wat wil je de herfst is begonnen. Ik was net klaar met werken, en reed in de auto richting huis. In de auto luister ik graag naar geile sexverhalen, en zo ook deze middag zocht ik een geil sexverhaal op om tijdens de terugreis te beluisteren. De regen tikt op mijn voorruit en de ruitenwisser schoof van rechts naar links. Ik had niet door dat ik tijdens het luisteren een vochtig clitje kreeg. Pas toen ik bij een tankstation onderweg even naar de wc moest had ik door dat mijn lijf blijkbaar verschrikkelijk geil was geworden. Nu ben ik klein geschapen en met al dat vocht is het lastig om je clitje te pakken om te plassen. Ik was dus wat onhandig bezig hahahaha. Er stond een stevige grote man in de toiletruimte en die zei tegen mij, ach jij hebt een mooi klein knopje, dat is schatting. Ik bloosde en wist niet wat ik zeggen moest. Ik was immers daar als man en niet als Yuna de Tgirl losbol. 

Ik negeerde de man en liep naar de kassa met een blikje drinken en een koek. Ik zag dat de man inmiddels voor mij stond bij de kassa en zag dat hij groot geschapen was. Het viel mij nu pas op dat de man een aantrekkelijke man was eigenlijk. Hij had afgerekend en ik was aan de beurt, de man liep langs mij en zei dag knopje. Waarop ik bloosde en zag dat de mensen achter mij ongeduldig stonden te wachten op hun beurt om af te rekenen. Ik besloot buiten onder het afdakje een peukje te roken en mij blikje drinken te nuttigen. Eh tja alleen die man deed dat dus ook. Ach wat kan mij het schelen! Ik mag er ook staan toch? De man groet mij vriendelijk. Plots zij hij tegen mij "mag ik je wat vragen" Hierop zei ik ja hoor vraag maar. "heb jij wel eens in vrouwenkleding gelopen?" Stomverbaasd over deze vraag en niet wetende hoe te antwoorden zei ik "hoezo?" nou zei de man, de schoenen die je draagt heeft mijn nichtje ook en je broek is nest strak dus ook niet heel erg mannelijk toch? Ik zei tegen de man dat ik daar niet zo mee bezig was. Dit was natuurlijk de grootste leugen, wan dat was ik juist wel. Als ik als man op pad moest, zorgde ik altijd voor een tikje vrouwelijkheid in mijn kleding, maar niet opvallend, en heb er nog nooit een vraag over gehad. Ik dacht in mijzelf "de man moest eens weten hahah"

De man was niet onvriendelijk en reageerde met de woorden "nou ik denk dat het je anders goed zou staan hoor" Waarop ik onnozel vroeg "wat bedoel je?" De man antwoorde "nou ik denk dat kleding voor vrouwen je gewoon goed zal staan!" Sterker nog sexy vrouwelijke kleding zal je erg leuk staan. En voor ik er erg in had zei ik tegen de man dat ik dat wel ook eens aan trok, omdat ik dat leuk vond en dat het mij een kick geeft. Ohw? Zei de man dus ik heb het wel goed gezien? Eh ja als je het zo bekijkt wel. Ik nam een trekje van mijn peukje en keek de man aan. "Nou dat zal make-up enzo je ook wel goed staan. Sexy hoor!" Ik lachte wat en gaf de man een knipoog. Hij vroeg mij of hij het eens zou mogen zien, waarop ik dacht ja waarom niet eigenlijk, maar ja ik ken deze man niet. Nou ja dat kan wel zei ik, maar ja wel een beetje gek, want ik ken je helemaal niet. "nou dat maakt het juist makkelijker toch?" Eh ja dat is wel een beetje waar.

Hij zei weet je wat, al je nou vanavond weer bij dit tankstation komt dan kun je het mij laten zien, is dat een goed idee? De geile zenuwen gierden door mijn lijf en ik zei voor dat ik er erg in had "Oke dat is goed, uurtje of 22:00 ben ik hier wel, maar ik blijf dan wel even in mijn auto zitten hoor. De man zei dat dat goed was en dat hij wel naar mijn auto zou toekomen. We namen afscheid en ik reed naar huis. Mijn gedachten gingen van links naar rechts en op en neer. Dit vond ik leuk, en lekker spannend!  Thuis aangekomen ben ik gelijk gaan douchen en alles lekker glad gemaakt stapte ik mijn slaapkamer binnen. Ik begon met het lakken van mijn teennagels en liet deze drogen tijdens mijn sessie met make-up. Na een 30 minuten zag ik Yuna in de spiegel en trok ik mijn nylon kousen aan. Deze bevestigde ik aan de zwarte jarretels. Ik had mijn clitje achter slot en grendel gedaan door er een micro chastity om heen te doen. Nu was mijn zachte kleine clitje gled en opgeborgen. Snel pakte ik een zwart doorzichtig onderbroekje met open kruis. Mijn kutje was hierin vrij toegankelijk en mijn klitje mooi weggewerkt. Inmiddels had ik mijn zwarte hoge hakken aan mijn voeten gedaan en liep ik naar de kast om mijn BH met borstprothese om te doen. Ze waren lekker zwaar dat gaf het gevoel of ik echte borsten had, daar genoot ik altijd al van.

Mijn met lekkere vrouwelijke bodylotion ingesmeerde lijf had een glinstering van gladheid. Ik besloot voor zwart te gaan en trok een lak jurkje aan. Deze was redelijk kort en bij het bukken kon je alles zien hihihi. Tot slot deed ik mijn zwarte pruikje op en kamde deze goed in model. Zo nu zie ik er uit als Yuna en voel mij heerlijk vrouwelijk. Alleen nog de nageltjes en de grote wimpers, en dan was ik klaar. Eenmaal klaar ging ik naar beneden en nam wat te eten en ging zitten achter de computer. Ik mag graag geile filmpjes kijken als ik Yuna ben.

Voor ik er erg in had was het al avond en bijna half negen. Ik besloot mijn tasje in te pakken zoals ik dat graag doe voordat ik op pad ga. Ik stop hier altijd condooms in en glijmiddel, je weet het maar nooit he? Verder had ik nog een nieuw flesje poppers en een ballgag die ik er in deed. Ben ik nog wat vergeten? Hee ja ik heb nog geen buttplug in mijn zachte ronde gaatje gedaan. Met wiegende heupen liep ik de trap op en pakte een zilveren butplug met een roze glinstersteen op het einde en likte deze nat. Met enige pressie drukte ik deze mijn kutje in en merkte op dat ik wat strak was. Nog even een lekker geurtje uit mijn kastje gepakt en ik was klaar voor mijn nieuwe avontuur. Tegen half tien stapte ik de auto in en reed de kant van het tankstation op. Mijn binnenverlichting in de auto gaf de sfeer goed weer dacht ik nog hahah. Mijn binnenverlichting bij de voeten is n.l. rood van kleur. Ik dacht nog de slet gaat weer eens op pad hahahaha.

Aangekomen bij het tankstation was het gelukkig even droog, en ik deed mijn raam op een kiertje zodat ik nog even een peukje kon roken. Mijn mooi gelakte vingernagels zagen er sexy uit merkte ik op, diep donkerblauw met lange nageltjes. Deze had ik er op gelijmd, want van mijzelf heb ik niet echt nagels. Ik trok aan mijn peuk en dacht om in de stemming te komen en mijn nerveuse gevoel de baas te worden kon ik best een snuifje poppers nemen. Dan zijn de scherpe randjes er af. Plots klopte iemand op mijn raam, het was de man met wie ik had afgesproken. Hey hoi leuk je bent er, ga je mee hier even het pad op lopen? Dan staan we mooi uit het zicht van andere mensen. 

Ik dacht dat ik een goed plan! En wat is de man vriendelijk. Ik stapte uit en de rode verlichting schenen over mijn in nylons gehulde benen en hakken. Hij zag dat en zei die kleur staat je goed meisje! hahah. Ik deed de auto op slot en liep met de man mee het pad op. Hij liep achter mij, en dat snap ik wel, want dan heb je het uitzicht natuurlijk hihihi. Nou zei de man "je ziet er geweldig uit "je bent sexy en een tikje ordinair, maar daar hou ik juist wel van. De man zelf had deze avond een trainingspak aangedaan met vlotte sneakers en zag er sportief uit. Nou zei hij we hebben geluk het regent niet meer dus loop nog maar eens een stukje door.

Ik deed wat hij zei en ik liep zo charmant mogelijk op mijn hoge hakken door. Plots struikelde ik over een los zittende steen en viel bijna. Ik zat haast een beetje gehurkt. Ohw zei de man, jij bent vanaf deze hoogte ook goed te bekijken hoor hahaha. Heb je je pijn gedaan? En nee dat had ik niet. Ik bleef maar even gehurkt zitten. Want het was wat donker en straks zou ik wel echt vallen misschien. Nou zei hij ik kom wel even bij je staan. Hij kwam voor mij staan en ik zag zijn lul los in zijn broek bewegen. En dat was niet zo moeilijk, want ik denk dat een half harde pik was in een losse joggingbroek, dus dat valt mij wel op dan. De man kwam vrij dichtbij staan en zei zit je graag met je hoofd op deze hoogte? en hij pakte mijn hoofd van achteren beet. Ik wist gelijk waar hij op uit was, en ging hier in mee. Nou meneer ik zie dat u vergeten bent een onderbroek aan te doen hihihi. "ohw ja denk jij dat?" Nou we zullen eens zien. Hij duwde mijn gezicht naar zijn kruis en ik voelde zijn half harde lul tegen mijn wang duwen. "En zei hij klopt het wat je denkt?" Ik keek omhoog en zag dat de man niet van plan was mij zomaar te laten gaan, daar was hij te geil voor geworden. Nou zei de man " bekijk jij mij dan maar eens, ik heb jou al mogen bekijken "hij deed zijn jogging omlaag en een mooie dikke lul sprong mij tegemoet. Wat moest ik doen? Kijken of toch ? Terwijl ik dit dacht drukte de man zijn pik tegen mijn lippen en mijn mond opende als vanzelf. Het leek gewoon natuurlijk gedrag. Krijg je een lul voor je mond, dan gaat deze open. De man smaakte fris en gewassen en zijn ballen waren geschoren. Ik kreeg eerst een top je van zijn lul in mijn mond, en de man keek rond of niemand het zag. Blijkbaar keek niemand, want hij drukte zijn half harde pik nu door en diep mijn mond binnen. 

Ik begon te zuigen en hij te stoten. Steeds wat harder en dieper kwam zijn vlezige pik mijn mond en keeltje binnen. Ik merkte dat deze al lang niet meer half slap was, maar een pik van fors formaat was geworden. Ik stopte even en vroeg of het goed was dat ik wat poppers nam. De man zei niets en liet mij mijn flesje poppers pakken. Ik opende het flesje en nam een snuif in elk neusgat. Ik wilde het flesje wegleggen, maar de man hield met zijn hand mijn hand met het flesje nog even wat langer ondermijn neus. Oef dit was wat meer dan ik had verwacht. Ik voelde een warme gloed door mijn lijf, en het steeg mij naar mijn hoofd. De man nam het flesje aan en hield deze voor mij vast. Maar tegelijk duwde hij mijn hoofd diep over zijn hard pik. Door de poppers raak ik altijd extra geil en ontspannen dus de lul gleed mijn keel binnen. Hij hiel zijn lul hier en duwde nog wat verder door. Ik kreeg een reflex en moest kokhalzen maar de man negeerde dit geluid en pompte door met zijn harde pik in mijn keel. Het slijm liep mijn mond uit en mijn ogen werden waterig van tranen. Zo nu en dan haalde de man zijn pik uit mijn mond en keel en keek mij dan indringend aan. "zo zei hij jij bent echt wel een sletje zeg" En hij duwde zijn lul weer terug mijn mond in. Zo ging dit een tijdje door. Ik heb geen idee hoe lang dit was, want ik had geen tijd om na te denken. ik werd in mijn mond en keel geneukt. Hij pakte mij bij mijn keel en trok mij omhoog. Zo zei hij dat kan jij wel teefje! Nu eens kijken of jij ook goed te neuken bent! Hij draaide mij om met mijn gezicht naar een boom en deed mijn rokje omhoog. "ah kijk een echte hoer heeft haar kutje altijd goed voorbereid! 

Hij zag mijn buttplug en sloeg op mijn billen. De plug werd er uit gehaald en ik pakte mijn tasje om hem glijmiddel te geven. Nou je weet wel wat mannen willen he zei hij. En pakte niet alleen het glijmiddel aan maar ook mijn tasje. Aha zei hij je hebt ook speeltjes meegenomen. Hij haalde de ballgag er uit en bond deze achter mijn hoofd met de bal in mijn mond. Ook de rubberen handboeien kreeg ik om gedaan met mijn handen op mijn rug. Ik stond daar machteloos alles te ondergaan, maar eerlijk is eerlijk dat was wel mijn eigen schuld, want ik had de ballgag en de boeien zelf meegenomen. Hij spoot wat glijmiddel op mijn kut en dat voelde koud aan. maar ondertussen hield hij de boeien stevig vast op mijn rug. Ik hoorde dat er nog meer glijmiddel uit het flesje spoot en dacht nu gaat het gebeuren. De man had netjes een condoom om gedaan en zijn pik met glijmiddel ingesmeerd. En weer kreeg ik een tik op mijn billen. Na een paar tikken hield hij mij stevig bij de boeien vast en drukte zijn harde pik tegen mijn kutje aan. Blijkbaar had hij meer gedaan dan ik had meegekregen, want de poppers werden onder mijn neus gehouden en weer erg lang zodat ik weer in een geile modus kwam door de poppers. Hij deed mijn benen verder uit elkaar en duwde zijn dikke vlezige lul naar binnen. Dit ging nu niet bepaald langzaam, maar met een stevige stoot zat hij tot de wortel van zijn pik in mijn kuttekont. 

Ik kon geen kant op en stond daar op mijn hoge hakken met mijn kont omhoog met mijn handen op mijn rug en een bal in mijn mond. Mijn clitje was zoals altijd klein en opgesloten en dat alles bij elkaar maakte van mij de slet die op een paadje langs de snelweg weg geneukt door een wild vreemde man. De man wist goed wat hij deed en stoot na stoot werd ik gevuld en hard geneukt. Ik hoorde mijzelf kreunen. Het leek wel een eeuwigheid te duren, en telkens weer kreeg ik poppers onder mijn neus gedrukt. Het maakte mij allemaal niet meer uit ik wilde de hoerige snelweg slet van deze man zijn, en liet hem begaan. Door het stevige neukgeluid wat er te horen viel waren er blijkbaar mannen achter ons komen staan kijken. Ik had dit niet door, want ik werd op de plek gehouden door deze man. Ik zag alleen een boom en voelde de harde pik in en uit glijden. 

Plots hoorde ik wat stemmen en schrok hier van en wilde stoppen. Maar de man was nog niet klaar gekomen en dat was hij wel van plan, dus werd ik maar door geneukt en door geneukt. Ik kon niet zien wat of wie er achter ons stond, en kon ook niet veel zeggen met de bal in mijn mond. En ja eindelijk was de man klaar en haalde hij zijn pik uit mijn kut en ik dacht dat was een geile belevenis, maar nu snel naar de auto want er zijn blijkbaar andere mannen. Echter het liep anders. Ik stond daar afgeneukt nog steeds voorover gebukt met mijn kont omhoog en mijn armen op mijn rug gebonden. De bal in mijn mond, nog high van de poppers en een chastity om mijn clit als hoer op de openbare parkeerplaats langs de weg. De man hield mij vast zoals hij dat deed tijdens het neuken, maar ik voelde nog een tweede hand. Plots ging zijn pik weer mijn kutje in en begon het neuken weer. Echter dit voelde anders dit was niet de zelfde pik?? Blijkbaar had de man ruimte gemaakt voor een andere man en daar werd ik nu door geneukt. 

Deze pik was kleiner, maar ook dikker. ik werd dus opnieuw weer geneukt in mijn kut, maar dan door een andere man. ik hoorde iemand zeggen "geef haar dat flesje poppers maar dan neukt ze beter hahahah" Hierop kreeg ik weer poppers onder mijn neus en ook kreeg ik weer tikken op mijn billen. Deze man hield het een 10 minuten vol en plots neukte hij als een sneltrein en beukte zijn pik in mijn kut. Ik voelde dat hij ging klaarkomen. Ja hoor de man gromde het uit en kwam klaar. Maar nog steeds werd ik op de plaats gehouden door een paar handen en weer kreeg ik popper onder mijn neus. "Snuiven hoerige teef!" werd er tegen mij gezegd, en aangezien ik niets anders kon dan gehoorzamen in deze positie was dat wat er gebeurde. Weer tikken op mijn kont en weer een pik tegen mijn kut, en ja hoor daar ging alles weer van voren af aan. Ik werd weer geneukt in mijn afgewerkt hoerenkutje. Blijkbaar kwam er ook een man voor mij staan, want met mijn hoofd naar beneden geduwd zag ik plotseling een paar schoenen voor mij staan. Mijn hoofd werd omhoog gehaald en ik zag een pik naar mijn hoofd gericht. "zo deze ga jij nu pijpen " werd er gezegd. De ballgag werd uit mijn mond gehaald en deze werd verruild voor de pik die voor mijn neus stond. Nu werd ik van voren en van achteren geneukt. In mijn mond en kont. Ik voelde mij net een varken aan het spit, ik kon geen kant op en kreeg de harde pikken om beurten n soms tegelijk hard mijn lijf binnen geduwd. De man duwde zijn pik mijn keel in en hield mij vast. De man achter mij ramde zijn lul als een bezeten vent in mijn kont, en alles wat ik kon doen was afwachten tot ze klaar waren. Ik voelde mij vernederd, maar gek genoeg ook verschrikkelijk geil. En de blijkbaar waren de mannen nog niet met mij klaar.

Ik werd uit deze situatie gehaald en moest plaats nemen op pik van een man die op de groen was gaan liggen. Ze schoven mijn kont zo over zijn pik. Hij neukte mij met een lekker ritme en ik genoot. Wel werd ik voorover geduwd en door dat mijn handen op mijn rug waren gebonden viel mijn lijf op de man die mij neukte. Mijn hoofd werd gepakt en een andere pik werd in mijn mond geduwd. Zo werd ik een tijdje behandeld als slet. Maar toen merkte ik dat er nog een andere man achter mij was gaan zitten op zijn knie en die wilde zijn pik ook nog mijn kont in duwen. Daar was echter al iemand mij aan het neuken, maar dat maakte de man niets uit. Hij spoot glijmiddel op mijn kontgat en duwde zijn pik er ook bij. Heel even voelde ik een pijnscheut door mijn lijf gaan maar door de vele popper was ik blijkbaar ontspannen genoeg. De tweede pik neukte mij nu ook in mijn kuttekont. Daar zat ik dan twee pikken die mijn kutje aan het neuken waren en nog een pik in mijn keel. Een flinke mega dosis poppers en ik werd afgewerkt zoals je dat wel hebt gezien in de betere pornofilms.  

Wat ik niet door had was dat er foto's werden gemaakt en blijkbaar werd ook ook nog gefilmd. Toe het allemaal zo ver was dat de mannen klaar waren gekomen en voldaan weer vertrokken naar hun auto bleef ik alleen achter met de man die ik in eerste instantie had ontmoet. Zo nou jij bent wel echt een geile hoerige slet zeg. Ik ken er een par, maar jij hoort gewoon elke dag geneukt te worden teef! Hij maakte mijn boeien los en liet mij even zitten op een bankje wat daar stond. Zo zei hij nu gaan we naar huis en jij gaat alles wat ik heb gefilmd bekijken. Ik dan hebben we het over hoe wij dit elke maand gaan doen. Jij bent gewoon een hoer, en dat zul je blijven nu je mij kent. 

Ik ga je aanbieden aan mannen en stellen die trek hebben in een lustslet. De foto's ga ik gebruiken voor advertenties en wees gerust, je gezicht zal nergens te zien zijn. Dat wil zeggen als je blijft doen wat ik van je verlang. En nu lik je eerst mijn pik schoon hoer! Ik likte zijn pik schoon en liep met de man mee. Hij zei je rijd achter mij aan naar mijn huis, daar ga je de film bekijken en dan zien we wel verder.

Liefs Yuna Faye

3132 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 31)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.