Als gebruikssletje nu echt zo gebruikt.

Geplaatst door: gebruikssletje op 06-11-23

Nog steeds gaan de rillingen door mijn lijf, als ik eraan denk wat er afgelopen zaterdagavond gebeurd is. Het is nu maandagmiddag 6/11. Mijn mannenkut is nog steeds zeer gevoelig, maar ik heb eigenlijk alweer zin om alles nog eens opnieuw te doen.


Ik heb hier op T-girl al geruime tijd contact met Tom. Hij is getrouwd maar ook biseksueel. Zijn vrouw weet dat hij biseksueel is maar ze wil er (nog) niemand bij in hun bed. Tom wil graag spannende seks met mij en zijn vrouw maar moet dus daarvoor nog afwachten. Tot die tijd hebben wij al 4 keer een spannende hoteldate gehad waarbij de vonken ervan af spatten. Ik trok en pijpte hem terwijl hij mij neukte. Soms deed hij het teder, soms hard, omdat het mijn wens is om eens als een gebruikssletje goed gebruikt te worden. Ik liet mij wel eens ontvallen dat ik ervan droomde om door een groepje mannen geneukt te worden. Tom vond dat heel geil en begon me ook als zijn hoertje te behandelen en zelf lig ik al gauw te kreunen van genot als hij zo met mij bezig is. Heel vaak hebben hij en ik het er over gehad om mij eens als een hoertje te laten spelen, zomaar voor de spanning. 
In ieder geval begon Tom me de laatste tijd te zeggen dat hij er werk van ging maken en er voor zou zorgen dat mijn wens zou uitkomen.

Toen we vorige week donderdag op de chat elkaar spraken zei hij me: "Trek zaterdagavond je hoerigste kleren maar aan." Ik wist meteen dat het ging gebeuren. Nu heb ik heel veel geile outfits, lees mijn vorige verhalen maar eens, maar ik besloot om iets lekker hoerigs zwart aan te trekken. Als een echt sletje zat ik zaterdagavond bij hem in de auto, geile laarzen tot aan de knie met 14 cm hoge hakken, nylons met naad en jarretels, een kort rokje en een kanten blouse, daardoor kon je goed mijn zwart/wit kanten bh gevuld met silliconen borsten cup E zien. Mijn ogen met mascara lekker zwart opgemaakt met wimpers en een mooie lange zwarte pruik. Ook mijn lippen met rode lippenstift gekleurd. Om niet teveel op te vallen had ik een lange zwarte jas aangedaan.
Ik kreeg van hem niet te horen wat we precies gingen doen, onderweg probeerde ik hem uit te horen. Uiteindelijk vertelde hij me dat we naar een parking zouden gaan langs de N206, daar zou hij me door diversen mannen laten neuken en hij zou als een pooier over mijn veiligheid waken. We spraken af dat het neuken met condoom zou gebeuren terwijl ik de mannen eerst wel bare zou pijpen voor ze me mochten neuken, zo kon ik zelf bepalen welke pik in mijn kut mocht, dit voor als hij bijvoorbeeld te groot zou zijn en ik hem dan alleen zou pijpen. Ik kon er niets aan doen maar werd vreeslijk geil en tilde mijn billen op om mijn slipje alvast uit te doen. Ik zakte wat onderuit en voelde aan mijn pik. Ondertussen ging Tom zijn ene hand naar mijn borsten, ik trok aan mijn pik en later ging de hand van Tom ook naar mijn pik. Hij trok er zachtjes aan.. Hij werd zo stijf als hij nog nooit is geweest, ik vertelde Tom dat ik klaar ging komen. Direct stopte hij waarmee hij bezig was, nog even wachten zei hij, dat komt straks wel.

We kwamen aan op de parkeerplaats en stopte achter een vrachtwagen. Ik stapte uit en rekte me even uit, Tom stapte ook uit en gaf me de opdracht mijn jas uit te doen. Het was wat frisjes maar je word vanzelf straks wel warm zei Tom. Verderop zag ik wat personenauto's staan met een vijftal mannen erom heen. We liepen het kleine bospaadje op en ik zag dat de mannen ook in beweging kwamen. Ik vroeg aan Tom wat er nu precies ging gebeuren. Hij zei: "Je wilt toch zo graag een gebruikssletje zijn? Ik zal ervoor zorgen dat je flink wordt geneukt, jij bent vanavond mijn hoertje en ik jou pooier. " Ik werd nu toch wel een beetje nerveus, maar ook vreselijk geil, mijn droom zou uitkomen.

Ik had dit nooit zelf gedurfd maar Tom zou ervoor zorgen dat er niets zou gebeuren wat ik niet wilde. Hij sloeg een arm om mijn middel en geleidde mij verder het bospaadje op. We kwamen op een open plek waar een picknicktafel stond, daar bleven we staan. Tom pakte me bij mijn schouders en kwam tegen me aan staan en zei: "Ik wil dat je geniet en je best doet, en zodra er iets is dat je niet wil of wanneer het je te veel wordt zeg je ons stopwoord, ik zorg ervoor dat het direct stopt, dan zeg je wat je niet wil of dat je naar huis wil, en dan gaan we ook naar huis. Ik ken deze mannen en die luisteren naar me.

Mijn pik stond als een tentstok naar voren, zodanig dat in mijn rokje te zien was dat zich daar iets roerde. Tom liet me eerst als een echt hoertje wat heen en weer tippelen en daarna pakte hij me vast en liet mij voorover bukken en tilde mijn rokje op, zodanig dat ik in mijn blote mannenkut kwam te staan. Mijn pik begon zich nog meer te roeren.

De mannen kwamen om ons heen staan en er stapte een man naar voren. Hij ritste zijn gulp openen een meer dan imposante half stijve pik kwam tevoorschijn. Je snapt zeker wel wat de bedoeling is zegt hij terwijl hij zin pik tegen mijn lippen wrijft. Mijn mond gaat als vanzelf open, voor ik iets kan zeggen of doen heb ik zijn dikke pik in mijn mond.  De man pakte met twee handen mijn achterhoofd en begint neuk bewegingen te maken in mijn mond. Ik voel nu zijn pik groeien en keihard worden. Met langzame diepe halen word ik nu in mijn mond geneukt. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat de andere mannen ook hun broek los hebben. Ook zie ik dat ze lekkere pikken hebben. Ik voel handen over mijn blouse op zoek naar mijn borsten. Er wordt over mijn borsten gestreeld en in mijn tepels geknepen. Een andere man zit al met zijn handen bij mijn kruis. Ze is geil, ze heeft gewoon een stijve en de hoer is gewoon geil en trekt in een beweging mijn rokje op mijn knieën. Niet eens een slipje roept hij, die komt hier echt om goed geneukt te worden. Ik voel hoe de man met zijn natte vinger door mijn kutspleet gaat, zachtjes maakt hij rondjes rond de opening en dan drukt hij zijn vinger diep naar binnen. Ik kan een zachte kreun niet onderdrukken, voor de man die ik aan het pijpen ben is die kreun voldoende om klaar te komen. Met drie diepe stoten spuit hij zijn zaad een klein gedeelte mijn slokdarm in terwijl het overige mijn mond uit sijpelt. Hij houd mijn hoofd stevig vast en laat zijn lul nog even in mijn mond. Dan verslapt jij en glijdt uit mijn mond. 

De volgende man is al wijdbeens voor me op de picknicktafel gaan liggen. Zijn dikke pik wijst recht omhoog, verwen nu deze maar eens goed. zegt hij. Ik laat me voorover zakken en ook deze pik glijdt langzaam in mijn mond. Iemand trekt mijn benen uit elkaar en gaat achter mij staan, mijn billen worden uit elkaar getrokken en ik voel zijn tong over en door mijn gaatje gaan. Ik voel hoe hij met zijn tong in mijn gaatje drukt en mij zo met zijn tong neukt. Ik word nat daar en mijn kutje gaat al een beetje open staan. Dan voel ik zijn eikel zachtjes tegen mijn ingang drukken.. Ik kijk voor de zekerheid even achterom maar zie dat Tom erop heeft toegezien dat die man een condoom om zijn pik heeft gedaan. Ik hoef me daar dus geen zorgen om te maken. De man die ik aan het pijpen ben zegt nu schor: "Je mag je handen wel gebruiken." waarop ik zijn pik met één hand vastpak en hem onder het pijpen aftrek en zijn ballen betast.. De man achter me begint nu harder tegen mijn kut te drukken en ik voel hoe mijn kringspier toegeeft aan de druk, langzaam glijdt zijn eikel naar binnen. Als hij er een stukje in zit stopt hij. Ik wil echter meer, ik wil geneukt worden, ik wil al die pikken zo diep mogelijk in me. Dat ze me uitwonen tot ik niet meer kan. Ik duw mijn kut naar achteren en op dat moment drukt de man achter mij zijn pik tot aan zijn zak bij me naar binnen. Ik voel me heerlijk opgevuld en de man achter me grijnst, daar gaat je strakke hoerenkut.
Ik kan nu niets anders dan ondergaan wat er komt, de man zijn pik blijft diep in mijn kut en hij houd mijn heupen stevig vast, dan trekt hij iets terug en begint rustig mijn kut te neuken, eerst kleine stootjes maar al snel met lange halen. Ik kan er niets aan doen maar ik word boter geil. De man die ik aan het pijpen ben moet dat merken, want ik laat inmiddels zijn pik over mijn tong naar binnen glijden en lik telkens langs het toompje onderaan zijn eikel als hij weer naar binnen schuift. Met één hand trek ik hem af, met de andere kneed ik zijn volle zak. De man achter mij begint nu harder te neuken, soms dreigt zijn pik er een stukje uit te schieten, maar dan drukt hij hem meteen weer diep terug. Hij begint harder te hijgen, ik voel zijn zak tegen de mijne slaan als hij weer hard en diep in mij komt. Ineens kreunt hij, trekt me diep over zijn pik, ik voel hem krampen en diep in mij zijn condoom volspuiten. De man die ik pijp en aftrek houdt het nu ook niet meer, schokkend komt hij in mijn mond klaar, ik proef zijn warme zaad, lekker, maar slik het niet door maar laat het geil uit mijn mond lopen en laat zijn pik uit mijn mond glijden. De man achter mij trekt zijn nog altijd stijve pik uit mijn kut en buigt zich over mij heen, dit vind je wel geil he? zegt hij schor.

Ik laat mijn hoofd voorover zakken en voel hoe de volgende pik alweer tegen mijn kut drukt, in een ferme haal drukt hij hem tot aan zijn zak bij me naar binnen. Deze man begint meteen als een bezetene in me te beuken. Hij ramt zo hard in me dat hij me stevig moet vasthouden anders duwt hij me tegen de grond. Zijn pik voelt groter aan als de vorige maar mijn kut is inmiddels zo opgerekt dat ik dat eigenlijk alleen maar lekker vind. Al snel hoor ik ook deze man kreunen en een tweede golf sperma zou met geweld diep in mijn darmen gespoten zijn als hij geen condoom om had gehad. Ik span mijn kut spieren aan om nog even die dikke pik in me te voelen, dan trekt hij zicht terug. Ik laat me voorover zakken, ik vermoedde dat dit het nog niet was.

Er waren nog drie mannen die hun zaad nog niet verschoten hadden. De mannen mompelen wat. We zijn nog niet klaar met je, je moet ons wel allemaal afwerken, hoor ik 1 van hen zeggen, draai je maar om, dan kun je zien hoe je geneukt wordt zegt de ander. Ik ga op mijn rug op de tafel liggen. Er komt een grof gebouwde man met een flinke stijve pik voor me staan, hij duwt mijn benen uit elkaar, pakt me onder mijn bovenbenen vast en drukt mijn knieën richting mijn schouders. Met mijn kut naar boven lig ik nu voor hem. Hij zet zijn eikel tegen mijn kut, kijkt me recht in mijn ogen aan en drukt zijn eikel naar binnen. Mijn kut is al goed open geneukt want anders als hij zachtjes met zijn pik tegen mijn kut draait glijdt hij als vanzelf tot aan zijn zak bij me naar binnen. Dit voelde aan als de grootste pik die ik tot nu toe naar binnen heb gehad, wat een enorme eikel. Ik kreun nu onbedoeld hard, shit, zo groot, hard en diep. De man kijkt me nog aan en grijnst, lekker he deze pik?, en trekt zijn pik terug tot ik de rand van zijn eikel langs mijn kringspier voel en drukt dan zijn pik weer helemaal naar binnen. Hij begint me nu met lange halen te neuken, ik doe mijn ogen dicht en geniet van deze neukende kerel. Ik weet niet hoe lang er zo diep in me gepompt word maar ik krijg het gevoel dat ik klaar ga komen, ik balanceer bijna constant op het randje. Mijn pik staat knoert hard overeind. De man neukt diep door en ik probeer hem vast te houden, ik trek nu zelf mijn billen uit elkaar, ik wil hem zo diep mogelijk voelen. Op dit moment dat ik bijna klaar kom stoot hij nog dieper in me en komt ook in zijn condoom klaar.
Hij laat zich naar achteren zakken en zijn plaats wordt direct ingenomen door de volgende die ook niet van het rustige werk houd en stoot dus ook meteen diep door.

Met mijn ogen dicht voel ik nu weer een eikel tegen mijn lippen, ik draai mijn hoofd opzij en laat deze pik zo in mijn mond glijden. Weer lijkt het of ik klaar kom, maar blijf weer tegen de grens aan hangen. De man in mijn mond begint ook neuk bewegingen te maken en de man in mijn kut ramt diep door. Ik ben botergeil en het interesseert me allemaal niks meer, ze mogen doen met me wat ze willen. De man die in mijn mond neukt begint te kreunen, ik voel hoe de man die mijn kut neukt begint te krampen, hij spuit zijn zak leeg in het condoom terwijl de andere man die mijn mond neukt daarin klaar komt. Ik kreeg het allemaal niet verwerkt, en liet het uit mijn mond lopen, wat een geil gevoel was dat, enerzijds omdat het behoorlijk veel was, anderzijds ook ik kwam door de geiligheid tegelijk klaar en had er geen controle meer over. Mijn pik begon gewoon ongecontroleerd te spuiten. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt dat ik vanzelf klaar kwam zonder dat ik er met mijn handen aan zat. Dit bedoelen ze dus met een anaal orgasme.

Terwijl de twee pikken uit mij glijden hoor ik ineens een hese stem vanuit de struiken die zegt: "mag ik ook een keer?" De mannen lachen, uit de struiken komt een man met zijn gulp open en een fiere stijve pik in zijn hand. Hij heeft vanuit de struiken stiekem mee staan trekken denk ik. Kom maar, hoor ik mijn pooier zeggen, ze is al goed dor geneukt maar die pik van jou kan er ook vast nog wel bij. Wek eerst even een condoom aan doen. Ik word weer op mijn benen gezet en voorover tegen de picknicktafel geduwd. Ik krijg een klopje op mijn schouder. Jou gaan we als een hoertje aanbevelen sletje, op T-girl en als men je op T-girl aanspreekt en ze willen je neuken geef je daar gehoor aan, iemand alleen of een groepje, wordt er in mijn oor gefluisterd. De man met zijn pik uit zijn broek komt achter mij staan en drukt zijn eikel tegen mijn kut. Mijn kut is inmiddels zo goed geneukt dat zijn pik als vanzelf naar binnen glijdt. Die gaat het niet lang volhouden enk en voel ik, en inderdaad na een paar keer diep stoten komt hij grommend klaar. Hij trekt zijn pik uit me en staat op, zegt nog snel bedankt en loopt snel weg. Dan hoor ik Tom zeggen: "Bedankt mannen, zo is het genoeg, bedank gebruikssletje maar eens goed, wie weet doen we het snel nog wel eens over.. Ik krijg van alle mannen een hand. Plots zei één van hen: "ik heb hier nog wat volle condooms liggen, best zonde. Ik kreeg de opdracht om weer op mijn rugb te gaan liggen en één voor één werden de condooms geleegd over mijn gezicht. Dit laat je totdat je thuis bent zitten, en dat laat je door je pooier controleren. Daarna vertrokken ze.

Tom en ik bleven alleen achter, ik voelde me geweldig, Tom sloeg zijn armen om mij heen. Ik merkte dat Tom er ook van genoten had. Ik voelde zijn stijve pik tegen mijn buik. Ik ging met mijn hand richting van zijn pik, hij hield me echter tegen en zei: "niet hier, we gaan naar huis en daar ga ik jou ook nog even goed neuken en ook ik spuit me pik over je gezicht leeg. Zachtjes en teder. Dat heb je na deze neukpartij wel verdiend.  Hij gaf mijn rokje terug en deze deed ik aan. We liepen naar zijn auto, onderweg naar huis was ik helemaal in gedachten verzonken over wat er zojuist allemaal was gebeurd. Ik voelde hoe het zaad over mijn wangen en de rest van mijn gezicht droop en op sommige plekken bleef hangen, onder andere in mijn wimpers. Gelukkig droogde ook een gedeelte op, maar ja, straks komt er nog wat verse lading bij. En steeds bleven de woorden van die ene man door mijn hoofd spoken: " Jou gaan we als een hoertje aanbevelen sletje, op T-girl en als men je op T-girl aanspreekt en ze willen je neuken geef je daar gehoor aan, iemand alleen of een groepje" Daar zal ik zeker over nadenken als men zich meld.

1634 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.