Alweer die bios (2)

Geplaatst door: tgirl020 op 06-11-23

Nadat ik mij had opgefrist ging ik weer op de barkruk in de hoek van een van de gangen zitten, naast een zaal waar hetero stellen konden spelen. Door een schuifraam in die zaal, die alleen van binnen kon worden geopend, konden andere mensen dan meegenieten van de vrijpartij. Normaliter doet men de deur op slot tijdens het spel, maar ditmaal was de toegangsdeur geblokkeerd door een prullenbak zodat je direct vanuit de gang kon binnenkijken of blijkbaar kon meedoen. Sommige mannen deden dat ook. Benieuwd van wat zich daar afspeelde, liep ik daar naar toe, een aantal mannen stonden rondom een rode leren bed met daarop liggend een brunette, ik schat midden dertig, met een oogmasker om die flink werd doorgepaald door een man die haar benen bij de enkels vasthield. Vele handen grepen naar haar borsten met gepiercede tepels, terwijl zij zelf, als haar mond niet gevuld was met een pik, hevig kreunde. Met het masker om kon ze genieten van het fysieke geweld dat ze moest ondergaan, maar ze kon zich zonder meer uitleven want haar partner keek vanaf de zijkant van het bed toe en greep in als hij dat nodig vond. 

Ik had zoiets nog nooit meegemaakt en kreeg spontaan een stijve clit. Men merkte mijn aanwezigheid niet op, maar na een tijd zag de partner mij staan en gebaarde naar mij om zijn vrouw te komen neuken. Dat had ik als tgirl nooit gedaan, en er moet altijd een eerste keer zijn. De neuker werd opzij geschoven en ik zorgde dat mijn clit rechtstreeks haar gapende kut doorboorde. Haar opening was groot en mijn pik verdween in een zwart gat. Als ik daar gelegen had, zou ik mijn kutspieren zodanig knellen dat de aanwezige lul van binnenuit als het ware werd afgezogen. Die techniek kende zij niet en het neuken ging mij niet zo goed af. In plaats daarvan ging ik haar beffen omdat ik haar toch op een of andere manier wilde verwennen. Met mijn mond vol met haar vaginavlees ging mijn tong als een razende tekeer. Aan het kreunen te horen genoot ze ervan, en terwijl ik zo bezig was zijn vrouw uit te likken zag ik vanuit mijn ooghoeken dat haar partner met zijn grote stijve nu achter mij ging staan, klaar om mij als geile teef van achteren te dekken. Met mijn rug nog holler en benen wijd gespreid, ontspande ik toen zijn staaf langzaam en diep in mijn hongerige kut verdween. Eenmaal binnen begon ik bij elke stoot mijn kontspieren in te spannen zodat hij het gevoel kreeg alsof hij voor de eerste keer een maagd in haar kont stond te neuken. Ik genoot met volle teugen maar helaas van korte duur, hij trok zich snel terug, bang als hij was om nu al in mijn neukspleet klaar te komen.

Teleurgesteld nam ik een kleine pauze en zag dat mijn plek alweer werd ingenomen door de volgende geilaard in de rij. Haar mond was nu vrij, en om deze niet werkloos te laten zijn ging ik op mijn knieën naast haar zitten met pikhoogte voor haar hete mondje. Voorzichtig schoof ik hem erin, die vervolgens gretig door haar werd afgezogen. Ik ging haar mond langzaam neuken, zover mogelijk tot achter in haar keel. Ze kon het makkelijk hebben omdat ik niet zo zwaar geschapen ben. Opeens werd ik naar voren geschoven zodat ik op handen en knieen op het bed zat, mijn pik nog steeds in haar mond. Ik voelde voorzichtig een vinger die mijn kontje aan het verkennen was. Voorzichtig eerst met de halve vinger in mijn sappige hol kijken hoe ver het kon gaan, vervolgens de hele vinger met draaiende bewegingen erin gestoken. Het voelde geil aan en ik liet duidelijk merken dat er nog meer in zouden passen. De tweede vinger ging er moeiteloos in, maar de derde was het maximum wat deze slut kon hebben. Ik kon vanwege deze hevige vingerbeurt haar mond niet goed neuken, in plaats daarvan besloot ik haar vol op de mond te zoenen. Onze tongen gleden over en weer langs elkaar heen, ik probeerde speeksel uit te wisselen waarop ze niet reageerde. Ze probeerde wel met haar ene vrije hand mijn clit te pakken en af te trekken, en langzamerhand voelde ik dat ik klaar ging komen. Ik richtte op haar gezicht en spoot mijn lading daarover en in haar geopende mond. Ik proefde mijn eigen zaad toen ik haar opnieuw kuste, waarna ze alles doorslikte zoals een echte spermaslet zich hoort te gedragen. Ik keek nu achterom en vroeg de man of hij zijn zaad in mijn grotje wilde dumpen, maar omdat hij reeds was klaargekomen bleef mijn kut droog staan. De volgende keer zou ik daar als travo gangbang hoer op het rode bed gaan liggen en net als deze vrouw al mijn kunsten gaan vertonen.

1872 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.