Herfst uitje

Geplaatst door: tgirl020 op 18-11-23

Ik stond daar 5 minuten te wachten op de afgesproken plek bij het stadhuis. Het was guur herfstweer, mijn capuchon en zonnebril op, met hoge laarzen onder een zwarte lakjas, vrijwel onherkenbaar als tgirl. Hij was een Turk die vanuit de gestopte auto het raam naar beneden draaide en mijn naam riep. Zoals met de date afgesproken zou hij mij naar de sexlocatie brengen waar de gangbang zou plaatsvinden. Maar uiteraard tegen een bepaalde tegenprestatie. Hij reed de stad uit en stopte bij een parkeerplaats waar geen auto’s stonden. Een eenzame lantaarnpaal scheen vaag in de auto toen hij zijn rits opende waaruit een riekende dikke pik omhoog steeg. De boodschap was duidelijk. Zijn onderlichaam was zwaar behaard, heel sexy omdat ik zelf nauwelijks beharing heb. Hij zag dat ik met geile ogen naar beneden keek en gebaarde met zijn wijsvinger naar beneden, greep mijn achterhoofd vast om mijn mond ruw op zijn pik te planten. Geen nette manieren, maar dat had ik ook niet verwacht, eigenlijk vond ik het wel geil zo aangepakt te worden. Hij sprak in zijn moerstaal toen ik hem hard begon te pijpen, en al gauw spoot hij zijn lading in mijn keel en dat voor enkele seconden lang. Vast en zeker een tijd geen sex gehad met zijn vrouw of single en elke dag rukken bij pornofilms dacht ik. 

Met een doorgesmeerde keel reden we naar de woning waar ik met de date had afgesproken. De partypil van de Turk begon langzaam zijn werk te doen. Enigszins wankelend en gedesoriënteerd belde ik aan de voordeur, een knappe jongeman in jogging kleding deed de deur open. Ik herkende van de chat, in het echt zag hij er beter uit. Ik werd naar een donkere kamer gedirigeerd waarin middenin een groot bed stond met een plastic zeil overeen. In een van de hoeken stond een camera met statief om alles op tape te zetten. Ik had daar geen bezwaar tegen, niemand zou mij kunnen herkennen (althans dat hoopte ik). Comfortabel gelegen op het bed met alleen laarzen, string en korset aan, was ik benieuwd naar de gasten die binnenkwamen. Een man met zijn vrouw, en een jonge tgirl meid stelden zich voor terwijl de gastheer de camera aanzette en zijn kleren uittrok. Hij had een goddelijk lichaam met een superkanon waarbij elke vrouw en tgirl spontaan zou kwijlen in zowel de mond als kut. Hij koos de vrouw met neptieten en beval haar de doggy positie in te nemen. De andere man vergreep zich aan het tgirl meisje die op de rug met benen wijd gespreid haar neukspleet aanbood terwijl hij goedkeurend keek hoe zijn vrouw als neukteef diep in haar kont werd doorgedekt. 

Ik hoefde gelukkig niet werkeloos toe te zien, twee vrienden van de gastheer waren ondertussen binnengekomen, zagen mij daar verleidelijk liggen en gaven mij de behandeling die ik wenste. Ik ging boven op een jonge (minderjarige ?) piemel zitten en eenmaal binnen ritmisch berijden als een geile amazone. De andere jongen stond geknield op bed en zwaaide met zijn lul voor mijn mond. Voordat ik kon pijpen sloeg hij ermee tegen mijn beide wangen, als een soort opwarmertje van wat nog later in de avond zou komen. Ik zou het enigszins gevoeld hebben, maar de werking van de partypil onderdrukte veel, ik voelde mij geil, gewillig en begon vieze praat uit te slaan wat ik niet zo vaak doe. Als rijpere tgirl was ik nu geobsedeerd door deze jonge gasten, en zij door mij want hun pikken bleven constant stijf in mijn beide openingen. Niets lekkerder dan het vlees ruw tegen de binnenkant van mijn mond en kontje te kunnen voelen, en als een hitsige loopse teef gaf ik mezelf geheel over aan het genot dat beide pikken bij mij teweegbracht. Ik moest hem nu aankijken terwijl hij in mijn mond ging klaarkomen. ‘Gore slet, hier neem mijn eerste lading van de avond’ en met zaad eisende ogen zag ik hoe zijn ogen sloot en krampachtig verse sperma in mijn keel spoot. Terwijl ik alles doorslikte begon de jongen onder mij mijn tepels met draaiende bewegingen te bewerken. Een golf van sensatie ging door mijn lichaam, met mijn ene hand ging ik automatisch naar mijn clit om zelf te gaan spuiten. Normaliter stel ik dat op het laatste moment uit en als bottom vind ik klaarkomen niet zo belangrijk, maar deze gasten maakten mij zo geil dat het eruit moest. Dus spoot ik mijn lading vol in zijn nek en langs zijn gezicht. 

Hij liet mij komen tot ik helemaal klaar was. Hij wilde mij daarna graag achterlangs neuken zodat we beiden konden kijken hoe het de anderen verging. Het neukkanon was nog steeds bezig het kontje van de vrouw die nu op haar buik lag door te ploegen, en de tgirl meid werd nu het lijdend voorwerp van zowel de oudere man als de jongen die ik zojuist had klaargepijpt. Hij pakte mijn ene been bij de knieholte vast, ik keek achterom en met mijn hand bracht ik zijn gezicht naar mij toe, ik wilde de jonge gast zoenen. In eerste instantie wat onwennig, maar daarna gingen we heftig tongen en veel speeksel uitwisselen. Het duurde een eeuwigheid toen we werden onderbroken door een luid gegrom van het kanon dat het kontje van de oudere dame had bevrucht. Ik keek er aandachtig naar, die pik was helaas een paar maten te groot voor mijn sloppy kut, daar zou heel wat glijmiddel aan te pas moeten komen, en dan zou hij nog halverwege passen. Hij keek nu mijn kant op om zich opnieuw stijf te laten pijpen. Zijn paardelul glom van en rook naar het lichaamsvocht van de vrouw, ik pakte de glimmende staaf in mijn hand die het net niet kon omvatten, zo dik had ik het nog niet meegemaakt, en zo geil ik nu geworden was ging ik vol overgave pijpen zodat mijn beide openingen nu goed met pikvlees waren gevuld. Zijn pik paste halverwege in mijn mond, ik smachtte naar adem maar hij dwong mij steeds een centimeter meer van zijn vlees te laten proeven tot mijn keel nu gevuld was. Alsof het een heipaal was ging zijn pik in en uit mijn keel, en het was wachten totdat ik voor mijn inspanning rijkelijk met zijn sperma zou worden beloond. 

Omdat mijn neuker nu al beukende in mijn kontje was klaargekomen was die opening vrij, plotseling trok hij zijn pik snel terug uit mijn mond en forceerde mij op handen en knieen te gaan zitten, ik zou dezelfde behandeling als de vrouw krijgen. Het aanwezige sperma in mijn kut deed wonderen, zijn pik ging er relatief moeiteloos in, maar niet helemaal. Hij wilde tot aan zijn balzak hem er helemaal in hebben. Hij draaide mij nu op mijn rug en met zijn handen aan mijn enkels probeerde hij met dwang zover mogelijk te komen. Ik voelde zijn pik tot diep in mijn lichaam, opende mijn ogen en keek hem aan, ik wilde zien hoe hij mij als een geile teef ging neuken. Stimulans door vieze praat had hij niet nodig, hij hield het tempo er strak in. Nee, intiem was het niet, gewoon keihard doorpompen tot het hoogtepunt, pauzeren, en dan weer herhalen. Ik zat door de partypil zowiezo in een flow, en liet me gewillig door hem en later door de andere aanwezigen als hoer gebruiken. De jongen met goddelijk lijf rekte met zijn vleeskanon mijn gaatje steeds verder op, het was zijn bedoeling om mij straks dubbel te laten penetreren. Nadat hij weer was klaargekomen en ik zijn zaad eruit perste voelde ik met enkele vingers aan mijn sterretje. Moeiteloos paste er nu drie vingers in, ik sloot mijn ogen en genoot terwijl ik mezelf zat te vingeren.

2108 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.