Mr lassie

Geplaatst door: patricia-cd op 19-11-23

Laatst vroeg een vriend van mij waar ik mensen ontmoet. Dus ik vertelde hem van deze site . Hij heeft toen iemand gesproken en die zou hem komen verwennen. Zo gezegd zo gedaan. Gisteren zei hij mij vanavond komt hij weer ik zou het fijn vinden als je erbij bent. Ik twijfelde een beetje. Savonds rond 7 uur ben ik naar hem toe gegaan om te vragen wat ik moest dragen. Niets vermoedend liep ik binnen en riep nog schat ik ben er. Ik liep de woonkamer in en zag mijn vriend en zijn date zitten. Beetje geschrokken gaf ik hem een hand en stotterde hoi ik ben Patricia. De jongen ik noem hem mr lassie keek me aan en draaide me om. Hij gaf een mep op mijn kontje en zei je heb gelijk ze heeft een lekker kontje. wederom geschrokken keerde ik me om (wat de f.... moet ik nu boos worden of toe geven dat ik het wel lekker vond) ik ben maar gaan zitten . Ik opende een biertje proost en nam een slok .

Mr lassie keek naar mij stond op en zei mag ik jou eens verwennen? Ik zei niks maar verlegen knikte ik. Fluisterend vroeg ik wat ben je dan van plan? Dat merk je wel . De knappe donkere jongen trok z'n kleren uit .daar zag ik een mooi donkerbruin gespierd lichaam. Wow . Ik kon m'n ogen noet van hem afhouden.

Mr lassie knielde voor me maakte mijn broek open en trok hem naar beneden. Verlegen giegelde ik wat doe je nu? Hij vouwde me dubbel en stak zijn tong in m'n kutje.  Oooo mijn hemel. Die knakker likt me zo lekker .... ik sloot mn ogen en genoot. dit was echt niet normaal. Het duurde en duurde. Hij zei ga maar op je buikje liggen . Ik deed wat hij me vroeg. Hij begon me zachtjes te masseren op m'n rug .het was echt lekker. Toen kwam zijn tong weer. Hij sprijde m'n kontje en begon m'n gaatje weer te likken. Ik kreeg een stijve pik en dat was best geil. M'n vriend stond op liep naar mij toe en zei hij gaat je kont neuken en ik wil toe kijken. Hij bukte en gaf mij een zoen. Verbaast als ik ben genoot ik ervan om zo overdonderd te worden. Mijn vriend die ik al jaren ken als homo. Heeft dit nog nooit gedaan. Ik weet dat je dit graag wil. Dus geniet.dat doe ik ook.
Mr lassie was ondertussen nog steeds mij aan het rimmen.  
Wat een genot. Gelikt worden door een gespierde Afrikaan. Ik was ondertussen behoorlijk nieuwsgierig geworden naar de inhoud van zijn broek. Je weet wat ze zeggen he. Een echte heeft een monster. Ik besloot dat het tijd werd. ik ging op mijn rug liggen draaide me om en opende zijn broek.

Gretig trok ik alles omlaag en floep daar was hij . Een enorme lul groot bruin ik denk 22 cm lang o mijn grote goedheid. Ik pakte hem beet en stopte hem in m'n mond. Dat is lang geleden . Beetje onwennig deed ik m'n best hem zo lekker mogelijk te zuigen.  De knapperd genoot dat kon ik goed zien. Spieren overal. Hij trained ziet er goed uit. Toen ik stopte keek hij me aan . Ik ben je 1e Afrikaan he vroeg hij. Ik antwoorde stotterend eigenlijk wel. Ik vind het leuk dat je verlegen bent maar geen zorgen jij bent mijn eerste nl crossdresser. M'n vriend zat maar in zijn stoel met z'n pik te spelen. Mr lassie begon mij weer te likken en stopte ineens een vinger in m'n gaatje. Glibber glibber in uit in uit dan weer een tong dan weer een vinger. Ik genoot wat een verwennerij. M'n vriend besloot toch om mee te doen en kleedde zich uit. Ik lag nog steeds op m'n rug te genieten Toen mijn vriend mij vroeg wil je mijn pik likken . Ik zei waarom ook niet geef hem hier. Daar lag ik dan met een blanke 16.cm in m'n mond en een bruine likker tussen m'n benen. 
De avond duurde erg lang en is onvergetelijk. Mr lassie wie weet tot snel weer. 

1536 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.