Herfst uitje (2)

Geplaatst door: tgirl020 op 20-11-23

Terwijl ik met gesloten ogen aan het vingeren was, werd het stiller in de kamer. Plotseling kreeg ik een oogmasker om, en hoorde tegelijkertijd een luidruchtig gezelschap de kamer binnenkomen, alsof een klas uit de middelbare school uitgenodigd was voor een uitje. De stemmen klonken nogal jong en een gevoel van schaamte overviel mij, ik voelde mij te oud voor dit gezelschap maar toen ik opstond werden mijn polsen gegrepen en vastgebonden. Dat gold ook voor mijn mond, een ball gag werd erin geschoven, hulpeloos lag ik daar op bed, onwennig wat mij nu te wachten stond. Een tijdje hoorde ik het uittrekken van schoenen, losgespen van riemen, het springen op bed als ware het een trampoline attractie in een pretpark. Ik was not amused maar dat zou in de loop van de verdere avond veranderen. De gastheer gaf aanwijzingen en het werd stil want iedereen stond te popelen om zijn taak uit te voeren, niet elke dag zou zo’n kans voorbij komen om zich te vergrijpen aan een hoerige travo milf. Want dat was wat de date mij achteraf vertelde, hoe blij de jongens waren om hun pikkies in een rijpe, sleazy en hongerige kut te steken. Die hadden waarschijnlijk tot nu toe nog nooit een blote kont van achteren gezien. Ik werd aan beide armen omhoog getrokken en moest in hurkpositie boven op iemand gaan zitten, met mijn neukspleet waaruit een enkele druppel sperma droop boven een stijve lul. Was ik daarvoor niet zo anaal opgerekt door mijn gastheer, dan had ik de pik zeker gevoeld. Nu deed het mij niet zoveel, ik ging plichtmatig te werk en bereed de jongen onder mij op de automatische piloot. Vanwege de vastgebonden handen kon ik mijn evenwicht niet goed bewaren. Ik moest daardoor op zijn buik liggen waardoor het lichaamscontact intenser werd. Het maakte hem geiler en voorzichtig pakte hij nu mijn bezwete billen van achteren vast en kneep erin, alsof hij wilde realiseren dat het geen droom was maar echte realiteit. Hij ging nu wat harder neuken, en op een of andere manier werd ik door de hele situatie van machteloosheid en vernedering door deze pubers, want dat waren ze, weer geil en mijn clit begon te groeien. 

Nog meer toen ik merkte dat een tweede jongen op het bed geknield achter mij ging hurken en mijn billen nog wijder uiteen spreidde en zo goed kon zien hoe zijn vriend mijn hete spleet hard aan het doorpalen was. Voorzichtig stak hij een vinger in de soppende opening om te kijken of er nog meer ruimte was. Al gauw volgde een tweede vinger die in dezelfde richting van de aanwezige pik ging meebewegen, dit als voorbereiding voor een dubbele fuck die mijn gastheer de jongens als opdracht had meegegeven. Mijn billen werden warm en rood door het wrijven, vier handen zaten er nu aan, ik was een lustobject voor grijpgrage tieners die met hun speelgoed wilden spelen. En toen voelde ik opeens dat de vingers werden vervangen door een nieuwe pik die nauw aansloot bij de andere. Eerst in een voorzichtig tempo, maar daarna sneller werd ik door hen alsof het de normaalste gang van zaken was, brutaal van achteren en onderen dubbel gepenetreerd. Hoe groot kon de vernedering voor mij zijn, zo afgewerkt te worden door deze snotneuzen. Ik voelde geen pijn, dat zou ik de volgende dag wel merken, eerder schaamte maar al snel kreeg de geilheid weer de overhand. Het dubbele pikvlees schuurde genadeloos tegen de binnenkant van mijn inmiddels uitgewoonde kut aan, het voelde zo goed dat ik begon te kreunen, eerder wat stil maar daarna steeds harder. Deze gasten maakten mij bloedgeil. De ball gag werd nu losgemaakt, en nog steeds onder de invloed van de partypil werd ik loslippiger en begon tegen de jongens te kletsen. ‘Kom maar bij geile mama en ga haar goed doorneuken.’ ‘Laat zien dat jullie echte mannen zijn, behandel mij als een sletje’.  En ‘Ja mijn kut wordt lekker geil en nat. Ga zo door en ram jullie pikken zo diep mogelijk in mijn hoerige neukspleet’. ‘Jullie mogen alleen klaarkomen als ik het zeg, daarna gaan jullie alles spuiten in mijn hongerige zaadkut’. Ik was als een viswijf die zonder tussenpozen vieze praatjes aan het vertellen was. Totdat de gastheer het genoeg vond en zei dat ik mijn mond moest houden. Ik voelde een hand onder mijn kin, een harde dikke lul baande zich een weg door mijn pijpbekkie. ‘Haha dat zal haar leren, ja laat zien wie nu het laatste woord heeft’ werd geroepen, en zonder pardon werd ik nu grof gefacefucked door een anonieme puber. 

Deze hield de vaart erin tot het moment dat hij ging komen. ‘Ik neem je masker nu af, blijf mij strak aankijken als ik je mond ga volspuiten hoer’ zei hij hijgend en met een ruk trok hij het masker weg. Verblind door het licht zag ik eerst niet veel, maar na een poos keek ik tegen een puisten puber gezicht aan. Niet dat het mij wat uitmaakte, ik was nu spermageil en zoog zo hard ik kon om zijn zak te legen. Het smaakte zoet en waterig toen ik zijn lading te verwerken kreeg, en gulzig slikte ik alles door zoals een zaadslut dat hoort te doen. ‘Oww ze heeft alles doorgeslikt, eens kijken of ze mijn sperma binnen kan houden als ik ga lozen’ riep de jongen die mij van achteren aan het doordekken was. ‘Mama slet, ik ga nu in je sexy kontje spuiten’ en met krachtige stoten plantte hij zijn jongenszaad zo diep mogelijk in mijn lichaam. Dat was ook het moment waarbij de puber onder mij het ook niet meer kon inhouden. Hij zette zijn nagels nu diep in mijn kont terwijl hij zijn bekken wild op en neer bewoog. Zijn gezicht was vlakbij die van mij, ik zoende hem vol op de mond en ging heftig met mijn tong daarbinnen tekeer totdat hij zijn zaakje in mij had gedumpt. Het zaad van beide jongens gutste nu uit mijn uitgewoonde neukreet. Zo bleven we een tijdje op elkaar liggen totdat de volgende paar jongens hun plaatsen wilde innemen. Het ging de hele avond zo door totdat iedereen wel een keer was klaargekomen. Ik kreeg geen rust en naarmate de tijd vorderde veranderde het gedrag van de pubers, van enige terughoudendheid in het begin van de avond was niets meer over. Ik werd nu behandeld als een spermazeug waarbij alle openingen zoveel mogelijk werden gevuld.

2190 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.