Date met stel

Geplaatst door: willem-debi op 22-11-23

Na al een aantal lekkere dates via Tgirl gescoord te hebben kreeg ik de tip om ook eens op een swingersplatform te kijken. Na daar een profiel aangemaakt te hebben ging ik op zoek naar een leuk stel voor een mmv ervaring. Echt leuke stellen worden bedolven onder de berichtjes van mannen en hebben deze voor het uitzoeken. Ik moest mij dus wel een beetje onderscheiden.


Zo gezegd, zo gedaan. Nadat ik mijn favoriete latex broekje had aangetrokken heb ik de webcam aangezet. Altijd leuk als mensen geil worden door naar me te kijken. Ik word daar zelf steeds geiler van. Nadat ik van een aantal manlijke bezoekers vooral verzoekjes kreeg die meer op opdrachten leken zat ik met een keiharde paal voor de cam. Gelukkig is het latex broekje voorzien van een gat, zodat mijn paal alle ruimte kreeg.

Op een gegeven moment kreeg ik via de chat een leuk compliment. Nadat ik het profiel had gecheckt bleek het om een slank stel te gaan waarbij de man aangaf ook bi te zijn. Via de privé chat spraken over elkaars fantasieën. Omdat in mijn profiel stond dat ik een stel zocht voor een mmv trio ging het gesprek al snel die richting op. Nadat ik toegang kreeg  tot hun mapje met privé foto's kon ik me niet langer beheersen en kwam heerlijk spuitend klaar voor het webcampubliek. 

De volgende dag had ik een privé bericht van het leuke stel dat ik via de chat had leren kennen. Hij had het er met haar over gehad en waren wel in voor een date. Het bleek dat mijn opmerking over de strap-on op een van de foto's wel in de smaak was gevallen bij haar. Ze wilden graag met me daten, maar op voorwaarde dat zij me met de stap-on zou nemen. Aangezien ik meer top dan bottom ben was ik bang dat een te groot formaat toch wel pijnlijk zou worden voor mijn strakke kontje. Maar het aanbod en hun foto's waren te verleidelijk. Wat mij op hun foto's erg opwond waren haar lange benen en lekkere kontje. Ook hij mocht er wezen. Kortom, we hadden een date.

Toch wel een beetje zenuwachtig belde ik aan bij een mooi appartement. We hadden afgesproken dat latex de dress code zou zijn en dat we latex maskers zouden dragen. Hij deed open in een strakke zwarte broek waar een flinke bobbel in te onderscheiden was en ging mij voor naar een sfeervol verlichte woonkamer. Daar zat zij op de bank met zwarte glimmende hoge laarzen  en een leren rokje onder een sexy bustier. Een "catwoman" masker maakte de outfit compleet. Na een paar wijntjes en een goed gesprek wilden zij wel zien of ik in het echt ook zo lekker voorzien was als op de webcam. Onder mijn kleren had ik mijn latex slip met gat aan. Daardoor kon zij er goed bij en begon me heerlijk te pijpen terwijl hij toekeek met een mysterieus lachje. Hij genoot duidelijk van het uitzicht, want de bobbel in zijn broek was nu nog beter zichtbaar. Op mijn voorstel om hem samen te pijpen werd enthousiast gereageerd. Na een paar minuten moesten we ophouden om te voorkomen dat hij zijn lading al over ons heen zou spuiten. 

Ik stelde voor om haar samen te gaan verwennen, maar dat ging nog even niet gebeuren. Om haar te mogen neuken moest ik eerst mijn latex slip met gat omdraaien.  Een beetje aarzelend gaf ik aan dat wel te willen, mits ze een kleinere strap-on zou gebruiken dan op de foto. Daar moesten zij beiden nogal om lachen. De reden daarvan begreep ik pas toen zij haar strakke latex slip uitdeed en er een niet al te grote pik van vlees en bloed tevoorschijn kwam. Dat is precies een mooi formaat voor mij wist ik nog uit te brengen terwijl zij een zwart condoom omschoof en dat ruim voorzag van glijmiddel. Ik moest eraan geloven. Eerst geneukt worden voordat ik zelf mocht neuken. 

Ondanks haar bescheiden formaat moest ik wel mijn best doen te ontspannen. Geholpen door poppers begon ik ervan te genieten. Terwijl ik op handen en knieën lag en geneukt werd kwam hij voor me staan met die grote pik. Die zou veel te groot zijn voor mij, behalve voor mijn mond die de verleiding niet kon weerstaan. Zo was ik opeens een slet in plaats van een top. Blijkbaar deed ik goed mijn best, want kreunend spoot hij zijn lading over mijn masker. Een minuut later voelde ik ok haar warme lading op mijn rug. Nu was het eindelijk mijn beurt. Na mijn broekje weer omgedraaid te hebben en ook een zwart condoom omgedaan te hebben rekte ik haar strakke gaatje op. Omdat het wel erg lekker was en ook al een beetje laat werd ik aangemoedigd om me vooral niet in te houden. Onder zijn toeziend oog neukte ik dat lekkere kontje harder en harder. Het duurde dan ook niet heel erg lang voordat ik haar omdraaide om over haar catwoman masker te spuiten. Vanaf daar liepen de witte klodders zo richting haar mond waar ze door een geil tongetje werden opgelikt. 

Na nog wat gedronken te hebben en de afspraak gemaakt te hebben de volgende keer geile foto's te maken stapte ik weer naar buiten. Daarbij kreeg ik nog de opmerking dat ik wel een beetje moeilijk liep. Niet veel gewend zeker?

1825 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.