Kerstboom versieren

Geplaatst door: dayz op 25-11-23

Van een leuke date gesproken…..Donderdagavond krijg ik een berichtje…..Hallo lekkerd, ben je morgenavond vrij, en wil je mijn kerstteef zijn, om mij te helpen met het plaatsen van mijn kerstboom? Eerst en vooral, wist ik niet wie me dit berichtje zond. Bleek iemand te zijn waar ik via whatsapp contact mee gehad heb, en hij was me niet vergeten. Om terug te komen op zijn vraag…..natuurlijk wilde ik dit, mijn ogen straalden als de mooiste slingers en voelde me warm worden. zonder te twijfelen zei ik ja kerstman, ik kom je helpen. Na afspreken uur en adres, vroeg hij me wel om me sexy op te maken om de boom te versieren. De volgende dag nam ik een langdurig bad, en wreef me helemaal in met een body lotion, verzamelde wat leuke spulletjes bij elkaar, die de kerstman wel vrolijk zou kunnen maken. Na een klein half uurtje rijden kwam ik aan, en deed mijn kerstman de deur open….had ik geluk, een boy van vooraan de 40,mooi kleurtje, met stoppelbaardje en goeie parfum. Ik zoen hem op zijn wang, en vraag hem waar de kerstteef haar werkkledij mag aandoen. Volg me maar zegt hij ietsje zenuwachtig, en breng me naar de badkamer. Ik maquilleer me, doe mijn panty’s en sexy slipje aan, dan mijn pruik, en mijn pumps, en dan een zwart kort jasje in nepbont, waarvan ik de rits open laat. Dan laat ik “All I want for christmas is you “op mijn telefoon spelen, en kom de woonkamer binnen, en daar staat mijn kerstman mij op te wachten. Ik zie onmiddellijk aan zijn blik dat het oké is. Ik kom dichterbij en fluister in zijn oor….laat ons maar beginnen, waarop hij een slinger rond mijn hals doet, en me voorstelde om eerst wat te drinken.

Ik vraag een witte Martini, omdat het mij warm en ongeremd maakt. Zo beginnen we de boom te versieren, en raken we elkaar zo toevallig aan,(je weet wel).Terwijl ik recht sta om versiering te nemen, en de kerstman op zijn knieën bezig is, trek ik langzaam zijn t-shirt uit, en werp deze achter mij, en druk zachtjes op zijn schouders, waarna ik terug aan de boom begin. Tergend hang ik de balletjes onderaan, zodat ik met mijn rond kontje omhoog op mijn knieën zit. Opeens voel ik zijn hand op mijn slipje, en laat zijn vingers kronkelen tot ze aan mijn spleetje zijn, waarop ik vraag…. kerstman, wil je mijn gleufje zien, doe dan mijn slipje naar beneden pleace. En zo ja, mijn kontje was bloot en ik geil, en nam mijn poppers die ik bij me had, kon niet geil genoeg zijn. Langzaam drukte hij zijn vinger tegen mijn kerststerretje, die hij lekker masseerde, en dan voelde ik vinger nr twee, wat was ik heet. Ik vroeg om me te vingeren, wat hij ook deed, ondertussen bleef ik poppers snuiven. Ik vraagde de kerstman om recht te staan, omdat ik zijn mooie harde paal in mijn mondje wilde. Hij had de humor om te roepen HOHOHO. Terwijl ik hem lekker nat likte, drukte ik met mijn twee handen tegen zijn billen, en duwde die lekkere paal in mijn mondje, om hem gulzig te pijpen. Ja,nu weet ik dat ook een kerstman kan hijgen.

Na een tijdje zalig genieten van elkaar stond ik recht, en schoof de versiering die nog op tafel lag aan de kant, en plaatste mij op mijn rug op de tafel, met mijn beentjes open gespreid, de kerstman deed een plastiekje over zijn magische staaf, en kwam tegen mijn sterretje met zijn lekkere staaf. Ik vroeg hem….wil je de kerstteef zachtjes berijden, waarop hij zachtjes zijn paal in me liet komen. Ik kreunde en maakte lawaai, ik kon me niet inhouden, en snoof nog wat poppers. Nu wilde ik dat de kerstman me nog eens op zijn schoot nam als zijn flinke meid. Ik beveelde hem om op de stoel te gaan zitten, stond voor hem, knielde me, en zuigde zijn paal nog wat harder, sta weer recht, en draai me nu met mijn kontje naar hem, en plaats me op zijn staaf, en wat zoeken, glijd hij zachtjes in mijn heet nat gleufje, waarop hij me traagjes neukt. Ik vroeg hem om niet in mij klaar te komen, zodat ik hem kan doen spuiten met mijn mondje. Na enkele minuten voel ik hem iets vlugger gaan, en wat luider hijgen, en zegt me….kerstteef, doe je mondje maar open. Ik haal zijn plastiekje eraf, en begin hem te zuigen tot hij slingers zaad in mijn mondje en op mijn tepeltjes spuit. Na nog wat zoenen en strelen, heb ik me daar gewassen en omgekleed, en nog een Martini gedronken. De kerstboom verder afwerken heb ik wel niet meer gedaan. Eens thuis gekomen, plaatste ik mij in de zetel terwijl ik kerstmuziek liet spelen, en blijkbaar was ik nog niet geblust, want ik begon mijn kerststerretje opnieuw te verwennen.

Dayz xx

2220 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.