SIn city

Geplaatst door: tgirl020 op 26-11-23

‘The black lacquer boots and the wig next to it please’. Ik gaf mijn dollars uit de feestwinkel die op een loopafstand van het motel lag. Locatie in de wijk vlakbij het vliegveld van Atlanta waar ik vanwege een staking minimaal een dag moest doorbrengen. Niet de fijnste wijk, want grenzend aan een ghetto waarbij je overdag niet veel activiteit zag, maar des te meer in de avond en nacht, waarbij het dan net zo druk was als hier overdag. Dealers, hookers, rondreizende klandizie vormden dan een schimmig geheel van onderkant van de samenleving in al zijn betreurenswaardige aspecten. Toch had het zijn eigen aantrekkingskracht, en het gevoel van vrijheid in een omgeving waar niemand je kent en je veel kan doen zonder onuitwisbare sporen voor de handhaver achter te laten, gaf mij moed om de stap te nemen. Ik had geobserveerd hoe de zwarte straathoeren langs de straat tippelden en relatief snel door een klant, te voet of in een auto, werden opgepikt voor een afwerkbeurt. Ze werkten voor zichzelf, want ik kon geen pooier bekennen die af en toe een ronde zou maken om het geld te innen. In een auto zou ik niet instappen, maar in een achteraf straat, of achter het motel die grensde aan een onbeduidende akker waar het vrijwel pikdonker was, dan wel in mijn eigen kamer besloot ik als hoer klanten te gaan afwerken. Ik zou niet opvallen tussen de bestaande meiden ware het niet dat ik de enige Asian travo hooker in het gezelschap zou zijn, een exotisch tintje in vrijwel homogeen zwart gezelschap. En ik had het voordeel dat geld geen rol speelde, alleen voor plezier zou ik mij gaan uitleven zodat ik mijn eigen klanten kon uitkiezen.

Gedressed en met hoerige make-up op sloot ik de deur achter mij en begaf mij een paar straten verderop waar al het bruiste van activiteit. Ik ging op de hoek staan die ik mezelf had toebedacht en al gauw kwam een klein lelijk Latino mannetje op mij af, die naar mijn prijs vroeg. Ik kon zijn gouden tanden zien toen hij naar mij glimlachte. Normaal loop je zo’n iemand op straat snel voorbij, hier echter is elke man een geldautomaat waarbij zoveel mogelijk cash onttrokken moet worden. En mijn eerste hoerenloper hoefde er niet als Brad Pitt uit te zien, ja ik werd opeens geil om juist in deze buurt alleen maar zulke typetjes af te werken. Mijn clit begon spontaan te groeien onder mijn strakke jurk die niets te wensen overliet, hij plaatste zijn hand erop en wreef er hard en lang over. Heerlijk zo schaamteloos in het openbaar behandeld te worden, ik sloot even mijn ogen van genot. Ik trok zijn hand weg en begon te onderhandelen over de prijs om uiteindelijk bij 75 dollar voor een uur uit te komen. Zoveel tijd had hij niet, een half uur voor 40 was de deal. Ik nam hem mee naar een donkere straat waar aan het einde een ‘collega’ iemand op haar knieën zat af te zuigen, een goede plek dus om mezelf over te geven aan de geile lusten van mijn klant. Hij trok mijn jurk over mijn buik, slipje over mijn knieën zodat mijn clitje omhoog schoot en hij mij begon af te trekken terwijl hij met zijn andere hand onder mijn balzak voelde, mijn ballen kneedde en zich langzamerhand een weg baande naar mijn gaatje om daarin te voelen hoe warm en nat die al van binnen was. 

Gewillig liet ik zijn gang gaan, ook toen hij mij beval om te draaien om mij door te palen. Ik plaatste beide handen tegen de muur, hij schopte tegen de hakken van mijn laarzen om mijn benen nog verder te spreiden. Het slipje zat in de weg die hij snel van mijn benen wegtrok. Ik stond nog te hoog voor zijn lul, hij drukte met een hand op mijn rug die zich kromde, ik zakte wat door mijn knieën totdat ik een dikke eikel tegen mijn hol voelde proppen. Zonder condoom en glijmiddel ramde hij in 1 stoot zijn pik erin, ik schreeuwde het uit van de pijn. Ik werd nu in mijn kont door het viriele mannetje bruut verkracht, in een donkere steeg van een sloppenwijk. Geen voorspel om elkaar op te geilen, tongen of zoenen, elkaar strelen, maar gewoon ruwe ordinaire sex in de zwoele buitenlucht van Atlanta. Maar het was precies wat ik wilde, een veel gedroomde fantasie die ik nu in werkelijkheid aan het naspelen was. Na de hevige pijn kwam de gewenning, en na gewenning de lust. Ik keek van onderen naar achteren en zag zijn harige benen op en neer tegen mijn weerloze kut aan bonken. Hij voerde nu het tempo op als teken dat hij wilde klaarkomen. Ik wilde zijn gezicht zien maar zag vanwege de duisternis alleen de contouren van zijn hoofd. Op het hoogtepunt zag ik zijn hele lichaam schudden, mijn kontje werd volgespoten met hete sperma die ik zo veel mogelijk wilde vasthouden. Voor de volgende steekbeurt zou de penetratie dan makkelijker gaan. 

Bij het aankleden gaf mij een verfrommelde visitekaartje waarop zijn telefoon stond, ik kon hem bellen voor een vervolgafspraak waarbij hij dan goed zou betalen. Eventueel als escort service voor een uitje bij zijn familie. Ik bedankte hem en toen hij de hoek van de straat omging werd ik overvallen door moeheid, de jetlag deed nu zijn werk en nadat ik mezelf naar het motel had voortgesleept viel ik als een baksteen op bed in diepe slaap. De volgende dag werd ik gewekt door de schoonmaakservice, ik ging snel douchen en zorgde dat ik op pad ging. Het was mooi weer en ik wilde naar het strand gaan om lekker te zonnen. Tijd had ik genoeg, de vlucht had namelijk nog een paar dagen vertraging. Er gebeurde helaas niet zoveel bijzonders op die dag, en verveeld wenste ik dat het snel donker zou worden zodat ik weer als hoer kon gaan tippelen! 

Een nieuwe avond, dezelfde locatie en dezelfde Latino. Het voorstel was om mee te gaan naar een familie uitje, hij wilde met mij pronken als zijn nieuwste ‘verovering’. Aan de beloning lag het niet, het was meer dan nodig was, en na enige aarzeling ging ik op het aanbod in. Ik kon het avontuur nl niet weerstaan, een lelijk mannetje met een niet onaantrekkelijke tgirl, dat kon alleen maar een hoer zijn. En als zijn mannelijke familie er ook zo lelijk als hem uit zou zien, maar met dikke pikken en volle balzakken, dan voelde ik mij als ‘classy tgirl’ niet vernederd maar eerder bloedgeil. In de taxi zaten we samen op de achterbank, het was een half uur rijden naar de woning. In de tussentijd probeerde hij zijn hand tussen mijn benen te steken. Ik opende die gewillig en keek heel even in de achteruitkijkspiegel van de chauffeur. Die zat natuurlijk zwaar te loeren van wat er achter zich afspeelde. Ik opende mijn mond en ging met mijn tong langs mijn lippen, een geilere blik dan op dat moment kon ik niet opzetten. Het had effect. Hij parkeerde de wagen langs een stille straat en vroeg aan mijn begeleider of ik hem voor 10 dollar wilde pijpen vanaf de bijrijdersstoel. Natuurlijk kon ik dat doen zei hij, ‘ze wordt de hele avond door mij betaald en staat tot mijn beschikking’ en hij beval mij uit te stappen om hem de blowjob te geven. ‘Laat de deur maar open staan', ik gehoorzaamde en deed mijn ding. Het voelde heerlijk aan om met mijn tong langs zijn besneden eikel te gaan, ik zou er uren aan kunnen zuigen. De Latino zag het vanaf de achterbank aan en kreeg ook weer zin, en wat is geiler dan vanaf de straat een hoer in haar reet te neuken terwijl zij de chauffeur diep aan het pijpen was.

Hij ontblootte mijn billen en schoof het draadje van mijn gstring voorbij mijn neukopening. Dit keer had ik mij voorbereid en wat glijmiddel gebruikt, de pikstoot veroorzaakte daarom minder pijn dan gisteren. Maar verder ging het er net zo raunchy aan toe. Alsof hij op een paard zat gaf mij mijn kont slaag aan beide zijden, terwijl hij erop losbeukte alsof hij snel een einde aan de neukbeurt wilde maken omdat de taximeter niet was stopgezet. Alweer werd ik ruw door de kleine Latino verkracht, niet alleen van achteren maar ook van voren omdat de chauffeur nu mijn hoofd strak vasthield en mijn mond en keel zonder pardon aan het bewerken was. Als hoer probeerde ik beide mannen naar een hoogtepunt te werken, ik kneep mijn billen samen tot een nauwere door te palen kut, en ik probeerde de pik zover mogelijk in mijn keel zonder te kokhalzen door te slikken. En niet snel daarna ging het verse sperma van beide mannen rijkelijk in mijn beide openingen vloeien. Ik keek nu de chauffeur met geile ogen aan, ja ik wilde al zijn zaad in mijn mond proeven om het vervolgens allemaal door te slikken. ‘Puta’ hoorde ik van achteren roepen, en met harde stoten vulde hij mijn hoerenkut geheel af met zijn lading. Even bleven we als trio zo liggen en genieten van het tussendoortje. Niemand op straat had het gemerkt en mocht dat zo zijn, dan werden we genegeerd alsof we niet bestonden. We streken onze kleren weer glad en de chauffeur, met een glimlach op zijn gezicht, startte de auto en bracht ons vlot naar de familie van de Latino.

Het was een gezellige sfeer met veel familieleden uit enkele generaties. Men keek niet op van mijn verschijning, alhoewel ik niet de minst uitdagende kleding aan had. Zilveren overtheknee laarzen met een azuurblauw wetlook jurkje die mijn welgevormde billen maar net bedekte. Alleen de jonge neven bleven mij de hele avond aanstaren. Het eten werd met veel alcohol geschonken, en op een gegeven moment belandde ik op de schoot van mijn begeleider. Ik sloot de ene hand om zijn hals alsof het nu echt leek dat we een paar waren. Ik kreeg een stijve clit toen hij zijn hand op mijn ene bil legde en er een tijd op bleef wrijven. Het gebeurde onder de tafel zodat niemand het merkte, behalve een jongen die naast ons zat. Ik was met mijn rug naar hem toegekeerd zodat hij de handelingen van oom goed kon zien. Voorbeeld doet volgen, en nu zocht een tweede hand voorzichtig naar mijn inmiddels  hete kontspleetje. Ik keek even achterom en glimlachte naar een knappe jongen die direct zijn ogen neersloeg en hand terugtrok. Ik vertelde mijn begeleider dat een van zijn neven mij aan het betasten was, ja mij wellicht wilde neuken. En wat hij daarvan zou vinden. Het liet hem koud, als ik wilde neuken dan moest ik dat vooral doen, hij was allang blij dat ik met hem was meegekomen.

Dus besloot ik hem te verleiden. De diverse tafels werden afgeruimd, ik besloot de vrouwen mee te helpen en bij het opstaan wierp ik hem een geile blik toe. In de keuken vormde zich inmiddels een grote stapel vieze pannen en potten. Voor de vuile borden in mijn handen zocht ik een plekje ergens in de hoek van de keuken waar nauwelijks licht scheen. Het was de plek waar de neef zich aan mij vergreep. Onopvallend was hij achter mij aangelopen en nu was zijn kans gekomen. Hij zat achter mij geknield en spreidde mijn billen zover mogelijk uit elkaar, hij wilde graag mijn neukspleet rimmen. En dat deed hij heel goed. Zijn tong was een magische tool die mij deed hard deed kreunen. Ik werd afwisselend gelikt, in mijn billen geknepen, aan mijn clit getrokken. Deze jongen maakte dit sletje bloedgeil, en onbewust greep ik naar mijn beide tepels om daar af en toe hard in te knijpen. Hij zag dat en ging nu strak met zijn lichaam tegen mij aanstaan. Zijn handen gingen mijn tepels nu bewerken, eerst zachtjes maar daarna steeds harder totdat ik het uitgilde van de pijn. Hij ging nu wat subtieler te werk door mijn nek op verschillende plekken te kussen en mijn tepels aan te raken, maar daarin niet te knijpen. Mijn clit werd er alleen maar stijver door. Ik wilde nu ook met hem zoenen, draaide mijn hoofd om en eerst voorzichtig nog, maar daarna gingen onze tongen ruw tekeer nadat ik mijn mond op de zijne had geperst. We hadden nu maximaal lichaamscontact, het enige wat ontbrak was zijn pik in mijn hongerige kut. ‘Please fuck me as hard as you can’ riep ik met hijgende stem, en dat deed hij met verve. De ideale piklengte van bijna 18 cm doorboorde mijn gewillige kontje die totaal geen weerstand meer bood aan deze indringer, die mij in ritmische tempo, staande met beide handen op de aanrechtblad, benen wijd uit elkaar, van achteren hard aan het doorneuken was terwijl hij mijn tepels vasthield. Voor mij had het een eeuwigheid kunnen duren, maar helaas kwam hieraan een einde toen hij kreunend klaarkwam in mijn neukreet.

Alsof er niets gebeurd was, liep ik terug naar mijn Latino begeleider die blij was mij weer te zien. Ik vertelde hem in detail wat ik had beleefd en dat deed zijn pik in zijn broek weer groeien, het schurkte tegen de binnenkant van mijn dijbeen aan. Maar hij was zelf moe en moest in de ochtend weer vroeg gaan werken, omdat het laat was geworden stelde hij voor om hier te overnachten, morgenochtend zou hij mij weer terug naar het motel brengen. Ik had op dat moment geen zin alleen te zijn, dus stemde ik toe, stiekem ook in de hoop dat er wellicht nieuwe geile ontmoetingen te beleven waren in zijn casa de la familia.

2643 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.