Sin City - De familie

Geplaatst door: tgirl020 op 02-12-23

Ik kreeg een kamer toegewezen die aan een binnenplein grensde. In de avond zou het drukker zijn dan het nu was, het liep tegen de nacht en achter een enkele raam brandde nog een licht maar verder was alles donker in een oase van rust. Ik trok aan het koord van de bedlamp en in het spaarzame licht zag ik wat familiefoto's op een kast staan. Vrij oude foto’s, genomen in het land van oorsprong waarbij de armoede goed zichtbaar was, maar de personen op de foto niet scheen te deren omdat ze allemaal in een ongedwongen houding breeduit glimlachten. Waarschijnlijk werden ze voor het eerst gefotografeerd. Ik ontdeed mij van schoenen en kleren, behalve mijn pruik was ik nu naakt en de afgekoelde buitenlucht die vanuit het beneden raam naar binnen stroomde bezorgde mij kippenvel. Maar mijn tepels reageerden direct op de verkoeling en werden hard en stijf. Ik betastte ze heel eventjes en een enorme geilheid kwam weer naar boven, ik bleef zo een poos met mezelf voor een staande spiegel spelen, linkerhand aan een tepel, rechterhand aan mijn clit waaruit al wat voorvocht uit kwam. 

In de spiegel kon ik ook de deur zien, en deze werd heel langzaam op een kier gezet, niet dat ik dat goed kon zien in de half verduisterde kamer, maar vanwege het krakende geluid, doorgaans normaal in een woning waarbij nog veel hout is verwerkt. Het ging echter met opzet open, ik kreeg al snel door wat er zich afspeelde, benieuwd als ik was wie dit keer de hoofdrolspelers waren. Ik zelf zou in elk geval het lijdend voorwerp zijn, en om de personen uit de tent te lokken speelde ik het spel mee. Ik bewoog af en toe met mijn heupen, gleed met mijn handen langs de zijkanten van mijn billen. Ik stak een vinger in mijn hol om mezelf te gaan vingeren. Daarbij maakte ik ook zachtjes kreunende geluiden. De deur ging nu wat wijder open. Alsof ik niets had gemerkt, draaide ik mij om, ging nu op handen en knieën zitten zodat ik mezelf van achteren in de spiegel kon zien. Met een hand probeerde ik mijn billen wijder uit elkaar te trekken zodat mijn sterretje als een gapend gat aan de oppervlakte verscheen. 

Toen kwamen de twee jongens, met half afgezakte broeken, naar binnen. Ik herkende hen wel, zij en ook andere jonge gasten zaten de avond meestal naar mijn kont te kijken, en ze hadden zich zeker aan mij vergrepen als de gelegenheid zich had voorgedaan. Nu was er zo'n kans die ze niet wilden missen. Verlekkerd kwamen zij op mij af, ik draaide mij snel half om zodat ik mezelf en de anderen geheel in de spiegel kon zien nadat de een zich voor mij, de ander zich achter mij had geposteerd. De stijve dikke pikken stonden fier naar boven, omgeven door onbehaarde schaamstreken, klaar om door mij te worden gepijpt. Heel goed mogelijk dat ze beiden nog maagd waren. Die gedachte maakte mij nog geiler. Als gulzige teef keek ik nu naar boven in afwachting wat zou gebeuren. Het was zijn balzak die ik als eerste in mijn mond voelde. Beide kale ballen kon ik goed afzonderlijk met mijn tong likken en vervolgens diep afzuigen. Aan het gekreun boven mij te horen deed ik mijn werk goed. Vervolgens ging ik stevig likkend door onder de balzak waarbij ik tegelijkertijd een vinger in zijn maagdelijk kontje probeerde te steken. Vanuit de spiegel had ik gezien dat hij een mooi bol kontje had, en alhoewel ik zelf bottom ben kwam ik even op de gedachte om hem een keer goed door te neuken en laten zien wie hier eigenlijk de baas is. 

Maar hij vond het niet fijn, het resultaat waren een paar harde tikken op mijn beide wangen, ik was blijkbaar te ver gegaan. Maar het feit dat hij klappen uitdeelde, ik zou zijn moeder kunnen zijn en nu zat hij mij als broekie in het bijzijn van zijn vriendje mij te vernederen. Hij glunderde toen hij merkte hoeveel macht hij nu over deze Asian travo slut kon uitoefenen, zijn pik werd er nog stijver door. Zonder pardon pakte hij nu van achteren mijn hoofd vast en ramde zijn staaf in mijn diep mond. Totdat ik niet verder meer kon bleef hij een tijd mij zo vasthouden, eenmaal gewend ging hij in regelmatig tempo mijn mond neuken. Ik had mijn ogen gesloten en concentreerde mij geheel op deze facefuck, het was een heerlijke dikke lul die mijn mond vulde. En het feit zo gedomineerd te worden door een jonge gast stimuleerde mij nog meer in mijn hoerige gedrag. Ik maakte nu smakkende geluiden zo hard ik kon, ja ik wilde aan de jonge knul laten zien hoe goed ik als hoer in de pijpkunst bedreven was.

De jongen achter mij was inmiddels mijn billen aan het vasthouden om deze voorzichtig open te trekken. Hij plantte zijn gezicht tegen mijn natte spleet, rook en proefde eraan, en besloot vervolgens met zijn tong langzaam en uitgebreid te likken. Zijn kin met kleine baardstoppels schuurde over mijn blote huid, en soms plagend met zijn tong in mijn hete spleetje ging ik nu helemaal los. In de spiegel zag ik dat hij nu op zijn knieën met zijn stijve pik naar mijn nauwe opening zocht. Zijn eikel proppende in mijn hol, totdat ik geen weerstand meer bood, gleed zijn pik door mijn lichaam ver achterin mijn kontje. Hij had zijn ogen gesloten en deed verder niets omdat hij genoot van mijn warme kutvlees waarmee ik met knijpende bewegingen zijn pik van binnenuit zat te masseren. Als ik wilde, kon ik met deze massage zijn balzak snel compleet laten legen, maar dan was de pret waarschijnlijk snel voorbij. Met tussenpozen bewerkte ik zijn lul zonder dat hij direct zou klaarkomen. Hij pakte mijn beide billen steviger vast en ging mij krachtig in mijn inmiddels soppende kut neuken, alsof hij dacht dat je hoeren alleen op deze manier moest bevredigen. Ik bekeek mezelf in de spiegel, ik zag een gewillige loopse teef die door de Latino boy bruut gedekt werd. De geile blik op haar gezicht verried dat ze nu gauw verse sperma in haar mondje of kontje wilde hebben. Ik werd op mijn wenken bediend, de neuker dumpte zijn lading met onregelmatige stoten uitgebreid in mijn kut, totdat zijn balzak geheel leeg was. 

Hij kroop bij mij vandaan en ging op een nabije stoel zitten om bij te komen, maar ook om te zien hoe zijn vriend met mij verder te werk zou gaan. Met zijn lading vol zaad in mijn kont moest ik nu op bed op een zij gaan liggen, en wel zo dat de andere boy kon zien hoe zijn pik, besmeurd met het ingespoten sperma van de toeschouwer, in en uit mijn spleet ging verdwijnen. Om er makkelijker bij te kunnen hield hij een been bij de knieholte vast en drukte die omhoog. In deze lepeltje houding werd ik zonder pardon weer hard achterlangs genomen. Niet zo subtiel als de ene neef in de keuken eerder op de avond. Eerder bij wijze van spreken even voor het slapen gaan een vluggertje afwerken in een gewillig hoerenkontje dat op dat moment beschikbaar was, in dit geval mijn neukreet. Ik sloeg een arm om zijn nek, en keek hem aan omdat ik zijn gezicht tijdens het klaarkomen wilde zien. Ik vind dat altijd geil, ook als een soort compliment voor mezelf. Niet klaarkomen zou bestraft moeten worden, dan zou ik niet genoeg mijn best hebben gedaan. Hij voerde het tempo op, het aanwezige zaad werd hierdoor in en uit mijn hete spleet geperst. Totdat onder luid gekreun  nieuwe klodders sperma vrijkwamen die hij eerst in mijn kontje spoot, maar er halverwege eruit trok en het restant over mijn buik heen kwakte. Snel ving ik het druipende vocht met mijn vingers op en proefde eraan. Ik probeerde mijn besmeurde vinger in zijn mond te steken, in tegenstelling tot daarvoor accepteerde hij die nu wel. ‘Muy bien’ riep hij, en allemaal moesten we hierom lachen. Het was tevens de afsluiting van een geile dag, het smaakte gewoon naar meer terwijl ik mijn ogen sloot en lang na genoot van deze hete ervaringen met mijn Mexicaanse lover boys.

De volgende ochtend stond ik onder koud water te douchen om al de lichaamsgeuren en vocht met veel zeep te verwijderen. Gelukkig gingen de bijbehorende herinneringen niet verloren, die zou ik niet zo snel vergeten.Toen ik gedressed naar beneden kwam zag ik de vrouw des huizes aan de ontbijttafel staan. Ze glimlachte naar mij en vertelde in gebroken Engels dat ze het fijn vond dat ik haar jongens had geamuseerd. Mijn avonturen gingen dus als het lopend vuurtje in het roddelcircuit, maar het kon mij niet schelen omdat ik in deze stad toch een vreemde was en zou blijven. Ze nodigde mij uit voor de maaltijd en stelde voor een aantal dagen hier te blijven logeren. Als tegenprestatie moest ik haar helpen met wat huishoudelijke taken, haar werkster was een paar dagen weg voor familiebezoek en gezien haar leeftijd kon ze niet alles zelf doen. En binnen hun cultuur was het niet gebruikelijk dat mannen haar hierbij zouden ondersteunen, het zou haar goed doen als ik haar zou helpen in ruil voor kost en inwoning. Ik knikte goedkeurend, beter dan overdag niets te doen terwijl ik deze vrouw kon ontlasten van kleine werkzaamheden. Er werd geregeld dat de resterende boeking van mijn motel werd opgezegd, en mijn koffer werd later netjes op de kamer gebracht waar ik in de nacht had geslapen. 

Na het ontbijt ging ik als eerste aan de slag in de keuken. De afwas van gisteren stond er deels nog, er werd nog met de hand afgewassen maar ze verzekerde mij dat binnenkort een machine het werk zou overnemen. Ik stond daar dus met schort en handschoenen de vaat te doen, ik had nog steeds mijn te korte wetlook jurk aan die nauwelijks mijn welgevormde billen bedekte. Hopelijk waren er niet veel mensen thuis, ik zou mij toch ietwat schamen als ik iemand achter langs hoorde lopen omdat ik daar bijna met mijn blote kont in de keuken stond af te wassen. Gelukkig bleef het stil totdat ik iemand langzaam de trap af hoorde lopen. De tred ging moeizaam, het leek alsof er iets werd voortgesleept. Het zou een van de oude mannen kunnen zijn die gisteren tijdens het feest nauwelijks van hun stoel kwamen en het gezelschap alleen maar gade sloegen en verder niets zeiden. Het geluid irriteerde mij en tot mijn schrik kwam het steeds naderbij en stopte vlak achter mij. Ik wilde mij omkeren maar mijn hoofd werd teruggedraaid, ik kon niet zien wie het was. Ik voelde nu twee handen op de bovenkant van mijn billen die langzaam aan murw werden gemasseerd. In eerste instantie schrik, maar al snel voelde het goed aan. 

Ik liet de afwasborstel in de gootsteen vallen en plaatste mijn beide handen vlak op het aanrecht voor meer houvast. Onbewust duwde ik mijn kontje nu naar achteren naar de onbekende man die mij geil aan het betasten was. Hij wist er wel raad mee. Zijn ruwe vingers vonden moeiteloos mijn sterretje en eenmaal met spuug natgemaakt werden er uiteindelijk wat kleine vingers in gestoken. Met draaiende bewegingen leek het wel een dikke pik waarmee ik werd geneukt en ik bewoog met mijn lichaam zo mee dat zijn vingers zo diep mogelijk in mijn kontje konden penetreren. Ik hoorde hem zwaar hijgen toen hij stopte en zijn broekriem los maakte. Dit was nog het voorspel, zijn vingers hadde nu genoeg ruimte geschapen voor zijn grote ochtendpik die hij er in 1 keer in wilde persen. Ik schreeuwde het uit van de pijn, het hele huis moet mij gehoord hebben, als er iemand nu nog sliep dan was hij door mijn gejammer wakker gemaakt. Tranen schoten in mijn ogen maar de oude man, ik wist zeker dat het een van de oudjes was, hield niet op en bleef stokstijf staan. Totdat mijn kontje gewend was zijn aan dikke lul begon hij nu zachtjes aan mij hier zichtbaar voor iedereen in de keuken te neuken. Zo geil als ik weer was, spreidde ik mijn benen zo ver het kon om zijn dikke odol zo intens mogelijk in mijn kut te voelen, en het feit om voor alle langslopende familieleden zo schaamteloos als een bruikbare hoer te worden neergezet deed mijn clit weer keihard groeien. 

En ik boog zelfs ver over de gootsteen zodat ik mijn handen vrij had die ik vervolgens op mijn billen plaatste om mijn kontje nog verder op te rekken waardoor de oude knakker nog dieper in mijn hongerige spleetje kon stoten. Ik kon ook niet weten dat de vrouw des huizes goedkeurend in de deurpost stond te knikken hoe ik genadeloos door een van haar oudere broers in de keuken werd verkracht. Alsof ze het zo van tevoren hadden afgesproken, was ik gedegradeerd tot de hoer en spermaslet van de familie. Hij neukte erop los alsof hij dat in jaren niet had gedaan, en waarschijnlijk was dat ook zo. Wat nu ontbrak is een grote hoeveelheid sperma die ik de hele dag in mijn gulzige kontje als aandenken hieraan kon vasthouden. En alsof hij mijn gedachten kon lezen, ramde hij daarna zijn gerijpte sperma diep in mijn neukhol terwijl hij mij bijna plat drukte tegen het aanrecht. Ik kon zijn zaad hierdoor niet goed vasthouden, en langs mijn benen liep het nu in kleine stroompjes op de vloer naar beneden. Hij maakte de plas met een zakdoek schoon die hij vervolgens in zijn broekzak stopte, en geduldig zijn broek weer aantrekkend, hoorde ik hem daarna langzaam schuifelend de trap op gaan. Ik zou nooit weten wiens zaad ik die dag in mijn kontje vasthield.

2021 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.