Hitsige Chantal

Geplaatst door: kingarthur op 04-12-23

Een aantal jaar geleden was ik samen met een shemale, maar dat had ik niet door...

Ik ben bi (top), dus ik vond het niet heel erg, maar ik was er heilig van overtuigd dat Chantal op en top vrouw zou zijn. En dat was ze ook wel in haar doen en laten, echter de manier waarop ik met haar neukte was natuurlijk heel anders. Ik twijfelde ook of ik het wel wilde doen, maar dat kwam vooral omdat ik verrast was door het hele gebeuren. Maar laat ik beginnen bij het begin, dat is wel zo makkelijk als ik iets ga vertellen natuurlijk. Ik kwam haar tegen tijdens een speeddate en dat was meteen raak.

Binnen de vijf minuten hadden we elkaars telefoonnummers al uitgewisseld en waren we er al aan toe om wat te gaan drinken. Voor de vorm maakten we de speeddate avond af, want we hadden er nou eenmaal voor betaald. Uiteindelijk gingen we samen na die avond even ergens iets drinken en was het heel erg gezellig. Ik viel meer en meer voor Chantal, Ze had een charme en humor die ik heel erg kom waarderen. Daarnaast was ze op en top vrouw in doen en laten en daar ben ik ook dol op.

We bleven er tot laat zitten. Als een echte heer bracht ik haar naar huis en wilde een kusje geven en weggaan, maar Chantal had andere plannen. Ze trok mij na het kusje naar zich toe en zoende mij vol op mijn lippen en begon mij te tongen. Ik was helemaal van de kaart maar vond het heel erg fijn en wilde ook niet dat ze zou ophouden. Ze vroeg of ik binnen wilde komen en zei zelfs dat ze condooms had.

De boodschap was overgekomen en ik wilde niets liever. Wij gingen naar binnen en daar zijn we direct verder gegaan op het punt waar we buiten waren gestopt. Ik wilde met mijn hand onder haar rokje gaan. Eerst hield ze mij tegen, keek mij aan en vroeg of ik het echt wel wilde doen. Ik zei natuurlijk ja. Ze keek mij diep in mijn ogen aan en liet mij de tweede keer doen wat ik wilde. Mijn hand gleed dus onder haar rokje en ik schrok, stapte naar achteren en keek haar vertwijfeld aan. Ze trok de rok uit en verwijderde haar slipje en liet mij die dikke paal zien.

Ik stelde haar wel direct gerust door te vertellen dat ik bi ben. Maar ook vertelde ik erbij dat ik die penis totaal niet aan had zien komen. Ze begreep het gelukkig en kalmeerde alweer wat, want Chantal leek duidelijk even van slag te zijn door mijn schrikreactie. Ik maakte snel mijn broek los zodat zij kon spelen met mijn harde staaf, lekker zo in gang.

We besloten naar de slaapkamer te gaan. Daar gingen we even rukkend verder en zoenden we terwijl ik met haar borsten speelde. Na een paar minuten gingen ze in standje 69 liggen en begon ze mij te pijpen en vingerde ik haar warme holletje. Ze bleef lekker zuigen aan mijn harde knots.

Na een aantal minuten neukte ik haar eerst in haar kontje. Ze ging voorover gebogen zitten en ik zag in de spiegel die voor haar stond haar mooie borsten en zo als ik naar beneden keek zag ik mijn pik in haar kontje gaan. Toen ik beter in de spiegel keek omdat ik dat geil vond, zag ik haar shemale penis heen en weer gaan. Het ding was nog lekker hard. Ik ging met mijn lul dieper in haar kontje en boog over haar heen en greep die pik vast en trok haar flink af terwijl ik aan het naaien was.

Toen moest ik stoppen, want ze kwam bijna. Na een aantal andere standjes, ging ze op haar rug. Ik ging met mijn lul in haar glibber kontje. Mijn ogen waren dicht en het was niet meer te houden...Kloppend kwam ik in haar. Heerlijk. Toen ik mijn ogen open ging doen zag ik dat zij ook had gespoten met haar meisjes piemel. Ze stond op en ging mijn lul schoonlikken. 

Naderhand hebben wij het nog een aantal keren gedaan. Uiteindelijk is zij verhuisd en hebben we geen contact meer met elkaar. Jammer wel, maar toch een ervaring die ik niet had willen missen.

2396 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.