De nieuwe gele Moncler jas

Geplaatst door: tgirl020 op 04-12-23

Op verzoek geschreven.

Ik had gespaard voor een Moncler donsjas. Diverse keren uitgeprobeerd in modezaken en mezelf goed in de spiegel bekeken. Ik zou de fel gele versie kopen, ik wilde iedereen op straat dan laten weten dat ik een van de trotse bezitters was. De meteorologische winter was vandaag begonnen, en alsof het was afgesproken begon het buiten lichtjes te sneeuwen. Een uitstekend moment om de jas te dragen. De neerslag duurde maar kort, en als natte sneeuw zou het ook niet lang blijven liggen. Anders wordt het zo’n troep op straat als de dagen daarna met pekel wordt gestrooid. Ik kwam net van werk en had niets in huis om te eten, en wilde daarom bij de supermarkt om de hoek wat junkfood kopen. Hele dikke kleding aantrekken vond ik niet nodig, maar uiteraard wel de nieuwe aanwinst aantrekken. De jas had een top isolatie, zo goed dat ik daaronder alleen een smal topje kon dragen. Beneden geen slipje onder een strakke rode legging, ik ben namelijk een fan van te kleine maten, dan worden mijn billen nog meer van achteren geaccentueerd, toegegeven om mijn jongeheer van voren goed te verbergen werd dan wat lastig, maar dat heb ik er wel voor over. Vaak bleef men na het passeren stiekem achterom kijken hoe mijn billen in mooie geile vormen werden uitgesneden. Een brede kont had ik niet, wel bol en met highheels aan dus kontje automatisch naar achteren kon ik menig mannelijk hoofd snel op hol jagen. 

Ik trok zwarte enkellaarsjes aan, deed mijn gele capuchon op nadat ik ook een bob pruik had opgezet. Ik wilde mezelf namelijk voorbereiden dat ik geheel gekleed als travo girl in het openbaar zou optreden, en met elke stap buiten beloofde ik mezelf om wat vrouwenkleding aan te trekken, en zo langzamerhand opbouwen. Maar omdat ik nu haast had en lui was, leek de pruik de beste optie. Ik snelde naar de winkel waar het niet zo druk was. Of nieuw beleid of een nieuwe manager was aangesteld, mijn spullen waren niet op de gebruikelijke plekken te vinden. En de vakkenvullende jongeren konden mij ook niet echt helpen, ze spraken niet eens Nederlands en haalden domweg hun schouders op als hen een vraag werd gesteld. Uiteindelijk vond ik mijn boodschappen onderaan de schappen. Ik moest wel bukken maar omdat mijn broek knoopje zou springen, keek ik even achterom dat er niemand in de buurt was, maakte het los en trok de gulp wat naar beneden. Zo kon ik beter bukken zonder dat mijn broek van achteren zou scheuren.

Ik had het toch verkeerd ingeschat want toen ik zo bezig was te graaien, de artikelen waren uiteraard gesorteerd op houdbaarheidsdatum waarbij de meeste verse waren achterin zaten,  zag ik 2 forse benen achter mij staan. Vergeleken met mijn laarsjes waren het stoomboten maat 47. Vast iemand die boven mij wat artikelen uit de schappen zou plukken, maar hij bleef langer staan dan nodig was, ja hij deed eigenlijk niets. Zat hij dan toch stiekem naar mijn omhooggestoken kontje te kijken, had ik per ongeluk een scheur in de broek over het hoofd gezien zodat hij nu uitzicht had op mijn bilnaad ? Het laatste bleek waar, want ik voelde wat nattigheid in mijn spleetje wat alleen kon als mijn broek van achteren open was. Hij bleek van boven te spugen op mijn sterretje en nadat deze vol was gelopen, stak hij een vinger in mijn kut. Ik raakte in paniek, iedereen zou kunnen zien wat hij deed en ik zou daarna de schuld krijgen omdat ik de situatie had uitgelokt vanwege mijn te uitdagende broek. Alsof ik een hoer was die binnen de winkel klanten wilde gaan afwerken! Het kan toch niet zo zijn dat hij mij in het openbaar stond te vingeren, schreeuwen wilde ik niet want dat zou alleen maar meer aandacht van het winkelende publiek trekken. Waar waren deze mensen trouwens, het leek alsof wij de enige twee personen waren.

De brutaliteit ging verder toen hij zijn onderlichaam tegen mij aanstootte, duidelijk een geval van droogneuken. Ik liet hem begaan in de hoop dat het snel voorbij zou gaan. Weer een verkeerde inschatting, want zijn pik groeide maar door totdat hij zijn gesp losmaakte en ik daarna urinegeur van een ongewassen pik rook. Ik voelde nu zijn handen op mijn billen en zijn pik zocht uiteraard naar mijn neukholletje die ik met kracht probeerde dicht te persen. Maar het was een ongelijke strijd, want hij duwde met zijn kolenschoppen mijn kont weer verder open, ik hoorde mijn broek van achteren verder scheuren. Wetende dat ik geen weerstand tegen deze bruut kon bieden, legde ik mij bij de situatie neer. ‘Gebruik alsjeblieft een condoom riep ik nog’ maar het was te laat. Zijn eikel en pik vonden elk, tot mijn verbazing, gemakkelijk hun weg in mijn kontje, en omdat ik geen pijn voelde, schaamde ik mij hiervoor. Vond ik het stiekum geil om hier in de winkel door een onbekende bare te worden verkracht? En naarmate hij mij dieper en langer neukte verdween de schaamte en woede helemaal, geilheid en lust maakten stilletjes aan hun intrede. Mijn eigen clit begon nu ook te groeien, ik kon niet geloven dat ik hiervan geil zou worden. Ik ontspande mij meer en meer, ja ik ging met mijn benen nog wijder staan zodat hij nog dieper in mijn holletje kon pompen. Ik ging onbewust stilletjes kreunen. 

Om het geluid te dempen duwde hij mijn capuchon over mijn hoofd, ik zag nu helemaal niets meer en kon daardoor geheel mijn aandacht richten op het harde stoten in mijn lichaam. ‘Ohh lekker schat, ga zo door, ik wil dat je klaarkomt in mijn geile kutje’ hoorde ik mezelf opeens zeggen. Dat soort geile praat kraam ik onbewust uit als ik helemaal van de kaart ben. Hij vatte het letterlijk op en spoot zijn lading ver achter in mijn spleetje. Hij leegde zijn balzak tot de laatste druppel, en toen hij zijn slappe pik eruit trok, veegde hij zonder dat ik dat merkte het resterende vocht aan mijn jas af. En even snel als hij was gekomen verdween hij weer uit zicht. Snel stond ik op, met kramp in mijn benen, en trok mijn jas over mijn gescheurde broek. Opeens moest ik hard lachen, ik voelde nu het afgedroogde sperma aan mijn dure jas die hij als een spermalap had gebruikt. Gelukkig viel het door de gele kleur van de Moncler niet zo op. Ik rook en proefde aan zijn zaad, en… geil genoeg smaakte het naar meer.

1948 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.