Marktplaats

Ik had wat spullen aangeboden op marktplaats. Begin van de avond kreeg ik een bericht en een bod voor de spullen. Het was 30 euro minder en ging er niet mee akkoord. Uit eindelijk ging hij akkoord maar wilde eerst even het bekijken. We spraken een tijd af en ik zette de spullen vast in de schuur neer. Ik was die avond behoorlijk geil en deed mooie brede zilveren duimringen om. Dat vind ik zo mooi om te dragen. Ook deed ik enkellaarsjes aan met hak. Naar een paar uur ging de voordeur bel en ik dacht shit.. niet aangeraakt meer dat het zo laat was en liep op me hakken naar de deur.. was een beetje rood aangelopen omdat ik me hakken nog aan had haha… ik deed open en gaf de man een hand en liet hem binnen. We liepen naar de spullen in de schuur toe en hij keek erna en zei dat hij er toch 30 minder voor bood… waarop ik zei dat we dat niet hadden afgesproken.

Hmm zei de man.. hoe gaan we dat oplossen? Weet jij misschien wat met je mooie hakken aan zei de man… ik werd rood en wist me geen houding te geven haha.. hij kwam naar me toe en keek me aan. Hij zei dat hij er 50 euro meer voor gaf als ik dan me knieën wilde gaan zitten..Ik keek de man aan en vroeg aan hem of hij nu bedoelde of ik hem wilde pijpen voor 20 euro meer dan we hadden afgesproken.. hij zei ja als je dat wilt doen met een lachje… dan maak je me broek open en dan pak je hem met die mooie duimringen er lekker uit. Toen hij dat zei kreeg ik zelf ook een stijve in me broek en deed zijn knoop open en pakte zijn pik uit zijn broek. Hij was niet xl gelukkig maar een normaal formaat en ging op me knieën zitten en begon hem af te trekken terwijl ik hem aankeek.. hij deed zijn ogen dicht en genoot ervan. Ik openende me mondje en ging hem lekker langzaam pijpen .. mijn handen had ik vast om zijn heup en pijpte hem alleen met me mondje… ik heb hem ong 10 a 15 min gepijpt en toen kwam hij klaar met een paar flinke stralen en hij gromde het uit. Hij keek naar beneden om te zien hoe hij in me mondje klaar kwam en ik keek hem aan en bij elke straal slikte ik het doos. Ik kwam over eind en veegde me mondje af. Hij moest even op adem komen terwijl

Ik zijn broek weer dicht deed en hij zijn portemonnee pakte om mij te betalen… als je nog eens wat te koop hebt dan hoor ik het graag van je en liep met hem naar de voor deur.. ik zei misschien heb ik dat snel wel weer.. hij had me nog een tongzoen en ging weer verder.. 

3804 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.