Zomaar een avond

Geplaatst door: petizegld op 14-12-23

Bij het vrijstaande huis van Pieter & Tanja aangekomen, voelde ik een golf van opwinding. Ik belde aan met een glimlach die niet van mijn gezicht te slaan was. De deur werd geopend door een vrouw die leek te zijn ontsnapt uit een kleurrijk sprookje. Tanja, zoals ze zich voorstelde, straalde levendigheid uit met haar zwarte krullende haar en haar outfit, een combinatie van leren rok met een speelse split, een transparante gouvernante blouse en zwarte kousen met naad. Haar lakpumps met hoge hakken waren als de kers op de taart.

We begroetten elkaar met een positieve energie en ik werd uitgenodigd om binnen te komen. De woonkamer deed warm aan en was gevuld met comfortabele zitplekken. Tanja bood me een drankje aan terwijl we kletsten als oude vriendinnen. Het gesprek vloeide als een bruisende cocktail, en ik voelde me steeds meer thuis.

Tanja onthulde dat Bull, haar man, later zou arriveren. Dit gaf ons de perfecte gelegenheid om de garderobe voor de avond te inspecteren. Een tinteling van opwinding vulde de lucht terwijl Tanja suggereerde dat ik iets anders moest aantrekken voor zijn komst. Met een speelse blik in haar ogen nam ze me mee naar boven, waar een kamer vol kleurrijke outfits op me wachtte.

De kledingkeuze werd al snel een feest van excentriciteit. Tanja assisteerde me met flair, en al snel stond ik daar in een leren rok met een ondeugende split en een transparante blouse die mijn eigenzinnige stijl omarmde. De finishing touch? Een zwarte leren halsband met een vleugje rebelsheid.

Later, tijdens de make-upsessie, haalde Tanja een paar hooggehakte overknee laarzen tevoorschijn. Ze waren als de kers op mijn frivole outfit. "Noem me voortaan Madam en mijn man Daddy," zei Tanja met een ondeugende grijns. Ik kon niet anders dan lachen en knikte enthousiast.

Toen Bull later op de avond thuiskwam, ontspon zich een levendig en ondeugend avontuur dat nog lang in mijn herinneringen zou nazinderen.

1462 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.