Mijn eerste ontmoeting met een stel

Geplaatst door: petizegld op 14-12-23

**Verslag ontmoeting met Madam Tanja en Meester Pieter,**

Na de nodige voorbereidingen thuis, je wil toch goed voor de dag komen en zeker een ijdel meisje als ik is daar extra op gebrand. Hier de deur uit nog licht maar ik had de auto al op een goede plek neer gezet om makkelijk aan te kunnen rijden.
Na een rit met de auto belde ik uiteindelijk aan, het was inmiddels al donker.

De Meester deed open, ik schrok daar een beetje van want ik had Madam aan de deur verwacht. Hij was direct al wat viriel en daar was ik niet op voorbereid. Ik was en ben dit (nog) niet gewend en heb dit ook niet eerder meegemaakt, dit was mijn eerste afspraak met een man erbij... totaal nieuw voor mij. Ook was hij zo op het oog nu niet direct aanlokkelijk gekleed, een gewone jeans met daarop een vrij standaard overhemd. Hij nam zeer liefdevol mijn jasje aan en legde dit netjes op de kapstok welke bij de deur was en heette mij hartelijk welkom.

Ik mocht de huiskamer binnengaan en trof een zeer aangename Ambiance aan, Madam was in de keuken bezig. Mijn eerste reactie was om haar te gaan helpen, maar iets in mij weerhield me daarvan. Vrijwel direct kwam Madam al uit de keuken en bood mij iets te drinken aan. Allemaal zeer gastvrij.

Ik was totaal van de kaart toen ik Madam zag, Zij was tot in de puntje verzorgt, zeer sensueel gekleed zeer classic, oog verblindend mooi. Een prachtige zwarte jurk met een de boven kan een opengewerkte te stof die wat liet zien van haar weelderige boezem, mooi kousen met naad, prachtige highheels met een prachtig armband om haar pols, dit alles  in de kleur zwart, in één woord een geweldige aantrekkelijke Lady/ Madam. 

Een groot contrast met Meester zo te zien, wat ik echter op dat moment nog niet wist is dat Meester een prachtig zwart shirt onder zijn overhemd droeg en een mooie zwarte satijnen slip, maar zijn extravagante stijl zou ik later pas ervaren.

Eerst zaten we wat ongemakkelijk ( voor mij dan wel te verstaan) naast elkaar op de bank ik in t midden waardoor ik steeds als ik iets zei maar een van beiden kon aankijken. Dit werd door Meester snel opgelost en ik mocht in een stoel tegenover plaatsnemen om zodoende een beter gesprek te kunnen voeren met hen Beiden. Het was een aangenaam gesprek zeer warme mensen een fijn begin van de avond.

De avond zelf ga ik niet in geuren en kleuren beschrijven, wel kan ik zeggen dat ik die avond menige persoonlijke grens ben overgestoken en deze met helpende hand en diverse vermaningen van Madam heb weten te overwinnen. En het gereedschap van de Meester liet niets te wensen over.

Nog een ding wat me zeker van t hart moet. Het was alles zeer aangenaam, totaal wat anders wat ik tot nu heb meegemaakt in een afspraak. Niet alleen wat betreft kleding maar ook het verdere samenzijn. Daarbij heeft Madam ogen, die en zeer dwingend kunnen zijn waarbij je enkel bij Haar blik je al zooo klein voelt, maar dit niet alleen. Ze heeft ook nog eens ogen waar je totaal in kunt verdrinken, zo intensief haar blik..oefffff....

Al met al een zeer fijne avond, waar ik Madam en Meester nogmaals voor wil bedanken dat Zij mij hiervoor wilden uitnodigen.

Ik hoop dat Zij mij waardig vinden Hen nog eens te komen bezoeken.

Met lieve onderdanige groet @tvslavinesther .
Die hoopt ooit een waardige Courtisane te zijn.

2423 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.