Sin City - De buurman

Geplaatst door: tgirl020 op 15-12-23

Thuisgekomen was ik helemaal bezweet, ik had behoefte aan een koude douche en schone kleren. Tezamen met een stapel andere vieze kleding onder mijn arm liep ik naar de bovenste etage, daar was een grote waskom, en aangrenzend een klein ommuurd terras, waar een iets hoger gelegen flat bovenop keek. Er stond een raam open maar ik zag verder geen mensen. De was hing ik zoveel mogelijk op aan de lijnen, en omdat ik verwachtte dat de kleren snel zouden drogen, bleef ik op de stoel zitten om bij te komen. Met de stoelleuning iets verder naar achteren lag ik in de middagzon geheel naakt te genieten. Ik keek uit op het open raam en het leek alsof iemand daar bewoog. Het kon mij niet zoveel schelen als ik werd bespied, eigenlijk vond ik dat juist fijn om mijn sexy lichaam zo in het openbaar te tonen. Ik zag nu duidelijk de contouren van een ontbloot onderlichaam, iemand zat zich af te trekken. Ik deed alsof ik niets zag en besloot een show weg te geven. Ik ging nu languit liggen, trok mijn knieën op, vervolgens tegen elkaar. Mijn handen streelden mijn bovenlichaam en gingen langzamerhand naar mijn tepels. Met duim en wijsvingers kneep ik er in, ze werden stijver en ik begon zachtjes te kreunen. Mijn hoofd legde ik opzij, mijn clit begon te groeien, ik begon mezelf op te geilen omdat ik het zelf nu lekker vond, niet zozeer om de buurman tegenover mij te plezieren. 

Onbewust ging ik met mijn tong langs mijn lippen, en mijn rechterhand zocht nu mijn stijve clit terwijl ik mijn benen zover wijd mogelijk open spreidde zodat je nu van voren een goed uitzicht had op mijn geile spleet. Met mijn bevochtigde vingers van mijn andere hand ging ik naar mijn neukhol, stak een vinger en daarna nog een erin, en maakte daarmee draaiende bewegingen om mezelf goed en onbeschaamd te vingeren. Ik had inmiddels geen benul van wat zich om mij heen speelde, met gesloten ogen genoot ik met volle teugen van de behandeling die ik mezelf aan het geven was. Met een schreeuw kwam ik heftig klaar, de tweede keer vandaag maar de lading was er niet minder om. Mijn navel zat vol met eigen zaad, een bron waar vandaan kleine sperma stroompjes voorzichtig naar beneden vloeiden. Na een tijdje zo genoten te hebben, opende ik mijn ogen, ik zag de buurman nog steeds aan zijn pik rukken totdat hij ook zijn lading eruit kegelde, hij spoot echter zover dat een kleine sliert op het terras viel. Ik stond op en met eigen zaad vers op mijn lichaam knielde ik ernaast en raapte het met een vinger op. En terwijl ik in de donkere ruimte keek stak ik de vinger in mijn mond, zoog er wellustig op en gaf als afsluiting uiteindelijk een knipoog in zijn richting. 

Bij het avondeten waren er niet zoveel mensen als de vorige keer, de neven sowieso niet, waarschijnlijk omdat het een doordeweekse dag was waardoor men bij het eigen gezin thuis verbleef. Alleen de moeder des huizes, haar zwijgzame broers en de Latino begeleider waren aanwezig. Er gebeurde verder niet veel tijdens de avond, en terwijl ik mij bij het afruimen van de eettafel al verheugde op een vroege en lange slaaprust besloot ik nog naar het terras te gaan om wat frisse lucht tot mij te nemen. Ik leunde tegen de witgekalkte muur terwijl ik naar de onbewolkte sterrenhemel keek. In de verte hoorde je het geroezemoes van voorbijgaand verkeer, af en toe een blaffende hond en een felle discussie die even snel was afgelopen als hij was begonnen. Het zou een broeierige nacht worden, en omdat er toch niet zoveel mensen in huis waren en mijn kamer niet ver vandaan was, trok ik alvast mijn jurk uit zodat ik daar naakt met alleen een tanga en witte pumps aan, de warme lucht over mijn gehele lichaam heen voelde. Ik spreidde mijn benen en strekte mijn armen boven mijn hoofd uit. Een geeuw ontsnapte uit mijn mond en toen ik mij omdraaide zag ik hem staan: een knappe jonge man, alleen in shorts gekleed met onbehaard en getraind bovenlichaam. Zijn tepels staken goed af tegen een vrij blanke huid. Waarschijnlijk was hij via het dak van de aanpalende flat gekomen nadat hij mij hierboven had zien staan. Ik schaamde mij in eerste instantie om mijn naaktheid, wie weet hoelang hij mij daar al stond te bekijken, ja bijna als vlees te keuren. Maar de schaamte verscheen snel, zijn stijf gegroeide pik schreeuwde het uit om uit zijn broek te worden verlost. En mijn tanga string kon mijn opgewonden clit ook niet meer goed verbergen. 

Verleidelijk, heupwiegend liep ik naar hem toe met mijn ogen geil op zijn lichaam gericht. Ik wilde eerst aan zijn grote tepels zitten, ze waren hard en voorzichtig pakte ik ze beet en draaide aan beide alsof ik een lokale radiozender moest afstemmen. Hij zei niets maar liet mij begaan zodat ik ging likken en er plagend in begon te bijten. Toen plaatste hij zijn hand achter mijn hoofd en drukte mij harder tegen zijn borst aan, als teken dat hij dat ook lekker vond. Hij begon ook te praten, ik vatte het op als vieze praat omdat ik af en toe het woord ‘puta’ hoorde. Met gulzige tong en mond ging ik als een baby die zich tegoed deed aan het dagelijkse portie moedermelk op beide tepels afwisselend hard zuigen. Hij gromde steeds luider, en in opgewonden staat grepen we beiden naar onze stijve pikken. Met een snelle beweging trok hij mijn string naar beneden, het kostte hem geen moeite mijn kleine clit met zijn grote handen te bewerken, en ik zou spontaan hebben gespoten als ik niet af en toe zijn handen van mijn onderlichaam had weggeduwd. Maar zijn lul was een brok pikvlees waarvan je direct ging kwijlen. Ik voelde hem regelmatig kloppen in mijn hand terwijl ik hem afwisselend langzaam en dan zeer snel aftrok, ik kon niet wachten totdat ik zijn staaf in mijn mond zou voelen. Op mijn hurken ging ik met gezicht ervoor zitten, pakte ik zijn billen van achteren vast, en met de tong likte ik voorzichtig het voorvocht van zijn grote paarse eikel weg. Ik keek naar boven, hij keek mij strak aan en zei verder niets. Met gesloten ogen nam ik zijn eikel en pik in mijn pijpbek, er was nauwelijks ruimte om te ademhalen maar ik was wel gewend hier mee om te gaan. Langzaam maar zeker werd zijn lul dieper tot achter aan mijn keel geschoven, toen hij er bijna geheel in zat kon het pijpwerk beginnen. Ik wilde hem laten genieten van mijn kunsten en als een professionele hoer die exact weet wat haar klant wil, likte en zoog ik aan zijn dikke pik, maar wel zo dat als hij dreigde klaar te komen, ik van tevoren stopte. En na een kleine pauze van voor af aan opnieuw te beginnen. 

Als pijpslet ging ik zo te werk toen hij mij opeens naar boven trok en mij bij de dijbenen omhoog tilde. Terwijl ik mijn armen om zijn nek sloeg, zweefde zijn pik nu boven mijn neukspleet en langzaam maar zeker verdween zijn staaf in mijn hongerige kut. Ik legde mijn hoofd in zijn nek en klemde mij zo hard mogelijk aan hem vast om zijn vlees nog intenser en dieper in mij te voelen. Alsof ik een veertje was bewoog hij mij nu moeiteloos op en neer boven op zijn dikke stijve lul, het kletsen van beide lichamen op elkaar was nu duidelijk hoorbaar in de nabije omgeving. Zo werd ik steeds harder in mijn kont geneukt, en als deze al niet was opgerekt, dan gebeurde het nu door deze hete buurman. Het was zo geil dat ik hem nu ook wilde kussen. Hij opende zijn mond en onze tongen zochten elkaar snel op, onderling wisselden we veel speeksel uit terwijl hij mij als een gewillig vrouwtje stond door te palen. Helaas hoorden we tijdens het beuken iemand de trap oplopen, bijna dezelfde langzame tred van de persoon van vanochtend tijdens het afwassen. Even keken we elkaar aan wat te doen, en toen ik mijn kutspieren nog nauwer samen trok bleek mijn boodschap aan de buurman duidelijk: nog snel mijn gretige neukhol met zijn zaad volspuiten voordat de persoon zou arriveren. En onder deze hoogspanning werkte hij mij razendsnel als een pick-up snolletje af en dumpte zijn warme sperma diep in mijn buik. Juist op tijd want toen hij mij neerzette en wij onze kleding snel hadden aangetrokken, verscheen een van de oudere broers bij de deuropening. Natuurlijk wist hij wel wat zich hierboven had afgespeeld, een brede grijns verscheen op zijn diep gegroefd gezicht. Ik keek hem aan, het zou de brutale verkrachter van vanochtend kunnen zijn. Beide heren wisselden wat woorden uit, het resultaat was dat de jonge man snel weer in een raam van het nabijgelegen flatgebouw kroop. Ik bleef alleen met de oude man achter.

2743 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.