Jong

Geplaatst door: maaiketravo op 19-12-23

Ik denk ik ga het toch vertellen, misschien zijn er wel veel meer mensen die dit ook hebben beleefd..

Waar ik over wil vertellen is nu ruim 40 jaar terug.

Ik wist al op jonge leeftijd dat ik liever een meisje wilde zijn dan een jongen en ik weet zeker als ik nu xo jong was geweest  ik me had laten transformeren naar meisje.. helaas was dat toen bijna niet bespreekbaar.
Het bleef dus voor mij bij, om de slipjes en bhtje, stiekem van mijn zusje te dragen..
Op woensdag middag had ik dat weer aangedaan en stapte op mijn fietsje richting duinen om voorzichtig daar rond te lopen in het slipje en bhtje van zusje.
Zag gelukkig niemand dus ik ging ff lekker in het zonnetje liggen...
Ik moet ff in slaap gevallen zijn want ik schrok wakker doordat ik voelde dat er iemand wat zand over me beentjes liet lopen..
Jawel een ouder man was dat en hij zij dat ik er prachtig uitzag zo en al echt op een meisje leek..
Ik schrok me het lazerus en ik stotterde wat van dat ik het per ongeluk had aangetrokken...dat geloofde hij natuurlijk niet en hij vroeg of hij even in me slipje mocht kijken...krijg je een gulden voor...nou in die tijd best veel dus ok, me dlipje ging uit en daar lag ik , half naakt met mijn kleine pikje...mag ik em ff aanraken.. dan wordt ie vast wat groter...je begrijpt dat hij me probeerde af te trekken en inderdaad mijn pikje groeide wel wat..
Ik zal er een kusje opgeven oke vinden alle pikjes lekker, maar het bleef daar niet bij een kusje want hij nam em helemaal in zijn mond....ondertussen had hij zijn veel grotere pik uit zijn broek gehaald en bracht mijn hand naar zijn grote pik en ik mocht hem wel een beetje hard knijpen en aan trekken..
Hij ging verder met mijn pik te likken en zuigen en ik vond het echt heerlijk en ik voelde op een gegeven moment zo iets geweldigs door me heengaan, zalig...ik ging nog even door bij hem en toen voelde ik uit zijn pik klodders met spul over me been heen lopen...

Hij pakte een zakdoek en veegde mijn been droog en ook mijn pikje maakte hij met zijn zakdoek schoon..
Hij pakte zijn portemonnee en gaf mij 2 gulden en zei dat ie er volgende week weer zou zijn maar dat het ons geheim was..

Regelmatig heb ik toen sex gehad met hem en elke keer kreeg ik weer geld toegestopt..
Dit heeft geduurd tot ik 20 was en hij ontving mij toen ook thuis waar hij een hele garderobe voor me had aangeschaft met alles wat een meisje geil staat.
We hebben daarna nog zeker 8 jaar samen gewoond in een relatie maar helaas overleed hij door een ongeval waardoor ik toen alleen verder moest..
Je zult begrijpen dat als ik nu op 1 van de parkings een heerlijke pik mag verwennen  regelmatig aan hem moet denken want mede door hem heb ik een geweldig leven...

3338 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.